Prosjektingeniør

Publisert
Kleppestø
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
330896
Arbeidssted
Kleppestø
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Audun Langeland
Telefonnummer
+4745140069
E-post
audun.langeland@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Bli en del av Norges ledende team innen roterende maskiner

Prosjektingeniør i Tilstandskontroll – Bli en del av Norges ledende team innen roterende maskiner

Karsten Moholt AS er anerkjent som et av Norges fremste kompetansesentre innen tilstandskontroll av roterende maskiner. Vi er dedikerte til å levere skreddersydde løsninger for tilstandsbasert vedlikehold (CBM), hvor vi installerer og driver systemer ved hjelp av moderne teknologi og erfarne ingeniører.

Om Rollen

Som vår nye Prosjektingeniør, vil du jobbe tett med et team av dyktige ingeniører og våre kunder for å sikre optimal drift og vedlikehold av deres utstyr. Du vil ha et bredt spekter av oppgaver, fra overvåking og fjerndiagnose av roterende maskiner til installasjons- og serviceoppdrag i felt.

Dine Arbeidsoppgaver vil inkludere:

 • Overvåking og fjerndiagnose av roterende maskiner
 • Utførelse av vibrasjonsmålinger, analyse og rapportering
 • Installasjons- og serviceoppdrag i felt
 • Intern og ekstern rådgivning og support
 • Kontinuerlig jakte nye muligheter innen tilstandskontroll

Vi ser etter kandidater med følgende kvalifikasjoner:

 • Ingeniør innenfor vedlikehold, mekaniske eller elektriske fag
 • God kjennskap til roterende maskiner, vedlikehold, kule-/rullelagre og tilstandskontroll
 • ISO sertifisering iht. Cat. l - lll, ref. ISO 18436-2 er en fordel, men ikke et absolutt krav da etterutdanning vil bli gitt.
 • Utmerket undersøkelses-, problemløsnings- og feilsøkingsferdigheter
 • God formuleringsevne, skriftlig og muntlig på norsk og engelsk

Personlige egenskaper vi verdsetter:

 • Du er kompromissløs i forhold til helse, miljø, sikkerhet og kvalitet
 • Du har et sterkt analytisk tankesett
 • Du er selvgående og selvstendig i individuelt arbeid, og en aktiv bidragsyter i teamarbeid
 • Du er fremoverlent med stort fokus på kundeservice
 • Du er fleksibel og tilpasningsdyktig, med gode samarbeidsevner

Hvorfor Karsten Moholt AS?

Vi tilbyr en unik mulighet til å jobbe i en av Norges ledende bedrifter innen tilstandskontroll av roterende maskiner. Hos oss vil du finne et dynamisk, inkluderende og stimulerende arbeidsmiljø hvor du vil få muligheten til å vokse både personlig og profesjonelt.

 

Dersom du synes dette høres interessant ut håper vi å høre fra deg. 

Har du ytterligere spørsmål kan du kontakte våre rådgivere i Dfind og Randstad, Audun Langeland 45140069 eller Olav Rasmussen 93038095. Vi behandler alle søknader fortløpende, og alle søknader behandles konfidensielt.

  

Om arbeidsgiver

Karsten Moholt arbeider kontinuerlig for å være en ledende aktør innen elektromekanisk industri.Et vedvarende fokus på å utvikle nye løsninger for effektivt vedlikehold har vist seg å være en vinnende strategi for selskapet fra Bergen. I dag er Karsten Moholt et komplett servicesenter for roterende elektrisk/mekanisk utstyr, en one-stop shop for elektriske maskiner. Vi har spisskompetanse innen Ex og avansert levetidsforlengelse for blant annet elektromotorer og generatorer. Selskapet betjener store kunder innen energi, vannkraft, offshore, shipping, industri og subsea industri, og er stolt av å kunne tilby sine kunder fleksible løsninger. Karsten Moholts tjenester omfatter hele spekteret fra Totalkonsept som tar hånd om hele livssyklusen til en maskin, til overhaling og reparasjon, testing, utstyrssalg og ISO-sertifiserte kurs.Karsten Moholt inngår i Moreld som er et nytt og spennende industrikonsern opprettet ved en sammenslåing av serviceselskaper med røtter i energisektoren i Nordsjøen. Moreld har ambisiøse vekstmål frem mot 2025 som blant annet innebærer en omfattende satsing i nye og bærekraftige sektorer som havbruk, infrastruktur, havvind og andre relevante fornybare energisektorer mens de fortsetter å utvikle bærekraftige løsninger på eksisterende oljeservicevirksomhet. Moreld er samlet representert med 3400 ansatte og en omsetning på 8 milliarder kroner, noe som gjør det til et av Norges største industrikonsern.