Oppdragsleder / Disiplinleder

Publisert
Sandvika
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
321439
Arbeidssted
Sandvika
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Hallgeir Bakken
Telefonnummer
+4790551202
E-post
hallgeir.bakken@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Har du ledererfaring eller ambisjoner om dette? Norconsult sitt team - Bygg og Eiendom, Elektro - har mye å tilby deg.

Norconsult er et rådgiverselskap som ønsker å bidra til å gjøre morgendagens samfunn litt bedre enn dagens. Hver dag forbedrer vi hverdagen , sier de. Gjennom bred fagkunnskap, nyskaping og innovasjon utvikler de stadig mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Selskapets kunder er både private og offentlige byggherrer, entreprenører, utbyggere og utviklere. 

For avdeling Bygg og Eiendom, Elektro i Sandvika søkes det nå etter en erfaren RIE med erfaring fra, eller interesse for, ledelse av et bredt spekter av spennende prosjekter.

Avdelingen innehar ekspertise innen prosjektering og rådgivning knyttet til elkraftteknikk, IKT, belysning, automasjon og velferdsteknologi. De har også egne grupper innen spesialanlegg for sykehus, helse- og psykiatribygg, laboratorier og andre komplekse bygg.

Du vil lede og koordinere arbeidet med å utvikle bærekraftige og teknisk avanserte anlegg som oppfyller strenge kvalitets- og sikkerhetskrav og muligheten til å utvikle deg i spennende tverrfaglige prosjekter sammen med dyktige kolleger. Eksempel på utførte og pågående prosjekter finner du på https://www.norconsult.no/prosjekter/.

Som erfaren rådgiver har du minimum 5-7 års erfaring og formell kompetanse innen elektroteknikk og/eller IKT på bachelor/mastergrad-nivå, gjerne med relevante sertifiseringer (FG, fagbrev). Du kan vise til tidligere gjennomførte oppdrag som oppdragsleder/disiplinleder fra større prosjekter og det vil være fordelaktig om du har kunnskap om BIM og ikke minst interesse for digitalisering i byggebransjen. Du har gode kommunikasjonsevner og kan formulere deg godt på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

Norconsult har en lang rekke programmer for utvikling av sine medarbeidere og du vil få en tilpasset utviklingsplan som samstemmer med dine ambisjonsnivåer og ønsker om fremtidig utvikling. 

Som ansatt i Norconsult  får du:

  • Faglig og personlig utvikling gjennom ledelse av spennende og utfordrende oppdrag
  • Muligheten til å forme din egen karriere i regelmessig dialog med nærmeste leder og bidra til selskapets vekst
  • Være med på å skape bærekraftige løsninger som gjør en forskjell for samfunnet
  • Fleksibilitet ifh arbeidstid og arbeidssted
  • Gode betingelser knyttet til lønn, pensjon, forsikringsordninger og avspasering/overtid
  • Gode ansettelsesbetingelser knyttet til aksjeprogram, ferie/fridager etc.
  • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Blir du ansatt i Norconsult har du et av Norges største og tyngste fagmiljø å støtte deg på! Les mer om selskapet og deres ulike fagområder på www.norconsult.no.

Søknader behandles fortløpende og vil bli behandlet strengt konfidensielt. Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte våre seniorrådgivere i Dfind.

Om arbeidsgiver

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet Hver dag forbedrer vi hverdagen , søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.Les mer om oss på www.norconsult.no