Leder Business Intelligence

Publisert
Fornebu
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
233422
Arbeidssted
Fornebu
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Pål Skorge
Telefonnummer
+4795442145
E-post
pal.skorge@dfind.no
Søknadsfrist
02.11.2021
Søk nå

Trives du i skjæringspunktet forretningsutvikling og IT? Da er dette jobben for deg.

Nordr er en av Skandinavias største eiendomsutviklere og søker deg som vil ha en spennende rolle i et selskap i vekst.

For at vi skal lykkes med vår strategiske satsning og utvikle vår forretning, trenger vi deg som har en analytisk tilnærming til problemstillinger som oppstår i grensesnittet mellom økonomi og IT. Du trives med å få ting til å skje, ser muligheter og er god til å kommunisere. Dette er en rolle på konsernnivå, som skal sikre like modeller for innsikt, styring og rapportering i både Norge og Sverige, og rapporterer til Chief Digital Officer.

Vi ligger langt fremme på teknologi og du må ha god kompetanse på Qlik og gjerne også BizView. Tidvis må du helt ned på detaljnivå for å sikre korrekte rapporter, samtidig som vi ønsker at du utfordrer og ser nye muligheter innen fagområdet. Du vil også få ansvar for å vedlikeholde og videreutvikle integrasjoner fra andre løsninger. Kundeinnsikt er viktig for oss og et område vi ønsker økt fokus på fremover. Erfaring og kjennskap til digitale kundereiser er således ingen ulempe. 

Samarbeid på tvers av konsern og avdelinger, er nøkkel til suksess. Vi trenger derfor at du er en lyttende, raus og inkluderende person, som ser hele konsernet som din arbeidsplass. Nordr er en kompetansebedrift, der du vil møte hyggelige og dedikerte kolleger, som vil spille deg god, og som vil være med deg på laget. Dette er en rolle som har arbeidssted på Fornebu, men noe reisevirksomhet må påregnes.

Brenner du for datamodellering, BI, analyse og økonomi, og vil du samtidig ha en spennende, utfordrende og stabil arbeidsplass? Da ønsker vi deg velkommen til oss!


 

Om arbeidsgiver

Nordr er et av Skandinavias største eiendomsutviklingsmiljøer med drift, kontorer og prosjekter i både Sverige og Norge. Vi er over 160 ansatte og har til enhver tid flere titalls aktive prosjekter og nesten 20 000 boliger i tomtebanken vår. Vi utvikler smarte, solide og bærekraftige hjem, og bygger nabolag hvor man kan føle seg hjemme.