Project Quality Assurance Manager (PQM)

Publisert
Lysaker
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
318942
Arbeidssted
Lysaker
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Henrik Hummel
Telefonnummer
+4795428242
E-post
henrik.hummel@dfind.no
Søknadsfrist
26.03.2023
Søk nå

Vil du ta ansvar for å sikre kvaliteten på samfunnskritiske kommunikasjonsløsninger?

Airbus Defence and Space AS (ADS) leverer samfunnskritiske løsninger i en tid hvor dette er mer aktuelt enn noen gang. Selskapets kunder har store behov for avanserte og sikre kommunikasjonsløsninger, og ADS er i en unik posisjon til å bidra til dette. Prosjektene øker raskt i omfang og kompleksitet, og selskapet har behov for å videreutvikle kvalitetssikring av sine prosjektleveranser til nasjonale og internasjonale forsvarskunder. For dette formålet søker ADS nå etter en Project Quality Assurance Manager.

Som Project QA Manager blir du en del av et internasjonalt team, og vil har ansvar for å sikre kvalitet i alle prosesser og prosjekter fra start til slutt.  Du vil utvikle og gjennomføre planer for kvalitetssikring av nye produkter og tjenester, og sørge for at kvalitetskravene i selskapets kundeavtaler følges opp.

Du får mulighet til å være med på utvikling og implementasjon/innføring av nye løsninger og verktøy som vil gjøre en forskjell for både kundene og ADS. I tillegg vil jobbe du sammen med høyt motiverte og kompetente kolleger, kunder og underleverandører i et spennende og innovativt selskap.

Noen av dine ansvars- og arbeidsoppgaver:

 • Lede QA-arbeidet internt og overfor kunder og partnere gjennom prosjektenes livssyklus
 • Sikre at selskapets og prosjektenes QA-systemer er i samsvar med kundekrav, interne krav og juridiske krav
 • Lede arbeidet med å implementere og innføre effektive løsninger for konfigurasjonsstyring og verktøy for avvikshåndtering
 • Utvikle og vedlikeholde retningslinjer og prosesser for kvalitetskontroll i selskapet
 • Styre overvåking, gjennomgang og oppfølging av interne prosesser som påvirker kvaliteten
 • Påse at utarbeidede kvalitetsstandarder kommuniseres til kunder og partnere

Hvem er du?

Vi ser etter en person med erfaring fra lignende stillinger og med god kjennskap til ISO-standarder, gjerne i myndighets- eller forsvarsmarkedet. Du er en selvstendig og strukturert person, samtidig som du evner å skape gode relasjoner i komplekse organisasjoner kombinert med utfordrende prosjekter.

Vi ønsker at du:

 • har relevant arbeidserfaring med å lede kvalitetsarbeid, gjerne internasjonalt
 • med fordel har jobbet i en teknologibedrift med leveranser til myndigheter
 • gjerne har utdanning innen kvalitetsledelse eller annet relevant fagområde
 • er en god lagspiller, som drives av interesse for utvikling og forbedringsarbeid
 • har teknisk forståelse og interesse for teknologi

ADS tilbyr en interessant og utfordrende stilling i et internasjonalt miljø, hvor du vil samarbeide med kolleger fra ulike land og jobbe med det nyeste innen kommunikasjonsteknologi. Du vil ha betydelig mulighet til å utvikle og forme både din egen rolle og teamets arbeidsmetoder i et raskt skiftende forretningsmiljø. 

Stillingen rapporterer til linjeleder for QA i Storbritannia, og har daglig samhandling med selskapets norske ledelse så vel som prosjektledere i Norge og i andre land. Det tilbys konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Arbeidssted er på Lysaker og noe reisevirksomhet må påregnes. Selskapet stiller krav til sikkerhetsklarering i Norge og for NATO.

Bli med på et meningsfullt oppdrag og søk på stillingen som Project Quality Assurance Manager hos Airbus Defence and Space AS i dag!

Om arbeidsgiver

Airbus Group er en internasjonal ledende premissgiver innen rom- og luftfartssektoren. Vi designer, produserer og leverer bransjeledende kommersielle fly, helikoptre, militære satellitter, samt blant annet datatjenester, navigasjon og sikker kommunikasjon.Airbus Defence & Space er ansvarlig for forsvars- og luftfartsprodukter og -tjenester. Forretningsområdet Connected Intelligence er totalleverandør av satellitt- og kommunikasjonssystemer, etterretnings- og sikkerhetsløsninger.Airbus Defence & Space AS er en del av Airbus-konsernet og har en sterk posisjon innen satellittkommunikasjon og tjenester til forsvar og andre offentlige myndigheter i Europa. Vårt mål er å levere de beste totale løsninger innen sikker kommunikasjon på alle nivå til alle våre kunder.Airbus Defence & Space AS har gjennom mange år opparbeidet seg en unik posisjon i markedet for avanserte digitale kommunikasjonsløsninger for krevende internasjonale og nasjonale kunder innenfor forsvarssektoren.