Prosjektleder

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
240557
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Lisa Pahapill
Telefonnummer
+4741229987
E-post
lisa.pahapill@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Ønsker du å lede e-handelsprosjektene som bidrar til våre kunders suksess?

Degree har siden 2008 jobbet med å lage konkurransedyktige e-handelsløsninger for kunder innen B2B-segmentet, og vi er i dag stolte av å kunne kalle oss Norges ledende spesialister på B2B e-handel. Sammen med markedets mest anerkjente leverandører på CMS, PIM, digital markedsføring og UX/design, leverer vi høy kvalitet av strategi, rådgivning, utvikling, implementering og videreutvikling av e-handelsløsninger. Vi har bygget et erfarent og faglig sterkt miljø med rådgivere, prosjektledere, designere, utviklere og markedsføring, som stortrives med å jobbe sammen mot store og komplekse målsettinger. Vi er totalt 40 ansatte fordelt på våre kontorer i Oslo og flere steder i Europa. I tillegg til vår kompetanse som ledende innen B2B e-handel, ligger vår styrke i den personlige oppfølgingen og nære samarbeidet. Dette mener vi er er helt grunnleggende for å oppnå mål og suksess sammen i lange kunderelasjoner. Vi har tidlig skilt oss ut i markedet ved å skape verdi for våre kunder med gode prosesser og intern forankring, i like stor grad som valg av gode systemer og plattformer. Vi møter i dag et umettelig marked innenfor vår kjernevirksomhet, som gjør at vi nå styrker staben ytterligere.

Hos oss møter du en flat organisasjonskultur, med god takhøyde og rom for nye ideer og forslag. Du vil få stor innflytelse på egen arbeidshverdag, og vi er sikre på at du vil oppleve et arbeidsmiljø med gjensidig tillit og fleksibilitet. Vi er en engasjert gjeng som brenner for våre kunder og den gode brukerreisen, og vi håper du gjør det samme. Samtidig er vi opptatt av å ha det trivelig på jobb, og vi mener at vårt gode arbeidsmiljø bidrar til vår suksess. Her jobber nemlig de beste folkene, og vi gleder oss til å få nye kollegaer med på laget.


Som prosjektleder får du det overordnede ansvaret for både kunden og prosjektet. Vi tror at du forstår komplekse løsninger fra et teknisk perspektiv, samtidig som du er kjent med gode digitale brukeropplevelser. Du vil være ansvarlig for prosjektenes fremdrift, samtidig som du samler løse tråder og holder i relevante ressurser, både internt og hos kunden. I prosjektene vil du samarbeide tett med rådgiver og utviklere i tverrfaglige team, og sammen sikrer dere optimal leveranse av våre tjenester.
Du vil kommunisere tett med utviklere. Vi ser derfor for oss at du selv har teknisk bakgrunn, gjerne som utvikler, slik at du evner å forstå kompleksiteten bak våre løsninger, og er i stand til å oversette dette til et mer forståelig språk for våre kunder.

Vi bygger våre løsninger i Optimizely (Episerver) og Dynamicweb, og leverer PIM-løsninger gjennom Inriver og Bluestone. Det vil være en fordel om du har kjennskap til disse, men ikke et krav. I tillegg bør du ha minimum tre års erfaring med prosjektledelse. I arbeidet med prosjektene vil du hovedsakelig benytte deg av verktøy som Azure DevOps og Jira. Til intern og ekstern kommunikasjon brukes blant annet plattformene Slack og Teams.
 

I tillegg til ovennevnte ønsker vi at du: 

  • Har god innsikt i prosjektmetodikk, og gjerne erfaring med Scrum, Lean, PMP, Prince2 eller lignende
  • Er strukturert og har høy gjennomføringsevne
  • Har fokus på løsninger fremfor problemer
  • Stoler på egne evner og er selvgående
  • Er nøyaktig i ditt arbeid, og sørger for å fange opp viktige detaljer
  • Har gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
     

Hva kan vi tilby deg?
I Degree vil du få en spennende rolle i et lite, men faglig sterkt miljø, hvor du får bidra til våre felles avgjørelser. Du vil få mulighet til å jobbe mot flere ulike kunder i ulike bransjer, og du kommer til et selskap hvor veien fra idè til beslutning er kort, og hvor ting ikke er hugget i sten. Her er det et trygt og godt miljø, hvor vi fremsnakker og heier på hverandre. Hos oss er det gode utviklingsmuligheter, og vi setter pris på at du tar initiativ til relevante kurs- og konferanser som kan utvikle din kompetanse ytterligere.  Vi samles til sosiale arrangement, både på kontoret og på restauranter, og vi håper selvfølgelig at du vil være med på våre firmaturer, både innenlands og utenlands. Som ansatt hos oss vil du få tilgang til vårt aksjeprogram som vi tror bidrar til enda større eierskap til Degree.

Ved spørsmål til stillingen kan du ta kontakt med våre rådgivere Lisa eller Linn i Dfind: hhv 412 29 9877/ 400 21 491 lisa@dfind.no eller linn@dfind.no 


Er du klar for nye utfordringer og ønsker å vite mer? Da ser vi frem til å høre fra deg! 


 

Om arbeidsgiver

Degree ble opprettet i 2008 av to tech-gründere, og er i dag ledende på å lage netthandel for b2B-bedrifter. Vi er 40 ansatte, fordelt på kontorer i Oslo og flere steder i Europa. Siden oppstarten har Degree bygget opp et erfarent faglig miljø innen utvikling av netthandel, som inkluderer våre team med utviklere, rådgivere, prosjektledere, designere og markedsfører.