Prosjektplanlegger

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
199023
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Rune Borgen
Telefonnummer
+4740021431
E-post
rune.borgen@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Deler du vår visjon om å skape rom for opplevelser?

PROSJEKTPLANLEGGER
Du er som oss - opptatt av samfunnsutvikling og bærekraft. I RATIO arkitekter vil du få mulighet til å jobbe med store offentlige prosjekt som vil sette varig preg på omgivelsene. Som prosjektplanlegger får du et vesentlig ansvar for at planer, fremdrift og rapportering sikres i de prosjektene RATIO arkitekter er involvert i. Du vil sammen med prosjektansvarlig og gruppeledere få ansvar for å planlegge produksjon og bemanning iht. fastsatte rammer. I dette ligger å etablere overordnede planer, månedsrapportering, endringsstyring samt oppdatere og vedlikeholde prosjektets planverk.

Hvem vi ser etter:
Du er en faglig sterk og dedikert planlegger som ønsker å bidra til videre utvikling av RATIO arkitekter, slik at vi kan løse våre oppdragsgiveres krav og behov for god prosjektstyring. Vi ser etter en utpreget lagspiller som kommuniserer godt gjennom planer og har erfaring med prosjektgjennomføring. Videre er du analytisk med evne til å sette deg inn i arbeidsprosesser, slik at du ser sammenhenger, vurderer varigheter og forutser problemområder for å bidra til best mulig oversikt over prosjektgjennomføringen

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utdannet siv.ing eller ingeniør. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell bakgrunn
  • Minimum fem års relevant erfaring innen prosjekt- og fremdriftsplanlegging fra bygg- eller anleggsprosjekter (rådgivende, byggherre evt entreprenør)
  • God kompetanse i bruk av Safran, MS Project, P360 og/eller Solibri er en fordel
  • Erfaring med standard avtaler i byggenæringen, kontrakter og kontraktsoppfølging
  • Flytende norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
  • God prosjektøkonomisk forståelse

Dine egenskaper:

  • Evne til å jobbe målrettet, planmessig og strukturert samtidig som du er en pådriver for å skape gode resultater i prosjektene
  • Evne til å beholde ro og oversikt i perioder med stor aktivitet
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Du har fokus på god leveranse til våre ledere og ønsker å bidra til å gi dem den støtten de må ha for å nå sine mål

Vil du vite mer om stillingen, kan du kontakte våre senior rådgivere i Dfind, Rune Borgen (400 21 431) eller Hallgeir Bakken (905 51 202). 

Søknadsfrist snarest. 
Alle søknader behandles konfidensielt om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

 

 

Om arbeidsgiver

RATIO arkitekter består av 64 dedikerte arkitekter, interiørarkitekter, bygningskonstruktører, BIM-arkitekter og administrasjon. Virksomheten har de siste 30 årene bygget opp en omfattende prosjektportefølje innenfor offentlig sektor, med særlig tyngde innenfor helse, kultur, forskning og utdanning. For tiden arbeider kontoret med prosjekter som Nye Aker sykehus (Sykehusbygg), Livsvitenskapsbygget (UiO/Statsbygg), rehabiliteringen av Nationaltheatret (Statsbygg), Nye Drammen Sykehus (Sykehusbygg), Sjukehuset Nordmøre og Romsdal (Sykehusbygg) og nybygg for Brønnøysundregistrene. Samfunnsutviklingen er en viktig driver for RATIO arkitekter – både i forhold til prosjektporteføljen og fagfeltet. Vi leverer høy kompetanse innenfor arkitekturprosjektering av komplekse bygg, programmering og brukerprosesser, tverrfaglig prosjekteringsledelse og miljøprosjektering.