Løsningsarkitekt

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
298392
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Eirik Strandkleiv
Telefonnummer
+4799634396
E-post
eirik.strandkleiv@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Bli med å bygge fremtidens løsninger innen sikkerhet og ID!

I Buypass vil du være en del av et av Norges største fagmiljø innen sikkerhet og ID. Som helhetlig leverandør av elektronisk ID, eSignatur og betalingsløsninger er vi en samfunnskritisk virksomhet og utgjør et unikt kompetansemiljø for utvikling av trygge og brukervennlige løsninger. Det stilles strenge krav til digital sikkerhet og kvalitet, noe som ligger til grunn for alt vi gjør.

Buypass er en markedsledende Certificate Authority i Norden på høyende TLS- og Enterprise Certificates. Vi ser nå etter en løsningsarkitekt til vårt team som lager våre systemer innen salg, administrasjon og utstedelse av digitale sertifikater (TLS og Enterprise Certificates).

Spennende, tenker du! Men hvorfor skal du velge Buypass som din nye arbeidsgiver?
I Buypass heier vi på faglig utvikling og du vil få mulighet til å videreutvikle og spisse din kompetanse gjennom blant annet kurs og konferanser. Vi jobber på lag uavhengig av fagområde, bakgrunn, fartstid og livsfaser. Vi holder til i moderne lokaler i Nydalen, men er fleksible når det gjelder hjemmekontor. Våre ansatte har tilgang til firmaleilighet på Kvitfjell,  har fleksibel arbeidstid, støtte til trening, og svært gode pensjons- og forsikringsordninger.

Litt om rollen:
Som løsningsarkitekt i Buypass vil du få ansvar for arkitektur, design og implementasjon av løsninger. Du får være sentral i videreutviklingen av våre digitale sertifikatprodukter og jobbe med moderne teknologi og løsninger for utstedelse og administrasjon av sertifikatporteføljen. 

Vi søker deg som har solid erfaring fra kodesiden, og som har tatt eller er klar for å ta steget mot arkitektrollen. Du evner å se helheten, men forstår også viktigheten av presisjon i detaljene. Du har nok allerede rukket å bygge god kompetanse innen arkitektur og løsningsdesign, noe som kommer godt med når du skal sette ditt fingeravtrykk på byggingen og videreutviklingen av et nytt system hos oss. 
 

Teknologier vi jobber med:

  • Java/Spring Boot backend
  • Javascript/Typescript/React frontend
  • Elastic/ELK stack
  • Oracle database
  • Kryptografi
  • OIDC/OAuth2 autentisering
  • KeyCloak identity and access management
  • Gitlab/Kubernetes CI/CD
  • «Cloud native» er en rettesnor i alt vi gjør

Vi har snakket med Kristoffer (din fremtidige kollega?) om hva han mener er det beste med å jobbe i Buypass: 

"I Buypass får du en litt større rolle enn bare ren utvikling hvis du ønsker det. Arbeidsoppgavene blir tilpasset til deg som utvikler innenfor de rammene vi har, og du får være med på planleggingen for videre arbeid. Hvis du har en formening om noe vil din stemme bli hørt, og du vil føle deg velkommen og ivaretatt av hele selskapet. En vanlig dag for meg som utvikler går for det meste til å løse oppgaver jeg i stor grad velger selv. Her får jeg mulighet til å jobbe selvstendig, men også i parprogrammering der det er behov. Er man en sosial person og ønsker å bli kjent med flere ansatte, uavhengig av avdeling, så har vi flere ganger i måneden treff og samlinger - der vi gjør noe som er gøy utenfor arbeidstiden. Her gjør vi alt fra klatring til å spise en god middag, og vi tar gjerne en hyttetur på fjellet.” .

- Kristoffer, Systemutvikler i Buypass- 

Vil du vite mer? Les mer her: https://www.buypass.no/selskapet og ta gjerne en lytt til Buypodden: https://www.buypass.no/podcast

Du er velkommen til å ta kontakt med våre rådgivere fra Dfind, Eirik Strandkleiv (eirik.strandkleiv@dfind.no), Linn Falao Welin (linn.falaowelin@dfind.no) eller Ingrid Våge Hovland (ingrid.hovland@dfind.no) hvis du har ytterligere spørsmål. 

 

Om arbeidsgiver

Buypass tilbyr en komplett portefølje av tjenester for brukervennlig og trygg identifisering, signering og kryptering av data og informasjon gjennom hele den elektroniske verdikjeden. Over 3 millioner nordmenn har en Buypass ID som brukes for sikker identifisering og betaling. Våre løsninger er sentrale for trygg digitalisering i offentlig og privat sektor, og selskapet er definert som en Samfunnskritisk Virksomhet innen området «Digital sikkerhet i sivil sektor» av Justis- og beredskapsdepartementet. Buypass er en kvalifisert tilbyder av tillitstjenester etter lov om elektroniske tillitstjenester (eIDAS-forordningen) og tilbyr kvalifiserte sertifikater for personer, virksomheter og nettsteder. Selskapet er en e-penge og betalingsvirksomhet med konsesjon fra Finansdepartmentet. Vi er underlagt bransjens strengeste revisjonskrav og sertifisert etter ETSI EN 319 411-1/-2 som utsteder av digitale sertifikater generelt og kvalifiserte sertifikater spesielt. Selskapet er sertifisert etter kvalitetsstandarden ISO 9001, ISO/IEC 27001 (standard for informasjonssikkerhet), og PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) godkjent.