Product Marketing Manager

Publisert
Sandvika
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
367678
Arbeidssted
Sandvika
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Christian Johnsen
Telefonnummer
+4792848984
E-post
christian.johnsen@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du være med på å skape en mer økonomisk bærekraftig og sikker hverdag?

Tenerity søker en Product Marketing Manager til vårt hovedkontor i Sandvika.

Som vår nye Product Marketing Manager vi du bidra til utvikling, tilpassing, implementering og vedlikehold av våre produkter og tjenester i det nordiske markedet. Arbeidsmiljøet i Tenerity kjennetegnes ved at vi er raske til å snu oss rundt og at vi utforsker nye muligheter. Selskapet er stort nok til at det er rom for idemyldring, men ikke større enn at du selv får ansvaret for å utvikle ideene videre. I Tenerity vektlegges samarbeid og problemløsning der vi vil hverandre vel og spiller hverandre gode. 
 

Ditt hovedansvar vil ligge innenfor forretningsområdet Protect, som handler om at nettsikkerhet og ID-tyveri er et økende problem i mange bransjer. Du vil jobbe med noen av de største merkevarene innen bank-, finans-, og forsikringsbransjen i Norden, hvor du vil få hovedansvar for en eller flere produktgrupper. Du vil også jobbe tett på vårt andre forretningsområde Lifestyle som handler om å gi våre klienter verdiøkende tjenester knyttet til deres kjernevirksomhet som er egnet til å øke kundelojalitet og interaksjon.
 

Tenerity har et sterkt fokus på digitalisering, og du vil få ansvar for å utvikle og vedlikeholde relevante digitale løsninger for tjenestene. I rollen som Product Marketing Manager vil du bidra til at Tenerity alltid har en oppdatert, relevant og konkurransedyktig produktportefølje, som bidrar til at Tenerity når sine mål. Stillingen rapporterer til Managing Director. 

 

Tenerity ser etter deg som har

  • Erfaring med kundelojalitetsprogram, produktstyring, tjenestemarkedsføring eller salg.
  • Evne til å håndtere teknisk informasjon og delta i tekniske diskusjoner.
  • Erfaring med prosjektledelse er en fordel.
  • Gode kommunikasjonsevner på engelsk og norsk. 


Hva Tenerity kan tilby
Du blir en del av en solid gjeng som heier på utvikling, godt samarbeid og hverandre. Vi tror folk som trives på jobb, jobber bedre. Derfor er både forståelse, mangfold, engasjement og åpen kommunikasjon blant Teneritys kjerneverdier. Dette er en mulighet til å sitte tett på drift i et lite team, men i et globalt miljø. Dersom du ønsker en uforpliktende samtale om en karriere i Tenerity, så ta kontakt med Senior Advisor Christian Johnsen 928 48 984 eller Senior Advisor Rune Borgen 400 21 431

Om arbeidsgiver

Tenerity Norden er eid av det tyske selskapet Mehrwerk med mer enn 600 medarbeidere fordelt på 4 land. Mehrwerk er en ledende datadrevet leverandør av verdiøkende tjenester på en avansert digital plattform med tilhørende tjenester. Vi er en strategisk partner innenfor kundeopplevelser og lojalitet, og jobber med noen av de største merkevarene innenfor bank, forsikring, energi og telekommunikasjon. Tenerity i Norden har sitt hovedkontor i Sandvika, og har om lag 70 medarbeidere. Mer informasjon finner du på www.tenerity.com.