Medarbeider applikasjonsdrift

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
325618
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Offentlig
Kontaktperson
Ingrid Hovland
Telefonnummer
+4792632846
E-post
ingrid.hovland@dfind.no
Søknadsfrist
snarest
Søk nå

Interessert i applikasjonsdrift? Bli med på å drifte det norske strømnettet.

Hvorfor jobbe hos oss? 

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med utfordrende og komplekse problemstillinger i et spennende teknisk miljø der drivkraft og innovasjon står sterkt! Du vil bli en del av en hyggelig og sosial gjeng som engasjerer seg for faget sitt - hos oss er det lav terskel for å dele av egen kunnskap. Vi vet hvor viktig det er å tilrettelegge for personlig og faglig utvikling for deg som ansatt, og derfor er dette et stort fokus i Statnett. Samtidig er vi opptatte av å fremme en god balanse mellom jobb og fritid, slik at du kan yte ditt beste -  både på jobb og ellers i livet. Vi er over gjennomsnittet opptatt av innovasjon, og satser kontinuerlig på å være i fronten av utviklingen innen energibransjen - derfor søker vi nå etter ambisiøse og dyktige mennesker som ønsker å være med på å skape fremtidens energibransje sammen med oss!

Om stillingen
Markedsteamet innen applikasjonsdrift i Statnett jobber med å sikre tilgjengeligheten til systemene som styrer og balanserer strømnettene i Norge. Sammen med teamet vil du ha ansvar for monitorering og kontroll av 140 mikrotjenester som er i bruk 24/7. Oppgaver innen overvåkning, dokumentasjon og samhandling mellom systemer vil være sentrale deler av arbeidshverdagen din. Per i dag jobber vi i all hovedsak i Linux-baserte systemer samt noe Microsoft, og benytter oss av verktøy som Kubernetes, Grafana, Splunk, Kafka og OpenShift. Flere av applikasjonene våre er bygget i Java. Teamet består av en faglig kompetent gjeng som er opptatte av å holde seg oppdatert på det nyeste av relevant teknologi. 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med drift og som har bakgrunn i å feilsøke og løse problemer i produksjonsmiljøer - enten du er godt erfaren, mindre erfaren eller nyutdannet. Dersom du har kjennskap til eller et sterkt ønske om å jobbe med de teknologiene som er nevnt ovenfor er det et stort pluss. Du har gjerne jobbet med applikasjoner, integrasjoner eller drift slik at du har en overordnet forståelse for dataflyter og hvordan applikasjoner henger sammen og kan støtte opp mot forskjellige forretningsområder. Hvis du har en bakgrunn eller en ekstra interesse i elkraft så er vi spesielt interessert i å prate med deg! 

Vi ønsker å fremme mangfold og oppfordrer deg derfor til å søke på stillingen uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevner. For å tiltre denne rollen hos oss må du kunne sikkerhetsklareres. 

Interessert i stillingen? Ta kontakt med rådgiver Ingrid Våge Hovland på e-post ingrid.hovland@dfind.no eller telefon 92 63 28 46.
Vi behandler kun søknader som registreres elektronisk med relevante vedlegg. Statnett forvalter kritisk infrastruktur og følger retningslinjer og lovpålagte sikkerhetskrav fra norske myndigheter i våre ansettelsesprosesser. Vi foretar bakgrunnssjekk med hjemmel i energiloven og følger sikkerhetskrav fra norske myndigheter ved ansettelse. Dersom stillingen krever sikkerhetsklarering etter sikkerhetsloven, må du være villig til å oppgi relevante opplysninger.

Om arbeidsgiver

Vårt oppdrag er å sikre strømforsyningen i Norge døgnet rundt hele året. Det gjør vi ved å utvikle og drifte strømnettet slik at det møter alle krav fra samfunnet rundt oss. Vi leverer et robust og effektivt strømnett som er avgjørende for at vi når Norges klimamål, og bærekraftig verdiskapning for våre kunder og samfunnet.Visjonen vår:Statnett er sentral i den grønne omstillingen i dag og for kommende generasjoner. Sikker og robust strømforsyning skaper grobunn for gode liv og bærekraftig verdiskapingVåre verdier skal være rettesnor for våre handlinger, hvordan vi samarbeider og våre valgVi leverer effektivt på prioriterte oppgaver, med riktig tempo og kvalitet, og hele veien ut.Vi har mot til å prioritere og forenkle, til å gi tillit og til å tenke nytt.Vi gjør det sammen for effektiv samhandling, for å bygge relasjoner og deler.