Produkteier ERP finans

Publisert
Skjetten
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
329030
Arbeidssted
Skjetten
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ingvild Vibe
Telefonnummer
+4746878154
E-post
ingvild.vibe@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Ønsker du å jobbe i grensesnittet mellom økonomi og teknologi?

I Plantasjen er vi opptatt av vekst – uavhengig av om det gjelder for planter, salg eller folk. Vi er og fortsetter å være et arbeidssted hvor du kan tilegne deg ny fagkunnskap, utvikle din kompetanse og prøve ut nye karriereveier. I dag er vi 2400 engasjerte medarbeidere i hele Norden som er opptatt av glede, tydelighet og eierskap. For å kontinuerlig optimalisere våre interne og eksterne løsninger kreves det at vi utfordrer vedtatte sannheter og ser nye forretningsmessige muligheter. Innen finansområdet innebærer dette å utvikle vår ERP løsning, noe vi håper du vil ta ansvar for. 

Som produkteier hos Plantasjen vil du få mulighet til å kombinere din interesse og kunnskap for både finans og teknologi. Vi har et modent, finansielt landskap med seks land som er tilknyttet dagens ERP-løsning. Hos oss vil du være ansvarlig for forvaltning og optimalisering av finansområdet og ERP. Dette innebærer blant annet: 

  • Ansvarlig for løpende dialog med leverandørene for prosjektleveranser og utviklingstiltak
  • Ha en god dialog med virksomheten og finansavdelingen 
  • Ansvar for feilsøking av prosesser og finne løsninger på eksisterende bugs og utfordringer sammen med team og leverandører
  • Koordinere med andre IT-områder for utvikling og leveranser
  • Bidrar til at prosjekter og andre tiltak blir levert til rett tid og innenfor budsjett
  • Implementere flere automatiseringsløsninger og identifisere besparingspotensialer 
 

For å lykkes tror vi at du har god forståelse for de finansielle prosessene tilknyttet order to cash eller procure to pay prosesser. Du er trygg på egen systemforståelse og ser hvilke muligheter og begrensninger som eksisterer i ERP-systemet, og hvilke tekniske spesifikasjoner og krav som er nødvendige for å drive prosjekter videre. Du trives med å jobbe i tverrfunksjonelle team og er en tydelig kommunikator både mot økonomer og teknologer. 

Ønsker du å høre mer om stillingen og Plantasjen kan du kontakte vår rådgiver fra Dfind, Ingvild Vibe, på ingvild.vibe@dfind.no.

Om arbeidsgiver

Plantasjen skal være et sted hvor nysgjerrigheten kan vokse og interessen blomstre. Den første butikken åpnet i Norge for over 35 år siden. Vi har 128 butikker i Norden 73 butikker i Norge, 43 butikker i Sverige, 12 butikker i Finland og en velfylt nettbutikk som alltid er åpen. Vi har alltid bærekraft med i det vi gjør. Det kommer helt naturlig når man jobber med det vi gjør. For oss handler bærekraft om å redusere miljøpåvirkningen, inspirere andre og påvirke utviklingen av bransjen vår i en positiv retning.