Løsningsarkitekt

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
323865
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Eirik Strandkleiv
Telefonnummer
+4799634396
E-post
eirik.strandkleiv@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du være sentral i fornyelsen av hele vårt teknologilandskap? Nå søker vi fabrikksjefen til vår datadrevne fabrikk!

VI SØKER DEG SOM VIL VÆRE EN DRIVENDE KRAFT I VÅR VIDERE DIGITALE SATSING! BLI MED OSS OG UTNYTTE MULIGHETSROMMET

Som en av Norges ledende leverandører av prosjektering og rådgivning i bygg- og anleggssektoren, har Multiconsult evne til å påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Vi skal ta en markant posisjon innen digital innovasjon og jobber aktivt med å utnytte mulighetsrommet for å være en sterk bidragsyter til å innovere bransjen. Vi søker derfor deg som brenner for å utvikle teknologiske løsninger, drive innovasjon og endring gjennom eierskap til løsninger og leveranser på tvers av markedet!

Utnyttelse av det digitale mulighetsrommet er satt som ett av selskapets strategiske prioriteringer fremover, både som forutsetning for vår konkurransekraft og for å skape fremtidens forretningsmuligheter. Det betyr at vi hele tiden skal søke nye måter å jobbe på som skaper effektivisering, optimalisering og verdiskapende samhandling mellom våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Som vår løsningsarkitekt vil du jobbe i kjernen av vår evne til å drive, optimalisere og skalere våre teknologiske leveranser i relasjon til data, systemutvikling, integrasjoner og den digitale forretningsutviklingen i Multiconsult.

Vi trenger deg som har erfaringen og kompetansen fra hands-on utvikling fra en teknisk rolle innenfor data, systemutvikling eller integrasjon, men som har løftet blikket for å se sammenhengene mellom disse fagområdene. Hvordan skal vi få utnyttet potensialet i all dataen vi har tilgjengelig i Multiconsult? Ønsker du å ta eierskapet, stille de relevante spørsmålene for å velge den riktige teknologien og drive interne og eksterne ressurser til fornyelse av hele vårt teknologilandskap? Du blir fabrikksjefen i vår datadrevne fabrikk med parallelle samlebånd av data, systemutvikling og integrasjoner. Vi søker deg som drives av utfordringen til å forbedre og forenkle, som ønsker reell påvirkningskraft og vil bidra til at vi tar de rette valgene fremover!

HVA KAN VI TILBY DEG?

Vi kan tilby en arbeidshverdag med spennende og varierte arbeidsoppgaver hvor du får muligheten til å utvikle våre teknologiske plattformer som understøtter våre forretnings- og innovasjonsprosesser, prosesser som har direkte innvirkning på produktivitet, gjennomføring og lønnsomheten til selskapet. 

Du vil tilhøre enheten ledet av CDO i selskapet, en enhet med overordnet ansvar for digital satsing og arbeidet med innovasjon i Multiconsult Norge. Du vil være ansvarlig for at vi lykkes med å implementere vår teknologiske arkitektur for prosessene rundt systemutvikling, data og integrasjoner til det optimale for dagens og morgendagens forretningsprosesser og kundeleveranser. Nøkkelen for å lykkes ligger i grensesnittet mellom forståelse for bruker-/kundebehov og teknologi.

Dine kollegaer ønsker at du opptrer som en lagspiller, evner å tenke utover egne ansvarsområder, samt bidrar til at en samlet enhet når sine mål. I tillegg forventes det at du tar en aktiv rolle for å sikre strategirealisering på tvers av Multiconsult. Hvordan ser fremtidens løsninger ut hos et av Norges ledende selskap for rådgivende ingeniører? Vi søker deg som vil være en drivende kraft i vår videre digitale satsing – En spennende oppgave!

Arbeidsoppgaver

  • Utvikle og vedlikeholde arkitekturstandarden for data, systemutvikling og integrasjoner
  • Designe og implementere integrasjonsløsninger som sikrer effektiv dataflyt og optimal utnyttelse av vår skyplattform i Azure
  • Bidra til å utvikle og forbedre våre dataplattform- og systemutviklingsprosesser
  • Være tett på våre ulike forretningsområder for å sikre at løsningene vi utvikler er i tråd med behov
  • Holde deg oppdatert på de nyeste teknologiene og trender innenfor data, systemutvikling og integrasjoner.

Hvem ser vi etter?

Vi tror du har erfaring med å forstå forretningskrav og gjøre disse til tekniske løsninger og utarbeide kravspesifikasjoner, arkitektur og design for å imøtekomme både funksjonelle og ikke funksjonelle krav. Din forståelse for moderne prinsipper for informasjonssikkerhet ved skyteknologi sammen med god forståelse for forretningsdrivende trender innenfor skyteknologi er blant dine styrker. I tillegg regner vi med du har kjennskap til utviklingsprosesser og begreper som DevOps, DataOps og smidig utvikling. Du har erfaring med hands-on utvikling gjennom kjente kodespråk som for eksempel Python, Java, C# eller flere.

Ble du litt nysgjerrig på mer informasjon om rollen og Multiconsult ønsker vi å høre fra deg. Vår samarbeidspartner på denne rekrutteringen er Dfind. Kontakt Frid Aulund eller Eirik Strandkleiv for eventuelle spørsmål.

Hva mer kan Multiconsult tilby deg?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling    
  • En god balanse mellom arbeid og fritid, og firmahytter rundt omkring i hele landet   
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram   
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid

Om arbeidsgiver

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med 3200 høyt kompetente medarbeidere fordelt i sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.