Produkteier kundeløsninger

Publisert
LØRENSKOG
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
249694
Arbeidssted
LØRENSKOG
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Lisa Pahapill
Telefonnummer
+4741229987
E-post
lisa.pahapill@dfind.no
Søknadsfrist
10.02.2022
Søk nå

Vil du sette ditt avtrykk på fremtidens kjøpsopplevelse i bilverden?

Nå står vi midt i en spennende, teknologisk revolusjon, samtidig som at våre kunder stiller høyere krav til både opplevelse og service. Dette krever gode digitale hoder, som kan bidra til å utvikle nye produkter og løsninger for morgendagens kundeopplevelser. I tråd med dette bygger vi i disse dager en helt ny kundeplattform, som skal gi våre kunder den beste kjøpsopplevelsen. Her trenger vi hjelp av deg! 

 

Som produkteier for kundeløsninger vil du få stor innflytelse på den digitale kundereisen og fremtidens måte å selge bil på. Vi tror at din innsikt er avgjørende for at vi lykkes! Med din ekspertise på eCommerce vil du få det overordnede ansvaret for utviklingen og forvaltningen av vår nye kundeplattform. Rollen krever tett dialog med ulike stakeholders i organisasjonen og kontinuerlig oppfølging av våre dyktige utviklere. Du vil jobbe i kryssfunksjonelle team med problemstillinger som treffer bredt i vår organisasjon. Du blir sentral i arbeidet med digitale utviklingsprosjekter som står sentralt i vår konsernstrategi. Bertel O. Steen har både interne utviklere og eksterne konsulenter fra våre bransjeledende samarbeidspartnere, og du vil få tilgang på svært kompetente ressurser.

Hvem er vi på jakt etter? 

Vi ønsker oss deg som har bred erfaring med netthandel rettet mot B2C markedet, og vi gleder oss til å høre mer om din erfaring fra en lignende reise, og hvordan ditt arbeid bidro til et vellykket produkt. Som produkteier er det viktig at du stadig holder deg oppdatert på eget fagfelt, samtidig som at du er nytenkende, strukturert og opptatt av de små detaljene (som kan bety så innmari mye). Vi tror at du trives best i en operativ rolle, fortrinnsvis i skjæringspunktet mellom forretningsutvikling, teknologi og design. Du har mest sannsynlig et digitalt og kommersielt tankesett, og forhåpentligvis kan du vise til erfaring med å lede tverrfaglige team, bestående av utviklere og designere. Du har kanskje også god kjennskap til scrum-rammeverket? Det vil i så fall være en stor fordel. 
Det beste av alt er at rollen innebærer gode og konstruktive samarbeid på tvers av organisasjonen. Vi er sikre på at dette vil gi deg både personlig og faglig utvikling, kombinert med opplevelsen av å ha det gøy på jobb. 

Hvorfor velge oss? 

Hos oss blir du del av et konsern der utvikling og nytenkning skjer kontinuerlig. Vi er stolte av å være et selskap som utvikler og skaper gode karrieremuligheter for våre ansatte. Vi kan selvsagt friste med konkurransedyktige betingelser, forsikringsordninger og ansattgoder relatert til bilkjøp, men viktigst av alt: Vi kan tilby en svært spennende rolle med stort potensiale, i et utviklende og sterkt fagmiljø.

Hvis du er interessert i å høre mer om stillingen er du velkommen til å kontakte våre rådgivere i Lisa Pahapill eller Jacob Bruun i Dfind: hhv 412 29 9877/ 921 33 989 lisa@dfind.no eller jacob@dfind.no

Om arbeidsgiver

Bertel O. Steen AS importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede. Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – «Sammen former vi fremtiden». Vårt formål er å gjøre mobilitetshverdagen for våre kunder bekymringsløs. Vi jobber hele tiden for å utfordre det etablerte, utvikle oss og tjenestene våre til kundens beste. Vi bryr oss om hver eneste kunde, om samfunnet og om hverandre. Alt handler om det beste lagspillet. I Bertel O. Steen er vi stolte av jobben vår. Vi er sannferdige og til å stole på. Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd og resultatet er av høyest mulig kvalitet.Selskapet har ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.