Konsulent Bærekraft/ESG

Publisert
Bergen
Ansettelsesform
engasjement
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
301547
Arbeidssted
Bergen
Ansettelsesform
engasjement
Sektor
Privat
Kontaktperson
Erlend Sando
Telefonnummer
+4792208321
E-post
erlend.sando@dfind.no
Søknadsfrist
snarest
Søk nå

Vil du ha en "grønn" jobb innen finans?

Vi opplever et økt behov hos våre kunder og forbindelser etter konsulenter med kompetanse på ESG og bærekraft, og vi ønsker derfor å knytte til oss personer som ønsker å arbeide innen dette fagområdet. 

Dfind er et rekrutterings- og rådgivningsselskap som leverer spesialistkompetanse både til engasjementer og faste stillinger. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er nysgjerrig på å arbeide innen disse fagområdene, enten du har relevant erfaring eller et brennende engasjement for ESG og bærekraft. Vi kjenner arbeidsmarkedet i regionen og tenker langsiktige relasjoner. Kanskje din neste jobbmulighet kommer via oss?

Mulige arbeidsoppgaver i rollene vi får inn kan være:

  • Rådgivning og opplæring rundt bærekraftig drift og omstilling
  • Utforming av strategi og tiltak knyttet mot ESG og bærekraft
  • Bærekraftsrapportering
  • Påse at bedrifter er oppdatert innen gjeldene krav
  • Sørge for gode rutiner rundt opplæring og rapportering

Vi ser for oss at du har høyere utdannelse innen økonomi, jus, forretningsutvikling, samfunnsvitenskap eller andre relevante fagområder. Relevant erfaring fra konsulentvirksomhet eller andre roller innen bærekraft er interessant, men ikke et krav. Dersom du har et brennene ønske om å bidra til grønn omstilling, samt interesse og forståelse for bærekraftsområdet så ønsker vi gjerne en dialog med deg. Det viktigste er at du trives med å holde deg oppdatert på trender, rammeverk og reguleringer innenfor bærekraftsområdet/ESG (taksonomien).

Kjenner du deg igjen i noe av dette så håper vi at du vil sende inn en søknad slik at vi kommer i dialog. Dersom du har ytterligere spørsmål kan du gjerne ta kontakt med oss. Alle henvendelser behandles konfidensielt.


 

Om arbeidsgiver

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering og utleie innen engineering, IT, finance og executive.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.Les mer om oss på www.dfind.no