Prosjektleder / Senior rådgiver - Elektro

Publisert
Sandvika
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
321439
Arbeidssted
Sandvika
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Hallgeir Bakken
Telefonnummer
+4790551202
E-post
hallgeir.bakken@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Innovativ, miljøbevisst og interesse for sykehus-, helse- og velferds-elektro? Bli med Norconsult inn i fremtiden!

Norconsult er et rådgiverselskap som ønsker å bidra til å gjøre morgendagens samfunn litt bedre enn dagens. «Hver dag forbedrer vi hverdagen», sier de. Gjennom bred fagkunnskap, nyskaping og innovasjon utvikler de stadig mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Selskapets kunder er både private og offentlige byggherrer, entreprenører, utbyggere og utviklere. 

For avdeling Bygg og Eiendom, Elektro i Sandvika søkes det nå etter en erfaren og engasjert senior rådgiver.

Avdelingen innehar ekspertise innen prosjektering og rådgivning knyttet til elkraftteknikk, IKT, belysning, automasjon og velferdsteknologi. De har også egne grupper innen spesialanlegg for sykehus, helse- og psykiatribygg, laboratorier og andre komplekse bygg.

Du vil lede og koordinere arbeidet med å utvikle bærekraftige og teknisk avanserte anlegg som oppfyller strenge kvalitets- og sikkerhetskrav og muligheten til å utvikle deg i spennende tverrfaglige prosjekter sammen med dyktige kolleger. Eksempel på utførte og pågående prosjekter er AHUS Psykisk Helse Nordbyhagen, Samlokalisering av Havforskningsinstituttet & Fiskeridirektoratet i Bergen, Haugesund sykehus, Nytt Klinikk- og protonbygg – Radiumhospitalet, Nye Førde sykehus, Nye Hammerfest sykehus og Nye UNN Narvik sykehus.

Som erfaren rådgiver har du minimum 5-7 års erfaring og formell kompetanse innen elektroteknikk og/eller IKT på bachelor/mastergrad nivå, gjerne med relevante sertifiseringer (FG, fagbrev). Du kan  vise til tidligere gjennomførte oppdrag som oppdragsleder/disiplinleder fra større prosjekter og det vil være fordelaktig om du har kunnskap om BIM og ikke minst interesse for digitalisering i byggebransjen. Du har gode kommunikasjonsevner og kan formulere deg godt på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

Som senior rådgiver i Norconsult forventes det også at du deltar i arbeidet med å inkludere og utvikle yngre kolleger.

Som ansatt i Norconsult  får du:

  • Faglig og personlig utvikling gjennom spennende og utfordrende oppdrag
  • Muligheten til å forme din egen karriere i regelmessig dialog med nærmeste leder og bidra til selskapets vekst
  • Være med på å skape bærekraftige løsninger som gjør en forskjell for samfunnet
  • Fleksibilitet ifh arbeidstid og arbeidssted
  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Blir du ansatt i Norconsult har du et av Norges største og tyngste fagmiljø å støtte deg på! Les mer om selskapet og deres ulike fagområder på www.norconsult.no.

Søknader behandles fortløpende og vil bli behandlet strengt konfidensielt.Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte våre Seniorrådgivere i Dfind. 

Om arbeidsgiver

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet Hver dag forbedrer vi hverdagen , søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.Les mer om oss på www.norconsult.no