Onsite søk og SEO spesialist

Publisert
Skedsmokorset
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
389332
Arbeidssted
Skedsmokorset
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Lisa Pahapill
Telefonnummer
+4741229987
E-post
lisa.pahapill@dfind.no
Søknadsfrist
21.08.2024
Søk nå

Onsite søk og SEO spesialist for E-handel hos Heidenreich

Bli med på vår reise for å revolusjonere e-handel med teknisk kompetanse og innovativ tenkning!


Om stillingen:

Heidenreich lanserer til høsten ny netthandel. Vi søker nå etter en dyktig og analytisk person som spesialist for on-site søk og SEO for å styrke vårt e-handelsteam. Vi ser etter deg som har inngående kjennskap til søkemotorer og on-site search, og som kan bidra til å forbedre vår konverteringsrate og brukeropplevelse i kjøpsprosessen. Sammen med IT og digitaliserings-direktør, James Ocampo ser vi etter en person som kan ta eierskap og ansvar for fagområdet og bidra med å utvikle og implementere effektive SEO strategier for å øke synligheten, produktplassering og optimalisere kvaliteten på trafikken for brukeropplevelsen. En del av satsingen fremover er å øke konverteringsraten ved å forenkle prosesser, øke ytelsen for å påvirke brukervennligheten og optimalisere brukergrensesnittet.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har erfaring med optimalisering av nettstedets søkefunksjonalitet. Derfor mener vi det er viktig at du er opptatt av brukeratferd for å forstå og finne de beste og enkleste løsningene som øker konverteringsraten i brukerens kjøpsprosess, slik at brukeren finner relevant informasjon raskt og effektivt. Du vil jobbe tett med utviklingsteam, salg og marked for å forbedre tekniske problemstillinger og sikre at søkefunksjonaliteten oppleves som brukervennlig, stabil og hurtig.

For å utvikle og sikre en sømløs kundereise vil du arbeide med konfigurering av søket og jobbe tett med våre dyktige kollegaer i IT og digital teamet mot andre systemer i resten av systemporteføljen. God system- og forretningsforståelse er viktig da data fra ERP, CRM, PIM og CMS brukes effektivt i søkefunksjonaliteten og i SEO strategien for å optimalisere dagens løsning.

 

Kvalifikasjoner:

 • Sterk analytisk og kommersiell forståelse, med evne til å bruke data for å drive forbedringer.
 • Du har erfaring med B2B-netthandel og interne søkemotorer som Elasticserch ,Algolia eller lignende.
 • Erfaring med å øke konverteringsraten gjennom CRO-tiltak.
 • Erfaring med systemintegrasjoner, inkludert CMS, PIM, ERP og CRM.
 • Solid erfaring med søkemotoroptimalisering (SEO) og on-site search for netthandel.
 • Kommunisere godt med andre teknologer som knytter forretning og teknologi sammen.


Synes du det høres spennende så langt?

Da kan vi legge til at hos oss vil du komme inn i en spennende tid hvor du kan bidra inn i en spennende digitaliseringsreise i et stort konsern. Du vil her få muligheten til å jobbe med innovative prosjekter og spennende teknologi sammen med dyktige kolleger. Du får muligheten til å jobbe internasjonalt med kolleger fra Belgia, Nederland, Tyskland og Frankrike. Stillingen innebærer noe reisevirksomhet.

Om deg:

 • Du er teknisk kyndig og komfortabel med å jobbe hands-on i komplekset systemlandskap
 • Du er analytisk og datadrevet, med evne til å se kommersielle muligheter i data.
 • Du er selvstendig og initiativrik, med evne til å drive prosjekter fra start til slutt.
 • Du er en lagspiller som trives med å jobbe i tverrfaglige team.
 • Du trives med å ta ansvar og ledelse rundt endringer og implementeringsprosjekter
 • Du er den som følger med på trender og holder deg oppdatert i faget


Får mer informasjon og en uforpliktende prat, ta kontakt med vår rekrutteringspartner i Dfind, Pål-Andre Lyngheim på mail: pal.lyngheim@dfind.no / Mob:92632230 eller Lisa Pahapill på mail: lisa.pahapill@dfind.no / Mob: 41229987

Om arbeidsgiver

Heidenreich AS er en landsdekkende grossist som arbeider innenfor områdene VVS og VA. Selskapet har hovedkontor på Skedsmo med 32 avdelinger/butikker fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Heidenreich AS har over 330 ansatte og en omsetning på ca 2 mrd kr. Selskapet er 100% eiet av Europas største VVS- grossist, tyske Cordes & Graefe. Med over 120 års erfaring, er Heidenreich etterspurt som en offensiv aktør i proffmarkedet. God økonomi og lønnsom drift legger et godt grunnlag for langsiktig planlegging med stadig nye strategiske investeringer. Heidenreich innehar tung faglig kompetanse innen prosjektmarkedet med teknisk kontor som bidrar med gode løsninger, beregninger og teknisk støtte. Heidenreich er en del av europas største og veldrevne grossist som igjen bidrar til god konkurransekraft for våre kunder