Junior Datacenter Engineer

Publisert
Løten
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
351001
Arbeidssted
Løten
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Thor-Martin Daae
Telefonnummer
+4747855730
E-post
thor-martin.daae@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du jobbe med IT i et av verdens største hyperscaler-selskaper?

Vil du jobbe i et av verdens største hyperscaler-selskaper?
 

Hver måned samler TikTok hele 150 millioner brukere i Europa på deres plattform. Nå bygger TikTok sitt nyeste datasenter på Hamar. Fem datasentre med en kapasitet på 30 MegaWatt hver vil gjøre dette til Norges største datasenter lokasjon. TikTok, med kontorer spredt over hele verden, søker nå etter dyktige talenter i Hamar som ønsker å bli med.
 

Vi ser etter deg som ønsker å bidra til oppsett og vedlikehold av den tekniske infrastrukturen som er nødvendig for å la kreativiteten blomstre på TikTok. Som en del av Data Systems Infrastructure (DSI)-teamet vil du samarbeide tett med erfarne ingeniører og datasenterledere for å sikre drift og sikkerhet.
 

Denne muligheten gir deg sjansen til å kick-starte eller akselerere karrieren din i verdens mest verdifulle oppstartsselskap, med minimal hierarki og rask beslutningstaking.

Vi ser etter deg som har:

  • Interesse for IT, hardware, servere og teknologi.
  • Erfaring fra IT-support, drift eller IT-salg i butikk.
  • Førerkort.
  • Vilje til å lære og takle nye utfordringer.
  • Evne til å arbeide raskt og tilpasse seg endringer.
 

Dine oppgaver vil inkludere:

  • Skiftarbeid, da vi har personell tilgjengelig 24/7.
  • Feilsøking og bytte av komponenter ved behov.
  • Flytting og installasjon av utstyr.
  • Bidra til drift av Norges største datasenter.
 

Slik søker du:

Send oss din CV på engelsk og skriv noen ord om deg selv. 


TikTok er en arbeidsplass der kreativitet og personlig vekst står i sentrum. Vi ser frem til å motta din søknad og ønsker deg velkommen til å bli med på vår reise med mål om å inspirere verden.
 

Om arbeidsgiver

TikTok er forpliktet til å skape et inkluderende arbeidsmiljø der ansatte blir verdsatt for sine ferdigheter, erfaringer og unike perspektiver. På samme måte som vår plattform knytter mennesker fra hele verden sammen, gjør vår arbeidsplass det samme. Vår misjon på TikTok er å inspirere kreativitet og spre glede. For å oppnå dette målet, er vi forpliktet til å feire vårt mangfold og skape et miljø som gjenspeiler de mange samfunnene vi når ut til. Vi er sterkt engasjert i dette arbeidet, og vi oppfordrer deg til å dele vår lidenskap for mangfold og inkludering