Leder prosjektutvikling Oslo

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
277581
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Per Ivar Elton
Telefonnummer
+4790920462
E-post
perivar.elton@dfind.no
Søknadsfrist
29. mai
Søk nå

Vil du lede noen av bransjens beste prosjektsjefer?

Med fokus på bærekraft i alle dimensjoner og helhetlig byutvikling tør vi påstå at Entra skiller seg ut og bidrar positivt til områdene i nærheten av våre eiendommer. Vi ønsker å gjøre hverdagen til våre leietakere så forutsigbar og fleksibel som mulig, samtidig som vi tar vare på våre omgivelser og leverer lønnsomme prosjekter.

I Entra er det høy prosjektaktivitet og vi skal de kommende årene bidra til en stor transformasjon i Oslo sentrum, Sandvika og Bryn. Vi søker derfor etter en faglig sterk leder til en nyopprettet stilling som leder for prosjektutvikling i Oslo. Teamet består av 6 prosjektsjefer som har ansvar for Entra sine utviklings- og gjennomføringsprosjekter i Oslo-området, hvor hver enkelt prosjektsjef styrer ett eller flere prosjekter.

Entra har i dag en etablert prosjektmodell. Vi tror den som skal lykkes har evnen til å videreutvikle og implementere en måte å jobbe på som gjør hver enkelt og Entra bedre på prosjektutvikling og gjennomføring.

Du vil lede et team som er helt sentralt for Entras suksess og som består av noen av bransjens beste og mest kompetente prosjektsjefer innen næringseiendom. Dette er en rolle som handler om å lykkes gjennom andre, derfor ser vi etter deg som både har faglig tyngde, erfaring og kompetanse nok til å være en støttespiller, utfordrer og leder.

Stillingen rapporterer til Direktør prosjektutvikling og jobber også tett sammen med hele prosjektutviklingsavdelingen knyttet til videreutvikling og strategi fremover. Dette er en nøkkelrolle med et stort mulighetsrom.

Ønskede kvalifikasjoner:

Høyere relevant utdannelse innen økonomi eller ingeniørfag

10-15 års operativ prosjekterfaring som prosjektleder og/eller prosjekteier

Bransjeerfaring som leder

Du burde kjenne deg igjen i følgende:

Du kjenner svært godt til prosjektfaget innen bygg, anlegg og eiendom

Du trives med å lede og jobbe i team, og har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Du har god entreprise- og kontraktsforståelse

Du er selvgående, fleksibel og har stor arbeidskapasitet

Entra tilbyr:

Gode personlige og faglige utviklingsmuligheter

Muligheten til å jobbe med noen av de mest spennende eiendomsprosjektene i Norge

En god arbeidsplass – Entras medarbeidere har en arbeidsglede på nivå med de aller beste arbeidsplasser i Norge (Ennova – Global Employee & Leadership Index)

Sterkt faglig miljø i et av Norges ledende eiendomsselskap

Sosialt miljø med muligheter for trening, turer og andre aktiviteter

Konkurransedyktig betingelser

Moderne lokaler i Posthuset ved Oslo S

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Dfind ved Espen Steinsrud tlf:92415227 eller Per Ivar Elton tlf: 90920462. Du kan eventuelt også kontakte Entra ved Per Ola Ulseth (Direktør Prosjektutvikling) på tlf.: 98 21 05 00. Søknadsfrist 29. mai, men vi oppfordrer aktuelle kandidater til å melde interesse så tidlig som mulig i prosessen.

 

Om arbeidsgiver

Entra ASA er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Entras forretningsidé er å utvikle, leie ut og forvalte attraktive og miljøledende lokaler, samt utøve aktiv porteføljeforvaltning med kjøp og salg av eiendommer. Selskapet eier og utvikler cirka 1,6 millioner kvadratmeter, fordelt på 107 eiendommer. Markedsverdien av eiendomsporteføljen er ca 80 milliarder kroner, og selskapet er notert på Hovedlisten på Oslo børs.Entras verdier er: Tett på, nyskapende, ansvarlig og 'ett lag'. Verdiene representerer selve drivkraften i Entra. De motiverer til å levere gode resultater og veileder hvordan vi jobber med kunder, leverandører og hverandre. Verdiene skal være i daglig bruk og gi oss retning når vi skal ta beslutninger.For mer informasjon, se www.entra.no