People Development Business Partner

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
341436
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ann-Kristin Thømt
Telefonnummer
+4795774641
E-post
ann-kristin.thomt@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

McDonald's skal bli Nordens ledende ungdomsarbeidsgiver innen 2025. Vil du hjelpe oss å nå dette målet?

Ungdom har alltid vært en viktig del av McDonald’s. Størsteparten av våre medarbeidere er mellom 18-24 år, noe som gjør oss til en av Norges største og viktigste arbeidsgivere for unge. Vi mener det følger et ansvar for å gi våre medarbeidere mestringsfølelse og trygghet tidlig i arbeidslivet. Derfor søker vi en People Development business partner som er opptatt av hele medarbeiderreisen og har et helhetlig tankesett og forståelse for den digitale HR-reisen.

Hovedoppgavene er å støtte organisasjonen innen HR-faglige spørsmål og være en sparringspartner for våre ledere, medarbeidere og franchisetakere. Du får gode utviklingsmuligheter til å vokse innen HR-faget, og bistå med alt fra personalsaker til rekruttering og kompetanseutvikling. Rollen rapporterer til Head of People Development i Norge.


Din arbeidshverdag vil bestå av å blant annet:

  • støtte og rådgi franchisetakere innen HR-relaterte saker og spørsmål, som eksempelvis personalsaker, sykefraværsoppfølging, tariff og HR-utvikling  
  • fasilitere det årlige lønnsoppgjøret
  • godkjenne og kontrollere lønn månedlig
  • bistå i rekrutteringsprosesser og on- og offboarding
  • sikre etterlevelse av gjeldende lover og regler
  • ha ansvar for medarbeiderundersøkelser og oppfølging av tiltak, både hos franchisetakere og på vårt hovedkontor
  • kompetanseheving, blant gjennom å holde kurs innen rekruttering, HMS og arbeidsrett
  • ta ansvar for forbedrings- og endringsprosjekter


Vi tror den rette kandidat har gode kommunikasjonsegenskaper, er trygg på å presentere og har lyst til å lære. Vi tror også at du lykkes som People Development business partner med noen års erfaring fra lignende roller og med en bachelor i HR/organisasjonspsykologi eller lignende.

Vår nye People Development business partner får en viktig operativ og strategisk rolle, og er en integrert del av hele virksomheten. Hvis du ønsker en rolle som er synlig i organisasjonen og er klar for en utfordring, så hører vi gjerne fra deg!


Vi har en kultur preget av at vi respekterer og inkluderer alle medarbeidere i ulike livsfaser. Vi verdsetter mangfold og fleksibilitet.

For ytterligere informasjon kan du kontakte Ann-Kristin Thømt (+47 95774641, ann-kristin.thomt@dfind.no) eller Ingrid Østli (+47 980 36 214, ingrid.ostli@dfind.no) i Dfind. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiver

McDonald's har flere ganger blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser. Vi har i dag over 5000 medarbeidere, med mer enn 80 forskjellige nasjonaliteter.I McDonald’s heier vi på norsk landbruk, og er en stolt samarbeidspartner til den norske bonden. I nesten 40 år har vi servert gjestene våre god mat av norske kvalitetsråvarer.Som et av verdens største selskaper, har vi både internasjonalt og her i Norge mulighet til å drive positiv endring. Det er et ansvar vi tar på største alvor.Food Folk Norge AS forvalter merkevaren McDonald’s i Norge. Våre 80 restauranter strekker seg fra Kristiansand i sør til Steinkjer i nord. Det gjør oss til en av Norges største restaurantkjeder. Siden vi åpnet dørene her, har over 50.000 nordmenn jobbet i McDonald’s. I 2022 hadde vi en årlig omsetning på 3,162 mrd. kroner.