Partner/advokat

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
198646
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Leif Thoring
Telefonnummer
+4791368810
E-post
leif.thoring@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vi søker forretningsjuridisk partner/advokat til å videreutvikle vårt advokatfirma

Trives du med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver? Ønsker du å være med på å videreutvikle vårt advokatfirma? 

Stray Vyrje har ambisjoner om videreutvikling, og søker derfor en dyktig partner og kollega for å videreutvikle vårt advokatselskap. Vi legger stor vekt på høy kvalitet, er løsningsorienterte og gir strategisk rådgivning med utgangspunkt i våre klienters muligheter og definerte behov. 

Vi ser etter en erfaren forretningsjuridisk advokat med interesse for å bidra til å skape verdier og vekst. Stillingen krever høy grad av selvstendighet, profesjonalitet og personlig integritet, solid forretningsforståelse og evne til å håndtere kommersielle  utfordringer hos våre klienter. Vi har betydelig erfaring innenfor fagområdene sport, media og immaterielle rettigheter, men arbeider også mye med alminnelig forretningsjus, privatrett og prosedyre. 

Sentrale ansvarsområder

  • Fremstå som en sterk juridisk støttespiller og rådgiver 
  • Bidra til at våre klienters muligheter og utfordringer blir ivaretatt profesjonelt 
  • Sentral i videreutviklingen av Stray Vyrje og spille en aktiv rolle i å utvikle organisasjonen og se muligheter innen nye og eksisterende tjenesteområder
  • Være en viktig bidragsyter som en del av ledelsen i Stray Vyrje
  • Bidra med å opprettholde Stray Vyrjes integritet og renomme
  • Delta sosialt og strategisk i videreutviklingen av Stray Vyrje

Din bakgrunn

Stray Vyrje søker en faglig dyktig og kommersiell partner/advokat med bred erfaring og spisskompetanse innen ett eller flere av Stray Vyrjes forretningsjuridiske satsingsområder. Vi forventer at du er engasjert med et høyt ambisjonsnivå og har evne til å jobbe tverrfaglig. Du er operativ, har både sterke rådgiver- og lederegenskaper, og trives med å arbeide i tett dialog med våre oppdragsgivere. Vi vil gjerne at du har portefølje. Like viktig er evnene og interessen av å bygge gode relasjoner og et godt utviklet nettverk. 
Vi ser etter en kandidat med 8-10 års relevant erfaring. Du behersker både muntlig og skriftlig engelsk da en stor del av vår virksomhet er internasjonal.

Hva kan vi tilby

Stray Vyrje tilbyr en utfordrende og spennende arbeidshverdag i et sosialt, uformelt og stimulerende arbeidsmiljø. Vi har tro på hardt arbeid, men er også opptatte av at våre advokater skal ha et liv utenfor jobben. Vi forventer mye av våre kollegaer og det skal være gjensidig for vår nye kollega. Du vil få meget dyktige og erfarne kolleger og du kommer til å jobbe i et åpent miljø, og med mulighet for å gjøre en forskjell.

For den rette kandidaten vil vi kunne tilby partnerskap.  

Før ansettelse vil det bli utført bakgrunnssjekk. Bakgrunnssjekken er tilpasset stillingen og selskapet og vil bli utført med samtykke fra aktuelle søkere. Ytterligere informasjon vil bli gitt.

Angående stillingen, vennligst kontakt Senior Advisor Leif Thoring telefon 913 68 810 i Dfind AS.

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.
Søknader behandles fortløpende.


 

Om arbeidsgiver

Stray Vyrje bistår næringsdrivende, organisasjoner og private innenfor et bredt spekter av områder. Våre advokater har bred erfaring med forretningsjus og privatrett, sport, og immaterielle rettigheter.Vi arbeider bl.a. med arbeids-, kontrakts- og selskapsrett, og har betydelig prosedyreerfaring. Flere av våre advokater er forfattere på Gyldendal Rettsdata, fagbokforfattere og forelesere.Som klient hos Stray Vyrje møter du løsningsorienterte advokater, som er dedikerte og tilgjengelige.