Prosjektansvarlig Spesialtransport

Publisert
Bergen
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
329196
Arbeidssted
Bergen
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Audun Langeland
Telefonnummer
+4745140069
E-post
audun.langeland@dfind.no
Søknadsfrist
01.07.2023
Søk nå

Prosjektansvarlig Spesialtransport - Bli med på Bring Cargo sin satsing på fornybare prosjekter

Har du erfaring med spesialtransport og ønsker å arbeide med bærekraftige prosjektlogistikk? Vil du bli en del av et team som leverer skreddersydde logistikkløsninger til spennende prosjekter innen bærekraftig energi som for eksempel havvind og karbonfangst?
 

Muligheten:

Bring styrker nå laget innen spesialtransport og prosjektlaster. Våre spesialister har ekspertisen og erfaringen til å koordinere og gjennomføre komplekse transporter. Nå søker vi en Prosjektansvarlig Spesialtransport som kan være med på å levere innovative, trygge og effektive løsninger til våre kunder.

I rollen vil du få arbeide med spesialtransport både nasjonalt og internasjonalt, og sammen med kunden og våre samarbeidspartnere identifiserer og utvikler vi den best mulige transportløsningen. Vi tar oppgaven med å planlegge, utføre og følge opp transporten fra lasting til levering, og med sterk sikkerhetskultur sikrer vi trygg transport. Hos oss vil du bli en del av et lag i et solid og kompetent fagmiljø som setter kunden i fokus.
Vi forventer et marked i sterk vekst i tiden som kommer, og vi vil ha deg med på reisen.
Som ansatt i Bring får du trygghet i et solid, bærekraftig konsern med god administrativ støtte, gode forsikrings- og pensjonsordninger og fokus på det gode arbeidsmiljøet.

 

Hovedoppgaver i stillingen: 

 • Ansvarlig gjennomføring av spesialtransporter på vei og multimodale operasjoner knyttet til prosjekt eller utvalgte kunder.
 • Finne riktige betingelser med kunder og leverandører og sikre optimal lønnsomhet per oppdrag.
 • Bistå kundene med rådgivning knyttet til spesialtransport og prosjektlast.
 • Bidra til en effektiv og sikker operasjonsplanlegging.
 • Delta i spesialtransport-operasjoner og sørge for at sikkerhet og kvalitet ivaretas i hele operasjonen.
 • Delta i kundemøter og bidra til utarbeidelse av tilbud og løsninger.
 • Stillingen kan medføre noe reiseaktivitet.

 

Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Bachelor eller tilsvarende er ønskelig, men erfaring kan kompensere for utdanning.
 • Solid erfaring fra operasjonsplanlegging og gjennomføring av spesialtransport på vei.
 • Kompetanse i å kommunisere effektivt på norsk og engelsk i et teknisk landskap.
 • Sterk etterlevelse av HMS-krav.
 • Gode samarbeidsevner og glad i å jobbe i team.


Vi søker etter kandidater som motiveres av ansvar og som tar eierskap til sine oppgaver. Du vil arbeide med kunder, profesjonelle kolleger og utfordrende oppgaver, og det er viktig at du kan håndtere flere oppgaver samtidig. I tillegg bør du ha en god forståelse for kommersielle aspekter av spesialtransport, og kunne jobbe proaktivt med å finne gode løsninger for kundene. En genuin interesse for spesialtransport og erfaring med prosjektledelse er også en fordel. Arbeidsspråk er norsk og engelsk, og stillingen rapporterer til avdelingsleder for Project Logistics.


Dersom du synes dette høres interessant ut håper vi å høre fra deg. 

Har du ytterligere spørsmål kan du kontakte våre rådgivere i Dfind, Audun Langeland 45140069 eller Yngvild Hjetland 93855766. Vi behandler alle søknader fortløpende, og alle søknader behandles konfidensielt.


 

Om arbeidsgiver

Bring Cargo AS er en del av Posten og Bring sin divisjon Internasjonal Logistikk og er en ledende speditør av skreddersydde og effektive logistikkløsninger til offshorebransjen.Vi er spesialisert innen prosjektlogistikk og spesialtransporter på vei, tog, fly og marine charter innland og grensekryssende world wide.Verdiene våre, 'Tar ansvar', 'Spiller på lag' og 'Vil mer', styrer måten vi jobber på, og bidrar til en inkluderende og mangfoldig arbeidsplass.I 2022 var Bring 1 av 10 av Norges 100 største bedrifter som kutter utslipp i tråd med Parisavtalen, og vi har et sterkt fokus på å fortsette å lede an innen bærekraft.