Løsningsarkitekt

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
339457
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Frid Aulund
Telefonnummer
+4793408023
E-post
frid.aulund@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Bli en drivende kraft i vår videre digitale satsing!

VI SØKER DEG SOM VIL TA EN NØKKELROLLE I VÅR VIDERE DIGITALE SATSING! BLI MED OSS OG UTNYTTE MULIGHETSROMMET

Som et ledende norsk ingeniør- og arkitektselskap innen rådgivning og prosjektering, har Multiconsult evne til å påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Dette har vi gjort i 100 år der vi stadig har innovert måten vi jobber på. Vi tror nå at bransjen står ved nok et veiskille, der evnen til å virkelig utnytte det digitale mulighetsrommet vil være det som skiller de beste fra de nest beste. Et av områdene der vi opplever et enormt uforløst potensial er utnyttelsen av dataene som genereres gjennom alle prosjektene vi deltar i hvert år (ca. 10 000 prosjekter). Dette har vi tatt tak i, der vi har etablert en moderne dataplattform (i Azure) og har startet arbeidet med å bygge nye moderne løsninger som forbedrer måten vi jobber på. Vi har til nå fått på plass et solid fundament og håndterer allerede alt fra sensordata til økonomidata og data fra 3D-modeller. Vi jobber usecase-basert, og teknologilandskapet bygges stein for stein / teknologi for teknologi.

Hvilken stein som er den neste, er det kanskje du som avgjør? Vi ønsker nå å styrke vårt team og søker etter det vi anser som en av de viktigste rollene i vår videre digitale reise, løsningsarkitekten for vårt teknologilandskap.

Vi søker deg som drives av utfordringen til å forbedre og forenkle, som ønsker reell påvirkningskraft og vil bidra til at vi tar de rette valgene fremover!

HVA KAN VI TILBY DEG?

Som vår løsningsarkitekt vil du få ansvar for å sikre en teknologisk rød tråd når det kommer til teknologivalg og utførelsesmetode for forbedringsprosesser og nyutvikling. I det ligger å lede arbeidet med å utvikle og forbedre våre dataplattform- og systemutviklingsprosesser. Du vil være tett på våre ulike forretningsområder for å sikre at løsningene vi utvikler er i tråd med behov.

Vi kan tilby en arbeidshverdag med spennende og varierte arbeidsoppgaver i et team med dyktige og engasjerte medarbeidere. Du vil tilhøre enheten ledet av CDO i selskapet, en enhet med overordnet ansvar for digital satsing og arbeidet med innovasjon i Multiconsult Norge. Du vil være en sentral bidragsyter til at vi lykkes med å implementere vår teknologiske arkitektur for prosessene rundt systemutvikling, data og integrasjoner til det optimale for dagens og morgendagens forretningsprosesser og kundeleveranser. Nøkkelen til å lykkes ligger i grensesnittet mellom forståelse for bruker-/kundebehov og teknologi.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg med hands-on erfaring som data engineer / data scientist, men med en bred erfaringsbase. Helst har du vært innom både integrasjon og systemutvikling, og du har nå kommet dit at du klarer å se sammenhenger på tvers av teknologier.

Vi tror du har erfaring med å forstå forretningens behov og oversette disse til tekniske løsninger. Vi regner med du er vant til moderne utviklingsprosesser og begreper som DevOps, DataOps og smidig utvikling. Du har erfaring med hands-on utvikling gjennom kjente kodespråk som for eksempel Python, Java, C# eller flere.

Er dette en rolle for deg? Er du nysgjerrig og ønsker mer informasjon om rollen og Multiconsult, vil vi gjerne å høre fra deg. Vår samarbeidspartner på denne rekrutteringen er Dfind. Kontakt Frid Aulund (frid.aulund@dfind.no / 934 08 023) eller Eirik Strandkleiv (eirik.strandkleiv@dfind.no / 996 34 396) for mer informasjon eller eventuelle spørsmål. 

Hva mer kan Multiconsult tilby deg?

  • Ved å jobbe med teknologi i Multiconsult, vil du være med på å flytte selskapet inn i fremtiden. Dette gjennom at vi til enhver tid setter nye standarder og utnytter mulighetsrommene til å innovere og kontinuerlig utvikle nye produkter, tjenester og forretningsmodeller
  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling   
  • En god balanse mellom arbeid og fritid, og firmahytter rundt omkring i hele landet  
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram  
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid

Om arbeidsgiver

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt. I Multiconsult-gruppen inngår selskapene Multiconsult Norge, LINK Arkitektur, Multiconsult Polska, Multiconsult UK og Iterio. Konsernet har kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Polen og Storbritannia, samt tilstedeværelse i Asia og Afrika. Hovedkontoret er plassert i Oslo, Norge. Multiconsult ASA er notert på Oslo Børs.