Project Account Manager TV og Bredbåndsdivisjonen

Publisert
Trondheim
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
282686
Arbeidssted
Trondheim
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Camilla Herstad
Telefonnummer
+4792446418
E-post
camilla.herstad@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Nordmenn vil ha bedre nett - vil du hjelpe dem?

Vil du være med på Telenors satsning i Norge? 

Telenor søker Project Account Manager til privatmarkedet

Teknologien for TV-underholdning, strømmetjenester og tilhørende nettverk er i en enorm utvikling. Telenor TV og Bredbåndsdivisjonens suksess i dette markedet skyldes engasjerte team som hver dag bruker sine ferdigheter og entusiasme for å skape nye -og holde de eksisterende kundene fornøyd. 

Nå inviterer Telenor deg med i teamet hvor du som project account manager får muligheten til å fremme neste generasjons produkter og tjenester innen fiber, 5G og trådløst bredbånd. Du vil tilhøre et kreativt og inspirerende salgsmiljø basert på godt humør og samarbeid. Dine kollegaer er engasjerte og faglig kompetente.

Arbeidsoppgaver:

Telenor har et viktig samfunnsansvar og investerer kraftig i Norge. I denne rollen vil du arbeide i et strategisk viktig satsingsområde med utfordrende og interessante arbeidsoppgaver som har stor spennvidde og stort kontaktnett internt og eksternt. Gjennom lokal markedskunnskap og Telenors unike analysemodeller, skal du identifisere og følge opp investeringsprosjekter for bredbåndsutbygging rettet mot privatmarkedet. Som project account manager fokuserer du på høy kundeoppslutning i prosjektene. Dette innebærer markedsbefaring, prosjektarbeid, aktivitetsplanlegging, oppfølging av salgskanaler og relevante samarbeidspartnere innen salg, leveranse og kundeservice.

Den vi ser etter:

Vi er på utkikk etter deg som drives av å oppnå gode resultater og har en analytisk og initiativrik tilnærming. Som vår project account manager, har du forretningsteft med god kunde- og markedsinnsikt. Du er kommersiell og yter alltid det lille ekstra for kundene. Av natur er du løsningsorientert og er dyktig på å realisere mulighetene.

Greit å vite

  • Konkurransedyktige betingelser for lønn, pensjonsordninger, ferie og avspasering, forsikringer, firmahytter, trening og aksjespareprogram.
  • Stillingen innebærer noe reisevirksomhet og kveldsarbeid
  • Stillingen krever autorisasjon - sikkerhetsklarering
  • Vi bakgrunnssjekker relevante kandidater via Semac, www.semac.no
Ved spørgsmål rundt stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Dfind sine rådgivere, Camilla Herstad eller Laura Lydiksen. Alternativt kan Telenors kontaktperson Tran Minh Huy også kontaktes på 90098444.

Vi gleder oss til å lese din søknad! 

Om arbeidsgiver

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. I Telenor tror vi på de mulighetene teknologien gir til å forbedre og forenkle menneskers hverdag. Vi har over 150 års fartstid med å levere samfunnskritiske tjenester av høy kvalitet til kundene våre. Underveis har vi evnet å utforske nye ideer som er tilpasset dagens og fremtidens kunder og tatt en ledende posisjon i den digitale utviklingen. Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i åtte land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum.