Leder Konserncontrolling

Publisert
Lørenskog
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
318674
Arbeidssted
Lørenskog
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Leif Thoring
Telefonnummer
+4791368810
E-post
leif.thoring@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vi søker en dyktig og forretningsorientert leder til konserncontrolling

I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – Sammen former vi fremtiden. Formålet er å gjøre mobilitetshverdagen bekymringsløs for våre kunder, samfunnet og de rundt oss. Vi jobber hele tiden for å utfordre det etablerte, utvikle oss og tjenestene til kundens beste. Nå ser vi etter en fremoverlent leder som vil være med på å videreutvikle og ha ansvar for vår konserncontrolling-enhet. Som leder for konserncontrolling (FP&A) vil du ha ansvar for økonomirapporteringen i konsernet og jobbe mye mot utvikling og forbedringsarbeid innen sentrale systemer og prosesser de neste årene. Vi ser etter deg som vil ha en sentral rolle i endringsreisen som selskapet og bransjen gjennomgår. Stillingen vil rapportere til økonomidirektør.

Er dette noe du kjenner deg igjen i vil vi gjerne høre fra deg!

Viktige arbeidsoppgaver vil omfatte

 • Videreutvikle og forbedre dagens økonomiprosesser og den økonomiske styringsmodellen til selskapet
 • Operasjonelt ansvar for økonomirapporteringen og konsernets rullerende prognoseprosess
 • Rapportere og følge opp konsernets KPIer
 • Analyse og tiltak knyttet til mål og økonomisk utvikling
 • Utarbeidelse av ad hoc analyser og rapporteringer til styre og ledelse

Vi ønsker oss en kollega som er
En engasjert og relasjonsskapende leder som brenner for jobben, gjerne med erfaring fra tilsvarende stilling. Du trives med å sette i gang og ta initiativ, og motiveres av utfordringer. Dine analytiske evner gjør at du kan sette deg inn i nye saker og hente ut essensen av både tall- og verbalt materiale. Det du brenner for evner du å formidle på en klar og tydelig måte.  

Ønskede kvalifikasjoner og bakgrunn

 • Høyere økonomisk utdanning på masternivå, siviløkonom, MRR el.
 • 5-7 års erfaring fra økonomi og konserncontrolling gjerne fra større virksomheter
 • Ledererfaring er en fordel, men ikke et krav 
 • Solid økonomi og regnskapsforståelse 
 • Det forventes god kompetanse og erfaring med bruk av Excel, PowerPoint
 • Behersker norsk meget godt - både muntlig og skriftlig 

For den rette kandidaten 
Vi tilbyr en meget spennende stilling i et konsern i kontinuerlig utvikling. Stillingen gir meget gode muligheter, og du vil lede og bli en del av et meget kompetent fag- og arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer. Det tilbys konkurransedyktige betingelser.
Vi ser etter deg som vil være en rollemodell for vår visjon og verdiene våre som er  «Vi utfordrer», «Vi bryr oss» og «Vi presterer».

For ytterligere informasjon, kontakt Robert Larsen på telefon 948 78 163 eller Leif Thoring på telefon 913 68 810 i Dfind.

Søknader behandles fortløpende.                                                                                                                                             
Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

 

Om arbeidsgiver

Bertel O. Steen AS importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede. Konsernet består også av bilfinans, verksteddrift og øvrig virksomhet. I Bertel O. Steen har vi satt oss et ambisiøst formål – «Vi bringer kundene og samfunnet fremover på en ansvarlig og enklere måte». Vi skal gjøre det mulig for folk å reise slik de vil, uten bekymringer. Bertel O. Steen er garantisten for kvalitet og trygghet. Vi skal alltid lete etter nye løsninger som bringer oss, kundene våre og samfunnet fremover på en bærekraftig måte. Vi bryr oss om hver eneste kunde, om samfunnet og om hverandre. Alt handler om det beste lagspillet. I Bertel O. Steen er vi stolte av jobben vår. Vi er sannferdige og til å stole på. Selskapet har ca. 3 000 medarbeidere og i 2021 hadde konsernet omsetning på 22,7 milliarder kroner. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.