Quality and regulatory manager

Publisert
Tromsø
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
330282
Arbeidssted
Tromsø
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Christoffer Michalsen
Telefonnummer
+4797540124
E-post
christoffer.michalsen@dfind.no
Søknadsfrist
11.06.2023
Søk nå

Vil du være med på vår lille revolusjon?

I Zooca® (Calanus AS) tror vi at verdifulle næringsstoffer bør være tilgjengelig for flere mennesker og dyr, uten å skade planeten vår på veien. Raudåte (Calanus finmarchicus) er en av verdens største marine fornybare ressurser. I mer enn 20 år har vi i Zooca® jobbet for at mennesker og dyr skal få tilgang til denne næringsrike ressursen. Vår reise har tatt oss fra forskningsbasert pionérselskap til internasjonal merkevarebygging og etablering av en helt ny industri. Gjennom våre unike produkter har vi oppnådd markedsadgang i flere store internasjonale markeder, og sammen jobber vi for å realisere vår visjon om å skape en bedre og sunnere fremtid for både mennesker og planeten vår.  

Bli med på å utvikle en banebrytende ny næring fra Norskehavet!  


Hva skal du holde på med? 

Vi søker etter en erfaren Quality and Regulatory Manager til å ta ansvar for flere viktige oppgaver i vår organisasjon. I rollen vil du ha ansvar for å opprettholde og forbedre vårt kvalitetssystem. Ansvaret dekker også håndtering av avvik, oppfølging av laboratorier og analyser, samt utarbeide analysesertifikater. 

En viktig del av rollen vil også være å gjennomføre eksterne og interne revisjoner for å sikre overholdelse av kvalitetsstandarder og forskrifter. Du vil ha ansvar for å sikre at vi oppnår og vedlikeholder sertifiseringer og godkjenninger som ISO 9001 og MarinTrust. Du vil være ansvarlig for å levere nødvendig kvalitets- og regulatorisk informasjon til myndigheter.  

Som Quality and Regulatory Manager vil du også være vår fremste kontaktperson for Mattilsynet og andre relevante instanser når det gjelder spørsmål om kvalitet og gjennomføring av kontroller. Du vil være en ressurs for våre kunder, og besvare deres spørsmål knyttet til kvalitet samt bistå ved revisjoner. 

Videre vil du spille en sentral rolle som prosjektleder og -medarbeider i vårt pioner-selskap, der nybrottsarbeid og regulatorisk utvikling går hånd i hånd. Vi søker en person som finner glede og motivasjon i å navigere gjennom regelverk og regulatorisk terreng verden over, inkludert land som Kina og Sør-Korea. Du vil få unike muligheter til å samarbeide med bransjeledende eksperter innenfor ulike markeder og regelverk på global skala. 


Hva trenger du av kompetanser for å lykkes med dette? 

For å lykkes i denne stillingen og med dette arbeidet tror vi at du har relevant høyere akademisk utdannelse, samt noen års erfaring med kvalitetsarbeid og kvalitetsledelse. Det vil være en fordel om du har erfaring fra næringsmiddelproduksjon eller lignende områder. Er vi ordentlig heldig har du også jobbet med revisjoner og har kjennskap til regulatoriske prosesser og krav. Dette inkluderer også kommunikasjon med offentlige myndigheter og evnen til å forstå lovtekster. 

Stillingen innebærer et lederansvar. Tidligere erfaring som leder er ikke et krav, og vi ønsker å gi deg muligheten til å vokse og utvikle deg som leder.  

Siden vi jobber internasjonalt med spennende markeder over hele verden, er gode muntlige og skriftlige engelskkunnskaper en nødvendighet for å kunne kommunisere effektivt med våre internasjonale partnere og kunder.  

For å trives i rollen, tror vi at du har høy selvstendighet og sterk analytisk evne, med en løsningsorientert tilnærming og kommersiell forståelse.


Hva kan vi tilby til gjengjeld for ferdighetene og tiden du bruker hos oss? 

  • Utvikle deg hos en pionérbedrift som på en bærekraftig måte høster, prosesserer og selger produkter basert på en helt ny marin ressurs som kommer til å ha stor betydning for verdens matbehov i fremtiden.  
  • Muligheten til å opparbeide deg kommersiell erfaring og kompetanse hos en internasjonal aktør med lokal forankring i Tromsø. 
  • Du vil få muligheten til å utforske spennende markeder, samarbeide med internasjonale kunder og utvikle verdifulle partnerskap på tvers av landegrenser. 
  • Et støttende og inspirerende arbeidsmiljø der du vil ha muligheten til å lære og utvikle deg sammen med dyktige kollegaer. 
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger


For mer informasjon eller konfidensiell og uforpliktende samtale, ta gjerne kontakt med vår rådgiver i Dfind AS, Christoffer Michalsen - 975 40 124

Om arbeidsgiver

Zooca ® har hovedkontor i Tromsø med administrasjon, forskning og internasjonalt salg. På Sortland i Vesterålen har selskapet verdens første og eneste fabrikk for prosessering av raudåte, samt avdeling for salg til forbrukere i Norge. Vi er en gjeng dedikerte mennesker som samlet har stor kunnskapsbredde og har utviklet en verdikjede på høsting, produksjon og salg av helse- og ernæringsprodukter fra raudåte til mennesker og dyr, samt dokumentasjon av disse som de første i verden. Selskapet går nå inn i en solid vekstfase, og ser etter kunnskapsrike kandidater som kan hjelpe oss med å nå våre mål om å bidra til bedre helse hos mennesker og dyr.