Produktsjef Strøm

Publisert
Stavanger
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
304314
Arbeidssted
Stavanger
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Simen Ludvigsen
Telefonnummer
+4793640490
E-post
simen.ludvigsen@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest og senest 07 desember
Søk nå

Produktsjef Strøm - digitalt, økonomisk, regulatorisk


Produktsjef Strøm
Bærekraftige + lønnsomme strømavtaler = sant! Enig?

På kort tid har strøm havnet på alles lepper. Høye strømpriser påvirker økonomien, samtidig som samfunnet er avhengig av elektrifisering for å bidra til å nå klimamålene. Som den viktigste leverandøren på strøm i regionen vil Lyse gjøre strømmen mer bærekraftig. Derfor trenger vi en ny lagspiller til å lede vårt største produktområde, nemlig strømavtaler. Vi tør påstå at dette er en sjelden, og svært dagsaktuell, karrieremulighet i et stort konsern hvor hvor du kan gjøre bærekraftige strømprodukter lønnsomt. 
 

Du blir ansvarlig for se kommersielle muligheter for et produkt som er under konstante regulatoriske endringer! 

Produktsjef Strøm får mulighet til å sikre gode, digitale kundereiser, som gir gode kundeopplevelser. Rollen er tredelt, som betyr at du får ansvar for:

  • at selskapet har konkurransedyktige og lønnsomme strømprodukter som løser kundebehov

  • at strømproduktene leveres effektivt gjennom digitale prosesser

  • at Lyse leverer strømprodukter iht regulatoriske bestemmelser, og at vi fremstår som trygg og transparent


Produktsjef Strøm sitter i førersetet for å definere produkt- og prisstrategi, spotprisavtalenes lønnsomhet, samt å holde styr på gjeldende forretningsregler. Du blir ansvarlig for utvikling og forvaltning av digitale systemer og løsninger som gir gode kundeopplevelser og gjør det mulig for Lyse å levere strømavtaler effektivt, digitalt og lønnsomt i den kommersielle verdikjeden. 

Dette gir deg anledning til å fungere som en strategisk lagleder som balanserer kravene fra myndighetene, behovene fra kundene, strategien til Lyse og teknologiske muligheter. Det krever at du er er flink til å prioritere og strukturere, samt at løsningene du velger er lønnsomme og bærekraftige.

Du blir en del av et engasjert og litt nerdete team hvor vi bryr oss om hverandre. Vi er opptatt av Lyse sin samfunnsrolle, og vi ønsker å skape og utnytte muligheter innen energi. Du får ingen personalansvar, men vil lede kryss-funksjonelle team, og samarbeide tett med ledergruppen, økonomer, designere, utviklere, markedsførere etc.

Sammen i Lyse-konsernet har vi ambisjon om å få pallplassering som en av de ti mest attraktive arbeidsplasser i Norge. Vi mener selv at vi nærmer oss målstreken, og er stolte av å være en del av et konsern med modige, tydelige og ansvarlige lagspillere. 


Du trenger ikke være ekspert på strøm! 
Vi forventer ikke at du er en strømnerd! Vi tror derimot at du har økonomisk innsikt, interessert i tech og digitalisering, sterk forretningsforståelse, høyere utdanning.

Vi har veldig lyst til å komme i kontakt med deg som liker å få ting til å skje og glad i å løse utfordringer og foreta rasjonelle vurderinger. I tillegg vil det være en stor fordel om fremfor alt bryr deg om en mer forutsigbar strømregning for regionens husholdninger og arbeidsplasser.
 

Lyst til å søke?
Tenker du at Lyse Energi kan være rett for deg, samtidig som du kjenner deg igjen i noen av teksten over? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg så snart som mulig, og senest 07.desember.
Dette er en sjelden men også dagsaktuell karrieremulighet, i et stort konsern i vekst, som er en del av det grønne skiftet.

For mer informasjon eller spørsmål kontakt Dfind AS ved Business Area Manager, Silje Finnskog Jensen på silje.finnskog.jensen@dfind.no eller Advisor, Simen Ludvigsen på simen.ludvigsen@dfind.no 

Om arbeidsgiver

Lyse er et norsk industrikonsern med virksomhet innen energi, telekommunikasjon og infrastruktur. Med over 100 års vannkrafthistorie er Lyse blant landets største produsenter av fornybar vannkraft. Nasjonalt har konsernet blitt en betydelig utfordrer innen fiberbasert bredbånd og vi leverer produkter og tjenester under merkevarene Altibox, Ice og Smartly. Til grunn ligger arbeidet med bygging og utvikling av samfunnskritisk infrastruktur, som muliggjør elektrifiseringen og digitaliseringen av Norge. Konsernet med hovedkontor i Stavanger har virksomhet i Norge og Danmark og teller i 2022 over 1700 ansatte. Konsernet er heleid av 14 kommuner og vår verdiskaping går tilbake til fellesskapet.Lyse Energi er et datterselskap i Lyse-konsernet og leverer strøm, lading og energitjenester til bærekraftige hjem og bedrifter. Vi har store ambisjoner og skal bidra til vår tids viktigste miljø- og klimaprosjekt; elektrifiseringen av Norge. Energimarkedet utvikler seg raskt og konkurransesituasjonen tilspisser seg, samtidig som ny teknologi muliggjør nye digitale tjenester som lar kundene redusere sitt energiforbruk og klimaavtrykk.Les mer på www.lyse.no