Logistikksjef

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
342905
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Camilla Herstad
Telefonnummer
+4792446418
E-post
camilla.herstad@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Logistikk er pulsåren i vår virksomhet - en betingelse for en god kundeopplevelse

Vi ønsker å være den beste partneren for våre kunder, og da må vi være effektive og ha god systematikk i alle ledd. Dette er bærekraftig både for Lindab og for våre kunder. Som logistikksjef hos oss vil du ha en nøkkelrolle for å oppnå en av våre kjerneverdier: orden og kontroll. Med dine analytiske evner og ditt ønske om å ta vår eksisterende kunnskap i bruk, vil du bidra til fornøyde kunder og økonomisk bærekraft for selskapet vårt. Økonomisk teft, som integreres med logistikkforståelse, er nøkkelkompetanse vi ser etter hos deg. Vi ønsker at du utfordrer oss, og tør å være en aktiv deltaker i utvikling av logistikkfunksjonen som enhet og Lindab Norge som helhet.

Hos oss kan du forvente et trivelig arbeidsmiljø hvor du vil ha muligheten til kontinuerlig faglig utvikling, utfordrende oppgaver som støttes av gode analyseverktøy. Vi verdsetter også en organisasjon som hele tiden lærer, takket være våre dedikerte medarbeidere og en åpen og støttende kultur. Og selvsagt gir vi deg myndighet til å utvikle logistikkfunksjonen.

Du vil få ta del i en kultur som er opptatt av utvikling og gode prestasjoner i det daglige. Vi er opptatt av åpne og relevante tilbakemeldinger, og aktiv læring. Vi oppnår resultater gjennom gode prestasjoner i alle ledd, hver dag. Hos oss blir du sett, hørt og din lidenskap for faget ønsker vi å ta vare på. Vi vet at dersom vi tar vare på deg som medarbeider, tar du vare på våre kunder. Om du vil ta med deg ditt engasjement og din innsikt i logistikkfaget inn til oss, vil du bli med på vår reise mot å bli en av Norges beste arbeidsplasser. Dette tar vi på alvor, og samarbeider med “Great Place to Work” for å oppnå vårt mål. 

Sammen blir vi litt bedre hver dag, og er på rett vei til å gi den beste kundeopplevelsen! 

 

Vi ønsker du kan bidra med:

  • operativt ansvar for logistikk og driftsfunksjonene
  • innsikt og engasjement for logistikk, anbud og distribusjon
  • å være en støttespiller for drift på alle våre avdelinger
  • innsikt inn i ledergruppen fra logistikkfunksjonen
  • engasjement for effektive rutiner og prosesser
  • å nyttiggjøre intern kompetanse på tvers av landegrenser i konsernet.
  • å være systemorientert og endringsorientert innen logistikkfaget
 

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Da håper vi å høre fra deg!

 

Ved spørsmål til stillingen, kontakt gjerne våre rådgivere i Dfind Norge ved Christian Johnsen (928 48 984) eller Camilla Herstad (924 46 418) for en uforpliktende prat.

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt og vi oppfordrer til å søke snarest, da søknader vil bli behandlet fortløpende.


 

Om arbeidsgiver

Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger for forenklet bygging og for et bedre innendørs klima. Gjennom å forenkle i alle steg, gjør vi det enklere å bygge bærekraftig. Vi utvikler våre produkter med hensyn til miljøet og finner løsninger som møter behovet av komfort og energieffektivitet. Vi gjør det slik at du kan fortsette å bygge med god samvittighet - ikke bare i dag, men også i morgen.Lindabs tre produktområder er ventilasjon, byggekomponenter og byggsystemer. I tillegg til å selge og levere produkter er også rådgivning, produktstøtte og design en del av avtalen. Det er viktig for oss å være nær kundene våre, dels gjennom kontorer og butikker, men også gjennom høy service og tilpassede produktløsninger.