Operations Engineer

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
276498
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Lisa Pahapill
Telefonnummer
+4741229987
E-post
lisa.pahapill@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du bli med på Telenors spennende arbeid innen samfunnskritisk infrastruktur?

Telenor Network Operation Center (NOC) har ansvaret for døgnkontinuerlig overvåkning og feilretting av Telenors internett, mobilnett, kringkasting og andre tjenester Telenor leverer. Nå styrker vi vårt team ved Telenors Operasjonssenter på Fornebu, og søker i den forbindelse to nye Operations Engineers.
Hos oss blir du del av en avdeling bestående av 41 personer fordelt på 3 team, hvor alle er tilknyttet en 24/7 turnusordning. Vårt samfunnsoppdrag er å bidra til at det norske folk får tilgang på løsningene som gjør hverdagen enklere. Vi skal sørge for at du får høy kvalitet på streamingtjenester og livesendinger, at du kan lytte til yndlingsprogrammet ditt på radio, og ikke minst at du får tak i dine nære og kjære når du vil.
Som Operation Engineer vil du få arbeide med oppgaver av variert kompleksitet og alvorlighetsgrad. Rollen består av å løse alt fra enkle til svært kritiske oppgaver, hvor feilretting, oppfølging og koordinering blir en sentral del av din arbeidshverdag.

Du vil få ansvar for:

  • Analyse av innkomne alarmer og varslinger
  • Overvåking av nett og tjenester 
  • Koordinering av entreprenører ute i feltet
  • Oppfølging av komplekse feil mot interne og eksterne ressurser
  • Rapportering og samarbeid med myndigheter og redningstjeneste ved alvorlige feilsituasjoner
  • Større operasjoner av høy kritisk grad og kompleksitet
  • Evalueringsarbeid ved å se på forbedringer av dagens rutiner og prosesser
 

Vi ser etter deg som trives best med å løse komplekse problemer og som har  interesse for testing, installasjon og feilretting. Du er mest sannsynlig en teamplayer som liker å dele kunnskap og erfaringer med menneskene rundt deg. Samtidig liker du å ta ansvar for dine oppgaver og utfører planer etter selskapets rutiner og prosedyrer. Vi tror at du er nøyaktig og analytisk og at du hele veien liker å fokusere på løsninger. Rollen krever at du er god på prioriteringer, har analytiske egenskaper og at du evner å holde fokus i stressede situasjoner. Vi ser helst at du kan vise til høyere utdannelse innen ingeniørfag, og dersom du er nyutdannet er det en fordel om du kan vise til privat interesse eller skoleaktiviteter knyttet til vårt fagfelt. 
For denne stillingen må du kunne sikkerhetsklareres. Rollen krever også god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk. 


Telenor holder til på Fornebu i fine lokaler som ligger idyllisk til i vannkanten av Oslofjorden.  Ved å begynne på NOC avdelingen kommer man til en avdelingen bestående av mangfold og flat ledelsesstruktur hvor du blir hørt og lagt merke til. Det er viktig for Telenor du engasjerer deg i forbedringsaktiviteter for å hele tiden se på forbedringspotensiale. De satser også stort på egenutvikling på at du bruker minimum 40 timer i året på deg selv og utvikling. Telenor kan tilby mange spennende kurs og retninger til sine ansatte. De kan også tilby landets beste kantine, eget treningslokale og gode kontorfasiliteter i naturskjønne omgivelser ved Oslofjorden. Stillingen kan tilby en god pensjonsordning i tillegg til grunnlønn og turnustillegg. 


Vi håper du velger å søke på denne stillingen. Ta kontakt med Lisa Pahapill tlf 41229987 eller Pål-Andre Lyngheim tlf 92632230 hvis du ønsker å høre mer om rollen.

Om arbeidsgiver

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor innhold-, telekommunikasjon- og datatjenester. Vi jobber hver dag for å lede an i digitaliseringen av Norge.Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i åtte land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum