Operations Engineer

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
294708
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Eirik Strandkleiv
Telefonnummer
+4799634396
E-post
eirik.strandkleiv@dfind.no
Søknadsfrist
31.10.2022
Søk nå

Addsecure styrker laget!

AddSecure Smart Alarms i Norge vokser og trenger flere kloke hoder i sine lokaler sentralt på Brynseng i Oslo. Vi søker derfor en Operations Engineer til en fast stilling i avdelingen for drift av alarmplattformer og sikker alarmkommunikasjon. Vårt samfunnsoppdrag er å bidra til sikring av liv og helse, av bygninger og verdigjenstander gjennom våre ulike alarmsystemer. Mye av hverdagen vil bestå av å løse problemstillinger, grave seg ned i detaljer, undersøke og finne årsaker. Man jobber med et bredt spekter av oppgaver og vi tror derfor du har tilsvarende erfaring og kunnskap å vise til. 

Rollen vil ha det operative ansvaret for oppfølgingen av våre IoT og M2M løsninger. Som Operation Engineer vil du få arbeide med oppgaver av variert kompleksitet og alvorlighetsgrad. Rollen består av å løse alt fra enkle til svært kritiske oppgaver, hvor feilretting, mønstergjenkjenning, oppfølging og koordinering blir en sentral del av din arbeidshverdag. 

Vi ser for oss at du har følgende ansvarsområder:

  • Drift av våre alarmplatformer som håndterer brann- innbrudd og heisalarmer fra mer enn 100.000 alarmsendere
  • Videreutvikle og forbedre alarmplatformene for å sikre stabilitet, robusthet og IT-sikkerhet.
  • Teste og kvalitetssikre nye produkter og tjenester som lanseres i alarmløsningene.
  • 3. linje support og avansert feilsøk i alarmsystemene.
  • Større operasjoner av høy kritisk grad og kompleksitet
  • Evalueringsarbeid ved å se på forbedringer av dagens rutiner og prosesser

Vi ser etter deg som trives best med å løse komplekse problemer og som har  interesse for testing, installasjon og feilretting. Du er forhåpentligvis en teamplayer som liker å dele kunnskap og erfaringer med menneskene rundt deg. Samtidig liker du å ta ansvar for dine oppgaver og utfører planer etter selskapets rutiner og prosedyrer. Vi tror at du er nøyaktig og analytisk og at du hele veien liker å fokusere på løsninger. Rollen krever at du er god på prioriteringer, har analytiske egenskaper og at du evner å holde fokus i stressede situasjoner. Vi ser helst at du kan vise til høyere utdannelse innen ingeniørfag, og dersom du er mindre erfaren er det en fordel om du kan vise til privat interesse eller andre aktiviteter knyttet til vårt fagfelt. 

For denne stillingen må du kunne sikkerhetsklareres. Rollen krever også god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk. 

Vår rekrutteringspartner på denne ansettelsen er Dfind. Kontakt Eirik eller Pål-Andre for mer informasjon.

Om arbeidsgiver

Addsecure er en ledende europeisk leverandør av sikre IoT-konnektivitetsløsninger med fokus på kritisk kommunikasjon og sikre data. De pålitelige ende-til-ende-løsninger er basert på teknologi for sikker kritisk kommunikasjon som kombinerer IoT-konnektivitetsplattformer, programvare og tjenester som er skreddersydd for å innfri kundenes behov i ulike bransjer. Mer enn 50 000 kunder innenfor sikkerhetsbransjen, redningstjenestene, bygningssikkerhet og automatisering, digitale omsorgstjenester, bygg og anlegg, transport og logistikk, strøm- og vannforsyning, smarte byer mfl. beskytter sine livs- og forretningskritiske virksomheter med løsninger fra AddSecure. Dette bidrar til å redde liv, beskytte eiendom og vitale samfunnsfunksjoner og sikre stabil forretningsdrift. AddSecure bruker sin spisskompetans innen sikker kritisk kommunikasjon og sikre data i områdene Smart Alarms, Smart Care, Smart Rescue, Smart Surveillance, Smart Transport og det voksende teknologiområdet Smart Grids.  Hovedkontoret ligger i Stockholm med ytterligere kontorer over hele Europa. Selskapet sysselsetter mer enn 1 000 personer i 16 land. AddSecure er majoritetseid av fondersom administreres av Castik Capital – et europeisk private equity-fond med et langsiktig perspektiv på verdiskaping.