Northern Europe Accounting & Tax Manager

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
335909
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ørjan Gamst
Telefonnummer
+4795729725
E-post
orjan.gamst@dfind.no
Søknadsfrist
06.08.2023
Søk nå

Accounting og Tax Manager til ledende globalt konsulentselskap

Vysus Group er i stor utvikling og vi ser for oss videre vekst. I takt med vår utvikling ønsker vi å sikre enda sterkere lokal compliance innenfor områdene skatt, avgift og regnskap. 

Til en nyopprettet rolle ser vi derfor etter dyktig person til rollen som “Northern Europe Accounting & Tax Manager” til vårt finansteam lokalisert i Oslo. I rollen vil du få ansvar for overnevnte fagområder i Norge, Sverige, Danmark, samt Nederland. Du har god kjennskap til de norske reglene og vi tror at du på sikt kan bygge opp god kompetanse om lokale regler i de andre landene også. 

Du vil arbeide tett med Business Controller i Norge og de andre landene, samt mot skatte- og avgiftsfunksjon på gruppenivå. Rollen rapporterer til konsernets finansdirektør, lokalisert i Aberdeen, Skottland. 

I rollen som Northern Europe Accounting and Tax Manager vil du:

 • Ivareta det overordnede ansvaret og sikre compliance innenfor skatt, avgift og regnskap for de nordiske landene og Nederland
 • Ha ansvaret for utarbeidelse og gjennomføring av årsoppgjørsprosessen 
 • Løpende rapportering av avgift, skatt og andre forhold til lokale myndigheter
 • Utarbeide årsoppgjør, herunder skatteberegning og ligningspapirer for den norske enheten, samt styre opp og kontrollere prosessen i de andre landene rollen har ansvaret for
 • Kontaktpunkt mot revisor og andre eksterne partnere
 • Sikre en solid internkontroll, herunder utvikle og automatisere prosessen for balanseavstemming på tvers av landene
 • Støtte ledelse og driftsorganisasjonen innenfor fagområdet skatt, avgift og regnskapsmessige problemstillinger
 • Kontaktpunkt mot revisor og ansvarlig for gjennomføring av revisjoner

For å lykkes i rollen ser vi etter deg som:

 • Har utdannelse på Masternivå innen økonomi og/eller regnskap
 • Har minimum tre års erfaring, gjerne fra revisjon eller lignende stilling
 • Ønsker å få erfaring med den månedlige og årssluttprosessen på konsernnivå for en internasjonal virksomhet.
 • Har erfaring med regnskap, skatt og avgift i den skandinaviske regionen
 • Er en entusiastisk og engasjert lagspiller som kan etablere og opprettholde sterke relasjoner med ledere og på tvers av avdelinger og land
 • Har meget god planleggingsevne og er god på å sette struktur og overholde frister 
 • Er selvgående og proaktiv i din arbeidsstil

Hva vi kan tilby deg:

 • Mulighet til å utvikle deg og ta ansvar for fagområdet på tvers av landegrenser og få en internasjonal eksponering
 • En mulighet til å være en del av et globalt tverrfaglig team
 • Konkurransedyktig lønn og en god fordelspakke
 • Fleksible arbeidsordninger

Våre kjerneverdier er strukturen i organisasjonen vår, i hjertet av alt vi gjør, og støtter våre vekstambisjoner – og vi ser etter folk som deler dem. De er:

Tillit

Vi er pålitelige rådgivere. Uavhengighet og integritet er kjernen i vår tilnærming til å levere innovative råd og velprøvde løsninger, med ivaretakelse av interessen til alle interessenter, sikkerhet og miljø.

Samarbeid

Vi bygger sterke relasjoner med våre kunder, partnere og stakeholders, samarbeider og justerer målene våre for å optimalisere ytelse og resultater.

Lidenskap

Vi er lidenskapelige i vår forpliktelse til å levere høy kvalitet i alt vi gjør, drevet av å overgå forventninger, søke ny kunnskap og utfordre status quo. Vi anerkjenner fullt ut kraften til mangfold, i alle dets former, til fordel for vår virksomhet, kunder og våre dyktige medarbeidere.

Vi er forpliktet til å sikre like arbeidsmuligheter for jobbsøkere og ansatte. Våre rekrutteringsprosesser bruker balanserte utvalgskriterier og unngår ulovlig diskriminering av søkere basert på deres alder, farge, funksjonshemming, sivilstatus, nasjonal opprinnelse, kjønn, kjønnsidentitet, genetisk informasjon, rase, religion, seksuell legning eller andre faktorer iht loven. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt og behandlet fortløpende. Vysus Group forbeholder seg retten til å be om en bakgrunnssjekk av prioriterte kandidater som en del av vår rekrutteringsprosess.

Har du noen spørsmål? Da er du velkommen til å ta kontakt med Ørjan Gamst (+47 957 29 725, orjan.gamst@dfind.no) eller Ann-Kristin Thømt (+47 957 74 641, ann-kristin.thomt@dfind.no) i Dfind.

 

Om arbeidsgiver

This is an exciting time for Vysus Group as we continue to expand our footprint, supporting our diverse mix of customers across the world on a range of interesting projects. Come and join us to support us on our growth journey, while developing your own career with our talented global community. Vysus Group is a leading engineering and technical consultancy offering specialist asset performance, risk management and project management expertise across complex industrial assets, energy assets (oil and gas, nuclear, renewables) and the energy transition.