Leder for mennesker og kultur

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
389501
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ann-Kristin Thømt
Telefonnummer
+4795774641
E-post
ann-kristin.thomt@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vi skal bli Oslos mest populære arbeidsplass. Vil du ha en nøkkelrolle for at vi når målet?

Vi er en etablert eiendomsmeglerkjede i Oslo som har ambisjoner om vekst. Med veksten hittil, ser vi et behov for å bygge en administrativ funksjon bestående av strategiske støttespillere for våre 7 kontorer. Vi ønsker en proaktiv leder for mennesker og kultur som får en nøkkelrolle i ledergruppen, og som bidrar til at vi blir Oslos mest populære arbeidsplass for eiendomsmeglere.

Som leder for mennesker og kultur får du en viktig rolle i å forme HR-funksjonen i vårt selskap. Du blir en strategisk sparringspartner for administrerende direktør og støtte daglige ledere i medarbeideroppfølgingen. Vi trenger en engasjert leder som vil brenne for å bygge og utvikle vårt team for å nå våre ambisjoner for vekst. En av prioriteringene blir å utvikle og implementere rekrutteringsstrategier for å tiltrekke og rekruttere morgendagens talenter innen eiendomsmegling.

Ditt viktigste bidrag og ansvar blir

  • rekruttering: oppsøkende og proaktiv kontakt med potensielle kandidater, gjennomføre intervjuer og kontinuerlig oppfølging av kandidater i omløp.
  • etablering av HR-funksjonen: strukturere HR-prosesser i hele medarbeiderreisen med nødvendige rutiner og policier.
  • lederstøtte: både til administrerende direktør for strategiske beslutninger og til daglige ledere med medarbeideroppfølging.
  • tiltrekke og beholde talenter: ta ansvar for talentprogrammet (KarriereStart), gjennomføre tiltak for employer branding og identifisere muligheter for kompetanseutvikling.
  • forbedre og videreutvikle: drive prosesser og prosjekter for kontinuerlig utvikling av selskapet.

Du rapporterer til administrerende direktør og samarbeider med de andre fagfunksjonene i ledergruppen. Daglig leder og medarbeidere på våre kontorer vil gjerne bli kjent med deg og støtte seg til deg ved HR-faglige spørsmål.


Hvem er du?

En med relevant høyere utdanning innen HR, ledelse eller lignende. Det er en fordel om du har flere års erfaring med å etablere grunnmuren i en HR-funksjon og rekruttering spesifikt. Som eneste HR-ressurs håper vi at du trives med å jobbe både strategisk og operativt.

Vi anser oss som utfordrere, og vet at det gir oss et driv til å samarbeide for å ha en merkevare vi skal være stolte av. Derfor tror vi at du lykkes hos oss ved å være samarbeidsvillig, engasjert, sosial og tilpasningsdyktig. 


Hvorfor jobbe hos oss?

Du får et ungt og sosialt arbeidsmiljø med trivelige folk. Vi tror vi blir bedre av å dele kompetanse med hverandre og ha en flat struktur for å bli eiendomsmegleren som våre kunder anbefaler videre. Du får kontorplass på Vulkan sammen med den administrative funksjonen.

Du får en sentral rolle i et voksende selskap med mulighet til å påvirke og se resultatet av ditt arbeid. Du får rom til å finne de beste løsningene på HR og bidra til å bygge en sunn prestasjonskultur.

Bli med på vekstreisen mot å bli Oslos mest populære arbeidsplass! Vi gleder oss til å høre fra deg.

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Dfind, Ann-Kristin Thømt (ann-kristin.thomt@dfind.no, +47 95774641) eller Robert Larsen (robert.larsen@dfind.no, +47 94878163).

Om arbeidsgiver

Schala & Partners Eiendomsmegling er et uavhengig og moderne eiendomsmeglerforetak. Selskapets ansatte innehar solid faglig kompetanse, høy servicegrad og har mange års erfaring med eiendomsmegling. Vi har derfor de viktigste forutsetninger til å formidle våre kunders eiendommer på best mulig måte. Våre kunder skal føle seg trygge gjennom alle ledd i bolighandelen. Faglig tyngde og god kunnskap om markedet skal være våre kunders sikkerhet hele veien gjennom handelen.Vår oppdragsportefølje utgjør eiendommer i sentralt i Oslo sentrum og Oslo Øst med hovedtyngde på Grünerløkka, Carl Berner, Torshov, Sagene, Bjølsen, Hasle, Økern, Bjørvika og Gamle Oslo. Vi elsker Oslo!