Økonomi- og administrasjonsansvarlig

Publisert
Bergen
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
313571
Arbeidssted
Bergen
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Yngvild Hjetland
Telefonnummer
+4793855766
E-post
yngvild.hjetland@dfind.no
Søknadsfrist
10.02.2023
Søk nå

Vil du jobbe med prosjektøkonomi i Norges ledende sjømatklynge?

Norges ledende sjømatklynge, en næringsklynge med over 120 medlemmer og partnere har fokus på å jobbe med innovasjon og kunnskapsdeling på tvers av næringen. Vi ser nå etter en dyktig og omgjengelig økonomi- og administrasjonsansvarlig. Kan det være deg?

Muligheten

NCE Seafood er et kraftfullt arbeidsmiljø med innovative og kompetente folk som brenner for våre tverrfaglige prosjekter på tvers av sjømatnæringen. Våre medlemmer drar nytte av tilgang til et bredt spekter av tjenester og aktiviteter, samt prosjektutvikling, knyttet til våre industrielle satsingsområder:

- Klima, Miljø og Sirkulærøkonomi
- Digitalisering og digital Transformasjon
- Fiskehelse og Fiskevelferd
- Fremtidige Fôrråvarer
- Kompetanse og Talentattraksjon

Rollen

I rollen vil du få arbeide med økonomistyring i klyngen og sørge for god prosjektøkonomi i våre spennende prosjekter. Du vil få en variert hverdag med innsikt i ulike prosjekter med stor verdi for næringsutviklingen. Vi arbeider i team og du vil ha tett kontakt med prosjektledere, eksternt regnskapsbyrå og revisor. Her får du mulighet til å arbeide med kolleger med ulik fagbakgrunn, noe som gjør arbeidsdagen utfordrende, utviklende og innovativ. Du vil få et stort nettverk både internt i NCE Seafood Innovation og eksternt blant våre medlemmer og interessenter.

Arbeidsdagen

Vi sitter i åpent landskap og har en åpen og god dialog med hverandre. Samarbeid, engasjement, inkludering, tillit og god kommunikasjon er viktig for oss. Du styrer dagen din i stor grad selv, vi har et godt årshjul som verktøy. Vi samles til faglunsj annenhver uke, for påfyll, inspirasjon og felles utvikling. Teamet drar på tur jevnlig som både er faglig nyttig og sosialt.  

Hovedoppgaver i stillingen:

  • Overordnet ansvar for økonomien i våre prosjekter
  • Økonomisk rapportering - og kvalitetsansvar for prosjektene
  • Ansvar for likviditetsstyring i selskapet
  • Ansvar for oppfølging av resultatregnskap gjennom året
  • Ansvar for sammenstilling av årsregnskapet
  • Overordnet ansvar for administrasjonsoppgaver knyttet inn mot klyngens drift

Vi ser etter en kollega som motiveres av godt eierskap til prosjekter, og ønsker å jobbe med administrative oppgaver som gagner fellesskapet. Særlig med tanke på rapportering, både internt og eksternt. Våre prosjekter kan være både komplekse og innovative, derfor verdsetter vi engasjement og bransjeinteresse høyt. 

Vi ser etter følgende kvalifikasjoner: 

  • Erfaring med prosjekt- og økonomistyring/controlling
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper både muntlig og skriftlig
  • Kandidater med utdannelse innen økonomi på bachelornivå

For nærmere informasjon ta kontakt med Dfind:

Yngvild Hjetland 938 55 766 (yngvild.hjetland@dfind.no) eller Camilla Herstad 924 46 418 (camilla.herstad@dfind.no)

Vi behandler alle søknader konfidensielt.

Om arbeidsgiver

NCE Seafood Innovation har som mål å bidra til vekst inne bærekraftig sjømat, ved å fokusere på innovasjon. Vi tror at mobilisering av felles krefter er veien å gå, og klyngen bidrar gjennom bærekraftige innovasjonsprosjekter, og ved å legge til rette for samhandling på tvers av bransjen. Våre medlemmer drar nytte av tilgang til et bredt spekter av tjenester og aktiviteter knyttet til våre sentrale strategiske forretningsområder: kompetanse, innovasjon og entreprenørskap. Som et kollektiv drar vi nytte av medlemmenes bidrag til innovative og bærekraftige løsninger for videre vekst innen sjømatnæringen. Det er avgjørende at vi oppfyller FNs bærekraftsmål. For å oppnå dette, legger vi til rette for globale partnerskap og for riktig å bevare og utnytte våre hav og marine ressurser. Våre medlemsbedrifter og samarbeidspartnere ligger langs hele den røffe norske kystlinjen og representerer hele verdikjeden til sjømatnæringen.