Key Account Manager

Publisert
Måløy
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
190176
Arbeidssted
Måløy
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Håvar Solsvik
Telefonnummer
+4740021597
E-post
havar.solsvik@dfind.no
Søknadsfrist
18.04.2021
Søk nå

I vakre Måløy har du nå muligheten til å bli en del av et solid selskap med over 60 års erfaring som utstyrsleverandør til fiskeri og havbruksnæringen.

Hos oss får du muligheten til å kombinere en utfordrende jobb i et sterkt fagmiljø, sammen med flott natur og mange muligheter for ulike fritidsaktiviteter. Dersom du er tilflytter kan vi være behjelpelig med å skaffe bolig.

Vi ønsker oss en serviceinnstilt person med erfaring fra kommersielt fiskeri, som sammen med vårt salgsteam skal ivareta eksisterende kunder samt bidra til økt vekst gjennom relasjonsbygging og salg. Som person må du trives i et dynamisk miljø og med en variert og utfordrende arbeidshverdag. 

Egenskaper som blir verdsatt hos oss:
  • Evnen til å kommunisere godt med folk på alle nivåer
  • Viljen til å strekke seg ”det lille ekstra” for å skape fornøyde kunder
  • Orden, struktur og evnen til å ta ansvar for egen arbeidshverdag

Ønskelige fagkunnskaper:
  • Erfaring/ god forståelse for kommersielt fiskeri
  • Må ha god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Gode engelskkunnskaper
  • Ønskelig med høyere utdanning, men lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
  
Arbeidssted: Måløy
 
Selstad tilbyr konkurransedyktige betingelser og spennende arbeidsoppgaver i en fremtidsrettet næring. Vi har nye og flotte fasiliteter ved vårt hovedkontor i Måløy, og et veldig godt arbeidsmiljø med mange dyktige medarbeidere. Stillingen gir gode reisemuligheter.
 
Dersom du har spørsmål kan du kontakte Håvar Solsvik i Dfind Executive på telefon 400 21 597, eller Marit Selstad på telefon 920 62 084.
 
Søknadsfrist: 18. april
 
Selstad er en internasjonal leverandør av utstyr og kompetanse til havbasert næring, og opererer fra elleve forskjellige lokasjoner med hovedkontor i Måløy. Vår spisskompetanse ligger innen oppdrettsutstyr og fiskeredskaper, men vi leverer også tau og utstyr til sikkerhet, industri og offshorevirksomhet