Lead Data Engineer

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
389360
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Eirik Strandkleiv
Telefonnummer
+4799634396
E-post
eirik.strandkleiv@dfind.no
Søknadsfrist
03.09.2024
Søk nå

VI SØKER DEG SOM VIL TA EN NØKKELROLLE I VÅR DATASATSNING! BLI MED OSS OG UTNYTTE MULIGHETSROMMET

Som et ledende norsk ingeniør- og arkitektselskap innen rådgivning og prosjektering, har Multiconsult evne til å påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Dette har vi gjort i 100 år der vi stadig har innovert måten vi jobber på. Vi tror nå at bransjen står ved nok et veiskille, der evnen til å virkelig utnytte det digitale mulighetsrommet vil være det som skiller de beste fra de nest beste. Et av områdene der vi opplever et enormt uforløst potensial er utnyttelsen av dataene som skapes gjennom alle prosjektene vi deltar i hvert år (ca. 10 000 prosjekter). Dette har vi tatt tak i, der vi har etablert en moderne dataplattform (basert på Databricks i Azure) og har startet arbeidet med å bygge nye moderne løsninger som forbedrer måten vi jobber på. Vi har til nå fått på plass et solid fundament og håndterer allerede alt fra sensordata til økonomidata og data fra 3D-modeller. Vi jobber use case-basert, og teknologilandskapet bygges stein for stein / teknologi for teknologi.

Vi ser nå etter en Lead Data Engineer med lidenskap for data og automatisering. Du vil ha en ledende rolle i utformingen, implementeringen og orkestreringen av avanserte data- og analyse-løsninger med formål om å løfte verdien vi skaper til nye høyder. Er du opptatt av kompetansedeling, forbedrings- og utviklingsarbeid vil du passe godt inn hos oss!

HVA KAN VI TILBY DEG?

Som Lead Data Engineer blir du en fagleder i ditt team, med fokus på å oppnå teamets mål og være faglig støtte for andre data engineers. I dette ligger det å lede arbeidet med å utvikle og forbedre vår dataplattform.

Vi kan tilby en arbeidshverdag med spennende og varierte arbeidsoppgaver i et team med dyktige og engasjerte medarbeidere. Du vil tilhøre enheten ledet av CDO i selskapet, en enhet med overordnet ansvar for digital satsing og arbeidet med innovasjon i Multiconsult Norge. Du vil være en sentral bidragsyter til at vi lykkes med å implementere vår teknologiske arkitektur for prosessene rundt systemutvikling, data og integrasjoner til det optimale for dagens og morgendagens forretningsprosesser og kundeleveranser. Nøkkelen til å lykkes ligger i grensesnittet mellom forståelse for bruker-/kundebehov og teknologi.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg med praktisk erfaring som data engineer, ideelt sett med en bred base av erfaring som inkluderer både integrasjon og systemutvikling. En nøkkeldel av din rolle vil involvere design, implementering og vedlikehold av robuste data pipelines. Du bør ha erfaring med å skape skalerbare løsninger for datainntak og prosessering. Kjennskap til Infrastructure as Code (IaC), spesielt Terraform, er fordelaktig og erfaring med data streaming eller batch streaming er ønskelig. Kjennskap til moderne utviklingsprosesser og konsepter som DevOps, DataOps og agile development er en fordel. Du må derimot ha erfaring med kodespråk som Python, Rust eller Scala og for eksempel rammeverk som Apache Spark.

Det er et krav om at man kan sikkerhetsklareres i denne stillingen. Sett deg gjerne inni hva det inne bærer: https://nsm.no/fagomrader/personellsikkerhet/sikkerhetsklarering/slik-blir-du-sikkerhetsklarert/

Hva mer kan Multiconsult tilby deg?

  • Ved å jobbe med teknologi i Multiconsult, vil du være med på å flytte selskapet inn i fremtiden. Dette gjennom at vi til enhver tid setter nye standarder og utnytter mulighetsrommene til å innovere og kontinuerlig utvikle nye produkter, tjenester og forretningsmodeller
  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter.
  • Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling   
  • En god balanse mellom arbeid og fritid, og firmahytter rundt omkring i hele landet  
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram  
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
Er dette en rolle for deg? Er du nysgjerrig og ønsker mer informasjon om rollen og Multiconsult, vil vi gjerne høre fra deg. Vår samarbeidspartner på denne rekrutteringen er Dfind. Kontakt Frid Aulund eller Eirik Strandkleiv for mer informasjon eller eventuelle spørsmål.

Om arbeidsgiver

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering og utleie innen engineering, IT, finance og executive.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.Les mer om oss på www.dfind.no