IT-support konsulenter

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
350446
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Thor-Martin Daae
Telefonnummer
+4747855730
E-post
thor-martin.daae@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Stendi Søker IT-helter: Bli med på å bygge vår nye support-funksjon!

Stendi driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, BPA, heldøgns omsorg, hjemmetjenester og eldreomsorg. Vi skal være kvalitetsledende i alt vi gjør, og vår visjon er å gjøre verden litt bedre, ett menneske om gangen. Gjennom engasjement og kompetanse ønsker vi å utgjøre en forskjell for hvert menneske vi møter. Med våre 6000 ansatte i Norge, og ca. 240 lokasjoner i hele landet, er vår kjernevirksomhet å ta hånd om barn og voksne.

I Stendi tar vi nå et spennende steg ved å flytte IT-supporten internt, og vi søker derfor etter to dedikerte IT-support konsulenter som vil være med på å forme og utvikle vår IT-avdeling. Vi leter etter kandidater som ikke bare tar ansvar for oppgavene sine, men som også har en genuin interesse for å løse IT-utfordringer på en effektiv måte.

Som IT-support konsulent i Stendi vil du spille en avgjørende rolle i å opprettholde og forbedre IT-driften vår. Vi søker deg som ikke bare tar ansvar for dine oppgaver, men som også motiveres av utfordringer. Du vil være vårt første kontaktpunkt når det gjelder IT-støtte, og din innsats vil være essensiell for å skape en smidig og effektiv IT-service for våre ansatte. Hos oss får du muligheten til å bidra til å sette retning og samtidig sikre at IT blir "best in class" som støttefunksjon.

Dine ansvarsområder inkluderer:

 • ansvar for både 1. og 2. linje support, og sikre rask og nøyaktig respons på alle IT-relaterte henvendelser
 • håndtering av IT-relaterte verktøy som Office365, Teams, OneDrive, Microsoft Word og Excel, med fokus på problemfri bruk for ansatte
 • være proaktiv og vise initiativ i å identifisere muligheter for forbedring, og ha den nødvendige drivkraften til å implementere effektive løsninger
 • utvikle sterke samarbeidsforhold med vårt IT-team og samarbeidspartnere for å skape en enhetlig og optimal IT-service

Vi ser etter deg som:
 
 • har en genuin interesse for å yte service og som har erfaring med teknisk support
 • kan vise til en god forståelse for IT-infrastruktur og generelle støttesystemer, eksempelvis Office365 og Teams
 • er en proaktiv “do-er” som tar tak i, og adresserer utfordringer raskt
 • henter energi i å se forbedringsområder, for så å skape gode løsninger for det aktuelle området.
 • har gode samarbeidsevner og ønsker å bidra til en positiv og effektiv arbeidskultur
 • trives med til tider hektiske dager og flere parallelle prosesser, og for å lykkes i rollen vil det være en forutsetning at du gjør gode prioriteringer og kontinuerlig fokuserer på løsninger.
 • har førerkort, da noe reisevirksomhet til våre ulike lokasjoner må påregnes
 

Vi tilbyr:

 • muligheter for personlig og faglig utvikling i et inspirerende arbeidsmiljø
 • dedikerte kollegaer i et veletablert selskap som verdsetter trivsel og profesjonalitet
 • moderne kontorfasiliteter med enkel tilgang til gode kollektivmuligheter
 • gode pensjonsordninger, inkludert yrkes- og gruppelivsforsikringer, for din økonomiske trygghet
 • tilgang til treningsrom og sykkelparkering
 • subsidiert kantineordning
 

Hvis dette høres ut som noe for deg, gleder vi oss til å prate med deg! Dersom du har spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med våre rådgivere Thor-Martin Daae thor-martin.daae@dfind.no eller Linn Falao Welin linn.falaowelin@dfind.no

 

 

Om arbeidsgiver

Stendi (tidligere Aleris Omsorg Norge) er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og bo- og omsorgstjenester. Vi skal være kvalitetsledende i alt vi gjør og vår visjon er å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Stendi har over 5000 medarbeidere, rundt 1000 brukere innen barnevern, psykisk omsorg og brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Virksomheten har en omsetning på rundt 2,8 milliarder NOK. Stendi er siden 2019 en del av Ambea, som et av Nordens markedsledende private omsorgsselskaper.