IT Rådgiver

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
190177
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Jan Erik Røstbø
Telefonnummer
+4790074013
E-post
jan.erik.rostbo@dfind.no
Søknadsfrist
18.04.2021
Søk nå

Carglass®, et av Nordens ledende selskaper innen reparasjon og skifte av bilglass, og del av det verdensledende Belron®-konsernet, er med på å lede an med ny teknologi knyttet til ruteskift og kalibrering. Organisasjonen er i flott vekst og er på jakt etter deg som brenner for å løse problemer, yte service og kan delta i IT prosjekter for legge til rette for en enda bedre kundereise. Som IT-rådgiver i Carglass® vil du ta del i en nordisk IT avdeling med sterkt fokus på å løfte hverandre frem og legge til rette for at du kan utvikle deg i stillingen.

 

Konsernet har en visjon som går igjen i alt hva selskapet gjør. "Making a difference with real care". Dette gjelder ansatte, kunder og samfunnet. Det vises godt i alle de veldedige formålene Belron® har rundt omkring i verden og det sterke fokuset på ansattes trivsel i arbeidet og tilrettelegging av et sosialt og godt arbeidsmiljø. 

 

Hos oss er vi opptatt av du skal trives og utvikle deg i et spennende og dynamisk miljø med stort engasjement. Som del av vårt utviklingsteam vil du jobbe på tvers av organisasjonene i Norden og vil gjerne oppleve noen spennende reiser til våre nordiske kontorer. Carglass® er opptatt av å forvalte deg som en viktig ressurs, legge til rette for kvalitet og alltid ha kunden i fokus. Vi er et “Great place to work”.

 

Du må ha god kjennskap til ERP systemer, Microsoft Office 365 og skyløsninger. Kan du samtidig krydre med noe Power Apps, Security eller kanskje erfaring med AI eller arkitektur er du den vi vil snakke med. Det er ikke noe krav at du er ekspert, men du må ønske å utvikle deg og kunne fordype deg i nye systemer og problemstillinger.

 

VI holder til i flotte lokaler sentralt i Oslo og kan tilby gode fasiliteter og et supert arbeidsmiljø. Vi har fokus på det sosiale og gjør gjerne noe spennende sammen.

 

Kan dette være noe for deg? Vi ønsker å høre fra deg! Kontakt vår rådgiver i Dfind, Jan Erik Røstbø på telefon 90074013 eller e-post: jan.erik.rostbo@dfind.no. Søknader behandles fortløpende.


 
Hurtigruta Carglass® er landsdekkende, og vi hjelper deg å reparere og skifte frontrute uavhengig av bilmerke eller årsmodell på bilen din.Belron® har virksomhet i 39 land, og har ca. 29 000 ansatte, av disse er over 12 500 høyt kvalifiserte teknikere som betjener mer enn 18 millioner kunder hvert år. I mange land har vi mulighet til å reparere og skifte frontruter 24/7. I gjennomsnitt reparerer vi 7.800 frontruter hver dag og utfører et arbeid hvert 3. sekund.