Konsern Controller

Publisert
Bryne
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
368554
Arbeidssted
Bryne
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Mona Vervik
Telefonnummer
+4740870309
E-post
mona.vervik@dfind.no
Søknadsfrist
snarest
Søk nå

Konsern Controller til vårt bærekraftige og voksende konsern!

 Konsern Controller
 

Dette er muligheten for deg som har appetitt på en nøkkelrolle i et mellomstort konsern i vekst som prioriterer bærekraft og nyskapning. Du får mulighet til å påvirke strategiske beslutninger innen økonomi og regnskap, i en organisasjon med solid og trygg drift, og som er opptatt av miljø.

 

Med en solid organisk vekst og utvidelse av virksomheten, ser vi nå behovet for å styrke vår økonomiavdeling med en Konsern Controller. Som Konsern Controller vil du få overordnet ansvar for controlling i hele konsernet. Du vil jobbe tett med vår CFO og andre avdelinger for å sikre bærekraftig verdiskaping, etterlevelse av lover og regler for regnskap-, skatt, og ESG-rapportering. Du vil også ha sentral rolle i det kontinuerlige arbeidet med å digitalisere og automatisere arbeidsmetodikken.

 

Sentrale ansvarsområder:

 • overordnet ansvar for controlling i konsernet
 • kvalitetssikre finansiell informasjon og styringsdata
 • utarbeide analyser og kalkyler i forbindelse med drift, investeringer og oppkjøp
 • kostnadsoppfølging, likviditetsstyring og rådgivning 
 • avstemming og dokumentasjon av kjøp/salg og øvrige interne transaksjoner 
 • tett samarbeid med kollegaer og ledere i hele konsernet 

 

Ansvaret innebærer også å overvåke og forstå konsekvenser av lov og regulatoriske endringer innen skatt og regnskap samt ESG-regelverk. Stillingen vil rapportere direkte til CFO.
 

Vi er et mellomstort konsern i stor vekst som tilbyr en allsidig arbeidshverdag med utfordrende arbeidsoppgaver, og stort rom for utfoldelse. Vi kan tilby deg en sikker arbeidsplass som planlegger for fremtiden, og som bidrar til at våre kunder får mer bærekraftige og økonomiske besparelser. Du får mulighet til å jobbe tett på et profesjonelt og bærektraftig miljø, med en tydelig leder og et engasjement for at alle ansatte skal lykkes. For riktig kandidat vil det på lengre sikt være mulighet for eventuelt lederfunksjon for avdelingen.
 

Vi ønsker oss en initiativrik, strukturert og analytisk Konsern Controller som bryr seg om sine kollegaer. Det er viktig at du trives i et mindre miljø, som er uformelt og dynamisk. Det er også viktig for oss at du er en kvalitet- og ansvarsbevisst lagspiller som fremmer kunnskapsdeling, da dette er en del av vår kultur. Vi er uformelle som mennesker, profesjonelle som fagpersoner og effektive som lag ved at vi spiller hverandre gode.
 

Ønsket profil:

 • høyere relevant utdannelse, fortrinnsvis på masternivå
 • relevant erfaring med regnskap fra revisjon og/eller tilsvarende rolle innenfor controlling
 • god regnskapskompetanse (NGAAP)
 • svært god systemforståelse med kjennskap til regnskapssystemer og gode excel-kunnskaper
 • interesse for digitale arbeidsverktøy, som f.eks Power BI

Arbeidsspråket hos oss i Kymar Group på norsk, men noe arbeid kan foregå på engelsk.

 


Vil du vite mer om rollen?
Ta kontakt med Senior Advisor Mona Vervik, mona.vervik@dfind.no eller Business Area Manager Silje Finnskog Jensen, silje.finnskog.jensen@dfind.no. Alle henvendelser til Dfind behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.

Vi behandler alle med respekt, verdighet og rettferdighet, uavhengig av f.eks kjønn, alder, etnisitet, religion eller seksuell orientering, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke. Søknadsfrist er snarest og senst innen 17.april. Kandidater vurderes fortløpende. 


Om Dfind: 
Dfind er en strategisk kompetansepartner som rekrutterer ledere og spesialister, samt tilbyr rådgivertjenester innen team- og lederutvikling. 
Vi er en del av Randstad, som er verdens største tjenesteleverandør innen HR. Les mer på dfind.no.

Om arbeidsgiver

Kymar Group er et norsk konsern med en stolt historie som strekker seg tilbake til 1945. Vi er en dynamisk organisasjon i stadig vekst, og består i dag av fire selskaper med et dedikert team på over 80 medarbeidere. Sammen er vi en totalleverandør og servicepartner innen elektro, automasjon og elektromekanisk roterende utstyr. Våre kunder finnes i all type landbasert industri, olje & gass, marine og havbruk. Vi har fire lokasjoner langs norskekysten - fra Moss i øst, Jæren og Bergen i vest, til Trondheim i nord - som gjør at vi er tett på kundene våre over hele landet.Våre verdier er integrert del av konsernstrategien, og utgjør fundamentet for måten vi jobber på. Vi samarbeider, er ansvarlige, er engasjerte og viser respekt. Disse verdiene gjenspeiler vår forpliktelse til å være den beste totalleverandøren og servicepartneren for våre kunder, samtidig som vi støtter en mer bærekraftig industri og elektrifisering av samfunnet.Vi er i ferd med å bygge nytt verksted og kontorer på Bryne. Den nye beliggenheten på Vardheia gir oss den perfekte balansen mellom by og land, kun en 20-minutters spasertur fra togstasjonen. Vi ser frem til å flytte inn i våre nye og moderne lokaler i september.