Rådgiver

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
240522
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Lisa Pahapill
Telefonnummer
+4741229987
E-post
lisa.pahapill@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du bidra til at morgendagens e-handelsløsninger blir betydelig bedre enn gårsdagens?

Degree har siden 2008 jobbet med å lage konkurransedyktige e-handelsløsninger for kunder innen B2B-segmentet, og vi er i dag stolte av å kunne kalle oss Norges ledende spesialister på B2B e-handel. Sammen med markedets mest anerkjente leverandører på CMS, PIM, digital markedsføring og UX/design, leverer vi høy kvalitet av strategi, rådgivning, utvikling, implementering og videreutvikling av e-handelsløsninger. Vi har bygget et erfarent og faglig sterkt miljø med rådgivere, prosjektledere, designere, utviklere og markedsføring, som stortrives med å jobbe sammen mot store og komplekse målsettinger. Vi er totalt 40 ansatte fordelt på våre kontorer i Oslo og flere steder i Europa. I tillegg til vår kompetanse som ledende innen B2B e-handel, ligger vår styrke i den personlige oppfølgingen og nære samarbeidet. Dette mener vi er er helt grunnleggende for å oppnå mål og suksess sammen i lange kunderelasjoner. Vi har tidlig skilt oss ut i markedet ved å skape verdi for våre kunder med gode prosesser og intern forankring, i like stor grad som valg av gode systemer og plattformer. Vi møter i dag et umettelig marked innenfor vår kjernevirksomhet, som gjør at vi nå styrker staben ytterligere.

Hos oss møter du en flat organisasjonskultur, med god takhøyde og rom for nye ideer og forslag. Du vil få stor innflytelse på egen arbeidshverdag, og vi er sikre på at du vil oppleve et arbeidsmiljø med gjensidig tillit og fleksibilitet. Vi er en engasjert gjeng som brenner for våre kunder og den gode brukerreisen, og vi håper du gjør det samme. Samtidig er vi opptatt av å ha det trivelig på jobb, og vi mener at vårt gode arbeidsmiljø bidrar til vår suksess. Her jobber nemlig de beste folkene, og vi gleder oss til å få nye kollegaer med på laget.


Som rådgiver i Degree er du en av våre eksperter på e-handel. Med din ekspertise er vi trygge på at du vil sørge for at våre kunder får de beste løsningene, tilpasset deres virksomhet. Du vil få det overordnede ansvaret for gjennomføring av analyser, innsiktsarbeid og konseptutvikling av kundereisen. Gjennom innhenting av informasjon og tilrettelegging av workshops skaper du grunnlaget for å presentere relevante løsninger.
Vi har solide rammeverk og gode etablerte løsninger for arbeidsmetodikk, men du står fritt til å benytte deg av den metodikken du selv ønsker og foretrekker. Ditt arbeid vil hovedsakelig være kunderettet, og du vil kobles på i tidlig salgsfase. Vi jobber tverrfaglig og sørger for å ha en prosjektleder, rådgiver og utviklere påkoblet i hvert prosjekt. Sammen sikrer dere optimal leveranse av våre tjenester.  Vi ser for oss at du har solid erfaring med E-handelsløsninger mot B2B-markedet, fortrinnsvis fra en rådgiverfunksjon, gjerne innen arkitektur, tjenestedesign og/eller forretningsstrategi. Vi er sikre på at du har dyp forståelse for kundereisen, og vi håper du kan vise til erfaring med ulike CMS-systemer, eksempelvis Optimizely (Episerver) og Dynamicweb. Vi leverer PIM-løsninger gjennom Inriver og Bluestone, og det vil være en fordel med kjennskap til disse.
 

I tillegg til ovennevnte ønsker vi at du: 

  • Er kreativ og finner de beste kundetilpassede løsningene
  • Har forretningsforståelse og god kunnskap innenfor relevante IT-systemer og integrasjoner
  • Trives med å sette deg mål og har en fremoverlent holdning
  • Stoler på egne evner og er selvgående
  • Har gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig


Hva kan vi tilby deg?
I Degree vil du få en spennende rolle i et lite, men faglig sterkt miljø, hvor du får bidra til våre felles avgjørelser. Du vil få mulighet til å jobbe mot flere ulike kunder i ulike bransjer, og du kommer til et selskap hvor veien fra idè til beslutning er kort, og hvor ting ikke er hugget i sten. Her er det et trygt og godt miljø, hvor vi fremsnakker og heier på hverandre. Hos oss er det gode utviklingsmuligheter, og vi setter pris på at du tar initiativ til relevante kurs- og konferanser som kan bidra til å utvikle din kompetanse ytterligere. Vi samles til sosiale arrangement, både på kontoret og på restauranter, og vi håper selvfølgelig at du vil være med på våre firmaturer, både innenlands og utenlands. Som ansatt hos oss vil du få tilgang til vårt aksjeprogram, som vi tror bidrar til enda større eierskap til Degree.

Ved spørsmål til stillingen kan du ta kontakt med våre rådgivere Lisa eller Linn i Dfind: hhv 412 29 9877/ 400 21 491 lisa@dfind.no eller linn@dfind.no 


Er du klar for nye utfordringer og ønsker å vite mer? Da ser vi frem til å høre fra deg!


 

Om arbeidsgiver

Degree ble opprettet i 2008 av to tech-gründere, og er i dag ledende på å lage netthandel for b2B-bedrifter. Vi er 40 ansatte, fordelt på kontorer i Oslo og flere steder i Europa. Siden oppstarten har Degree bygget opp et erfarent faglig miljø innen utvikling av netthandel, som inkluderer våre team med utviklere, rådgivere, prosjektledere, designere og markedsfører.