Økonomiansvarlig

Publisert
Bergen
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
319021
Arbeidssted
Bergen
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Erlend Sando
Telefonnummer
+4792208321
E-post
erlend.sando@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Er du en økonom med "hjartet på rette staden"?

Vi ønsker å treffe deg som har erfaring med økonomiske oppgaver som lønn og regnskap og ønsker å påvirke til vårt samfunns- og bærekraft ansvar med å få mennesker ut i jobb.

ALF as, Senter for arbeidslivsforberedelse, er et selskap eid av Bergen kommune. Vi tilbyr varig tilrettelagt arbeid for mennesker med psykiske lidelser eller dobbeltdiagnoser i våre verksteder og på enkeltarbeidsplasser i ordinære bedrifter eller i det offentlige. Dagsverket er vårt tilbud om dagarbeid til rusmiddelavhengige. Vi gir også bistand til kvinner før, under og etter soning.

Vårt mål er å legge til rette for at mennesker med ulike utfordringer i forhold til arbeidsmarkedet skal finne og utvikle sine muligheter. Vårt motto er å få folk i arbeid uavhengig av om dette er en ordinær jobb, en tilrettelagt arbeidsplass eller et dagsverk på dager som er gode.

Visjonen vår er at vi skal legge til rette for at den enkelte skal finne og utvikle egne muligheter på veien til arbeidslivet.

Økonomiansvarlig vil få muligheten til å påvirke, ikke bare innenfor økonomi og tall, men også på hele driften.

Personen vi ser etter er faglig trygg innenfor regnskapsområdet og vil ønskelig kunne fungere som en sparringspartner med andre avdelinger og personer hos oss. 

Noen av arbeidsoppgavene vil være
  • Lønn og regnskap, A - Å
  • Årsavsluttning
  • Rapportering og prognoser
  • Kontakt med revisor
  • Noe prosjektarbeid på ulike regnskap i organisasjonen
  • Bistå i anbudsprosesser

De som jobber hos oss i dag har en variert og høy faglig kompetanse og blikk for løsninger. Vi har vært med i oppstarten av mange spennende prosjekt gjennom årene og er blitt god på å tenke i nye uprøvde retninger for å nå samfunnets målsettinger. Vi tror at den som skal jobbe hos oss har en god porsjon humor og tålmodighet og forståelse ovenfor våre brukere.

Hos oss får du muligheten til å jobbe med mennesker i en allsidig og meningsfull stilling!

Tenker du at dette kan være deg? Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller send oss din søknad.


 

Om arbeidsgiver

ALF as, Senter for arbeidslivsforberedelse, er et selskap eid av Bergen Kommune. Vi tilbyrarbeidstrening og opplæring, eller tilrettelagt arbeid for mennesker som av ulike årsaker stårutenfor arbeidsmarkedet i våre verksteder og på enkeltarbeidsplasser i ordinære bedrifter. Dagsverket er vårt tilbud om dagarbeid til rusmiddelavhengige. Vi gir også bistand til kvinner før, under og etter soning.Vårt mål er å legge til rette for at mennesker med ulike utfordringer i forhold til arbeidsmarkedet skal finne og utvikle sine muligheter. Vårt motto er å få folk i arbeid uavhengig av om dette er en ordinær jobb, en tilrettelagt arbeidsplass eller et dagsverk på dager som er gode.Visjonen vår er at vi skal legge til rette for at den enkelte skal finne og utvikle egne muligheter påveien til arbeidslivet.