Løsningsarkitekt

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
298392
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Eirik Strandkleiv
Telefonnummer
+4799634396
E-post
eirik.strandkleiv@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Buypass søker deg med teft for løsningsdesign og arkitektur

I Buypass vil du være en del av et av Norges største fagmiljø innen sikkerhet og ID. Som helhetlig leverandør av elektronisk ID, eSignatur og betalingsløsninger er vi en samfunnskritisk virksomhet og utgjør et unikt kompetansemiljø for utvikling av trygge og brukervennlige løsninger. Det stilles strenge krav til digital sikkerhet og kvalitet, noe som ligger til grunn i alt vi gjør. 

Buypass er en markedsledende Certificate Authority i Norden på høyende TLS- og Enterprise Certificates. Vi ser nå etter en løsningsarkitekt for vårt team som lager tjenester for salg, administrasjon og utstedelse av digitale sertifikater (TLS og Enterprise Certificates).

Som løsningsarkitekt i Buypass vil du få ansvar for arkitektur, design og implementasjon av løsninger. Du blir med på å lage en viktig del av infrastrukturen som sikrer sentrale offentlige og private tjenester på nett, og deltar aktivt i teamet med kunnskapsdeling og koding. Du vil bli sentral i videreutviklingen av våre anerkjente digitale sertifikatprodukter og vil jobbe med moderne teknologier og løsninger for utstedelse og administrasjon av sertifikatporteføljen. Området er i betydelig endring, og det er store muligheter til å påvirke fremtidige løsninger. Her får du mulighet til å videreutvikle deg på arkitektur/løsningsdesign, frontend, backend og DevOps.

Du blir en del av et selvdrevet teknisk team, for tiden bestående av fire utviklere, en produktsjef og en tester. Teamet får støtte fra UX der det trengs.

Teknologier vi jobber med:

 • Java/Spring Boot backend
 • Javascript/Typescript/React frontend
 • Elastic/ELK stack
 • Oracle database
 • Kryptografi
 • OIDC/OAuth2 autentisering
 • KeyCloak identity and access management
 • Gitlab/Kubernetes CI/CD
 • «Cloud native» er en rettesnor i alt vi gjør

Ønskelige kvalifikasjoner:

 • Mastergrad eller Bachelorgrad i relevant fagkombinasjon IT-fag
 • Minimum fem års erfaring med relevante arbeidsoppgaver.
 • Flytende norsk skriftlig og muntlig.
 • Gode engelskkunnskaper skriftlig og muntlig. 
   
Personlige egenskaper:
 • God på samarbeid og samhandling
 • Høy personlig integritet
 • Personlig «drive», et genuint ønske om å forbedre produktene og bidra til fellesskapet
 • Opptatt av å oppnå gode resultater
 • Godt humør og pågangsmot

Vi søker deg som har solid erfaring fra kodesiden, og som har tatt eller er klar for å ta steget mot arkitektrollen. Du evner å se helheten, men forstår også viktigheten av presisjon i detaljene. Du har nok allerede rukket å bygge god kompetanse innen arkitektur og løsningsdesign, noe som kommer godt med når du skal sette ditt fingermerke på byggingen og videreutviklingen av et nytt system hos oss. I Buypass heier vi på faglig utvikling og du vil få mulighet til å videreutvikle og spisse din kompetanse gjennom blant annet kurs og konferanser. Vi jobber på lag uavhengig av fagområde, bakgrunn, fartstid og livsfaser. Vi holder til i moderne lokaler i Nydalen, men er fleksible når det gjelder hjemmekontor. Våre ansatte har tilgang til firmaleilighet på Kvitfjell,  har fleksibel arbeidstid, støtte til trening, og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. 

Ønsker du å høre mer kan du kontakte våre rådgivere fra Dfind,Eirik Strandkleiv (eirik.strandkleiv@dfind.no), Linn Falao Welin (linn.falaowelin@dfind.no) eller Ingrid Våge Hovland (ingrid.hovland@dfind.no). 

Om arbeidsgiver

Buypass tilbyr en komplett portefølje av tjenester for brukervennlig og trygg identifisering, signering og kryptering av data og informasjon gjennom hele den elektroniske verdikjeden. Over 3 millioner nordmenn har en Buypass ID som brukes for sikker identifisering og betaling. Våre løsninger er sentrale for trygg digitalisering i offentlig og privat sektor, og selskapet er definert som en Samfunnskritisk Virksomhet innen området «Digital sikkerhet i sivil sektor» av Justis- og beredskapsdepartementet. Buypass er en kvalifisert tilbyder av tillitstjenester etter lov om elektroniske tillitstjenester (eIDAS-forordningen) og tilbyr kvalifiserte sertifikater for personer, virksomheter og nettsteder. Selskapet er en e-penge og betalingsvirksomhet med konsesjon fra Finansdepartmentet. Vi er underlagt bransjens strengeste revisjonskrav og sertifisert etter ETSI EN 319 411-1/-2 som utsteder av digitale sertifikater generelt og kvalifiserte sertifikater spesielt. Selskapet er sertifisert etter kvalitetsstandarden ISO 9001, ISO/IEC 27001 (standard for informasjonssikkerhet), og PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) godkjent.