Medarbeider applikasjonsdrift - SCADA

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
331870
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Offentlig
Kontaktperson
Lisa Pahapill
Telefonnummer
+4741229987
E-post
lisa.pahapill@dfind.no
Søknadsfrist
snarest
Søk nå

Bli en del av Statnett og gjør en forskjell!

Om stillingen

Vi ønsker å styrke vår avdeling innen vårt driftskontrollsystem e-terra. Sammen med teamet vil du være med på å ivareta tilgjengeligheten og delta i kontinuerlige forbedringer og oppgraderinger av systemet. En del av stillingen vil også innebære å følge opp og utvikle nasjonale og internasjonale leverandørforhold. Vi benytter oss av driftskontrollsystemet SCADA og jobber mye med teknologier som AD, Kafka, Kubernetes, Splunk, Windows server, Oracle, SCCM, Java og Gitlab. 

Hvem er du?
Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med drift og som har bakgrunn i å feilsøke og løse problemer i produksjonsmiljøer. Du har gjerne jobbet med applikasjoner, integrasjoner eller drift slik at du har en overordnet forståelse for dataflyter og hvordan applikasjoner henger sammen og kan støtte opp mot forskjellige forretningsområder. Det er et stort pluss om du har jobbet med de teknologiene vi benytter oss av. Hvis du i tillegg har en bakgrunn eller en ekstra interesse i elkraft så er vi spesielt interessert i å prate med deg! 

Hvorfor jobbe hos oss?
Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med utfordrende og komplekse problemstillinger i et spennende teknisk miljø der drivkraft og innovasjon står sterkt! Du vil bli en del av en hyggelig og sosial gjeng som engasjerer seg for faget sitt - hos oss er det lav terskel for å dele av egen kunnskap. Vi vet hvor viktig det er å tilrettelegge for personlig og faglig utvikling for deg som ansatt, og derfor er dette et stort fokus i Statnett. Samtidig er vi opptatte av å fremme en god balanse mellom jobb og fritid, sånn at du kan yte ditt beste både på jobb og ellers i livet. 

Vi ønsker å fremme mangfold og oppfordrer deg derfor til å søke på stillingen uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevner. For å tiltre denne rollen hos oss må du kunne sikkerhetsklareres. 

Interessert i stillingen? Ta kontakt med rådgiver Lisa Pahapill på e-post lisa.pahapill@dfind.no eller telefon 41229987

 

Vi behandler kun søknader som registreres elektronisk med relevante vedlegg. Statnett forvalter kritisk infrastruktur og følger retningslinjer og lovpålagte sikkerhetskrav fra norske myndigheter i våre ansettelsesprosesser. Vi foretar bakgrunnssjekk med hjemmel i energiloven og følger sikkerhetskrav fra norske myndigheter ved ansettelse. Dersom stillingen krever sikkerhetsklarering etter sikkerhetsloven, må du være villig til å oppgi relevante opplysninger.


 

Om arbeidsgiver

Om oss i StatnettStatnett er et norsk statlig eid selskap med ansvar for å sikre god og stabil drift for fremtidens strømnett i Norge. Vi går spennende tider i møte og har et sterkt fokus på å integrere fornybar energi og øke elektrifiseringen av samfunnet. Hos oss er vi over gjennomsnittet opptatt av innovasjon, og vi satser kontinuerlig på å være i fronten av utviklingen innen energibransjen - derfor søker vi nå etter ambisiøse og dyktige mennesker som ønsker å være med på å skape fremtidens energibransje sammen med oss!