IT-leder

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
389299
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Organisasjoner
Kontaktperson
Lisa Pahapill
Telefonnummer
+4741229987
E-post
lisa.pahapill@dfind.no
Søknadsfrist
21.08.2024
Søk nå

Har du lyst til å gjøre en forskjell i samfunnet?

Norsk Folkehjelp søker IT-leder

I rollen som IT-leder vil du lede og ivareta den daglige driften av IKT-seksjonen. Du vil sikre maksimal sikkerhet, minimere nedetid og sørge for høyest mulig brukerfornøydhet, med andre ord eie og besitte fagansvaret for drift og forvaltning av forretningens IT-tjenester. Vår IT-funksjon er in-house, med et dedikert og svært kunnskapsrikt team. Vi forventer at du ivaretar et godt samhold, trivsel og samarbeid i teamet.Du vil ha det overordnede ansvaret for IKT-sikkerhet, drift og videreutvikling av IKT-systemer, samt støtte Norsk Folkehjelps visjon gjennom variert og meningsfylt arbeid. For at vi skal lykkes i vår satsning og videreutvikling av vårt driftsmiljø vil du også få et ansvar for god leverandørstyring og avtale- og lisensoppfølging.

Hovedmålsetning for rollen:

 • Strategisk og operativ ledelse av IT-teamet.
 • Sikre at våre IT-løsninger, inkludert Microsoft, SharePoint, Visma HR Enterprise, Citrix, MS Dynamics, og andre systemer fungerer optimalt.
 • Lede og støtte IT-prosjekter, inkludert vår pågående implementering av et nytt HRM-system
 • Utvikle planer for leveranser i samsvar med organisasjonens strategi og sørge for at vi leverer resultatene vi har lovet.
 • Du og teamet har ansvar for forvaltning og videreutvikling av løsningene, og du vil delta aktivt i denne utviklingen.
 • Planlegge, administrere og følge opp IKT-budsjetter, innkjøp, regnskap og sørge for en kostnadseffektiv budsjettstyring.


Vi søker en person med bachelorgrad innen informatikk, datateknologi eller tilsvarende felt. Relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning. Du trenger ikke nødvendigvis ha lang ledererfaring, men du bør ha utvist godt lederskap gjennom indirekte lederroller eller prosjekter. Vi tror du vil lykkes dersom du er løsningsorientert, tilpasningsdyktig og trives i et miljø hvor endringer er en del av hverdagen. Hos Norsk Folkehjelp liker vi å ha det gøy på jobb til tross for det viktige samfunnsoppdraget vi har tatt på oss, og som er kjernen i alt vi driver med, og derfor viktig at du har god kjennskap til relevante lover og regler knyttet til IKT-området. Gode skriftlige og muntlige ferdigheter i både norsk og engelsk er nødvendige.

Vi ser etter en person med utmerkede kommunikasjons- og samhandlingsevner, samt gode lederegenskaper med en inkluderende drivkraft. Du må ha evnen til å kommunisere tekniske begreper på en forståelig måte og tenke både operativt og strategisk. Det er viktig at du har evnen til å iverksette aktiviteter, skape fremdrift og oppnå resultater. Er du i tillegg en positiv person som er flink til å samle personer til å gå i samme retning, kan vi i Norsk Folkehjelp tilby deg en spennende internasjonal arbeidsplass med bred kontaktflate.

Avdelingen som du skal lede består av 6 dedikerte og kompetente medarbeidere med forskjellige ansvarsområder. Teamet drifter, supporterer og utvikler løsningene selv. To personer har hovedansvar for IT-support, inkludert oppgaver som å endre passord og sette opp printere. En person har ansvar for infrastruktur, en annen for utvikling og sikkerhet i Microsofts skytjenester, og en person jobber primært med utvikling. Alle teammedlemmer overlapper ved behov og bidrar til support. Fokuset er og vil fortsatt være å øke samhandlingen globalt med smartere og sikrere løsninger gjennom å standardisere systemlandskapet mest mulig sømløst, automatisert og effektivt. Teknologien hjelper oss med å styrke samarbeidet på tvers av kontorene og landegrenser ved å etablere og implementere smarte og driftssikre løsninger.

Vi tilbyr:

 • En unik mulighet til å jobbe med organisasjonsbygging innen et fagfelt i stor utvikling, med mulighet til å påvirke og planlegge egen arbeidshverdag.
 • Fleksibel arbeidstidsordning og mulighet for hjemmekontor.
 • Mulighet for en time ukentlig trening i arbeidstiden.
 • Stillingen er tilknyttet Norsk Folkehjelps hovedkontor i Oslo.
 • Noe reising må påregnes.


Ønsker du å vite mer om stillingen og Norsk Folkehjelp kan du kontakte vår rekrutteringspartnere i Dfind, Pål-Andre Lyngheim med mobil: 92632230 / mail: pal.lyngheim@dfind.no eller Lisa Pahapill med mobil:41229987 / mail: lisa.pahapill@dfind.no

 

Om arbeidsgiver

Norsk Folkehjelp ble stiftet i 1939 som fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Vår visjon er Solidaritet i praksis, og vi jobber for å bedre folks levekår og bidra til et demokratisk, rettferdig og trygt samfunn. Vi har rundt 17000 medlemmer i Norge og 3000 ansatte i Norge og internasjonalt. Vi arbeider i 36 land over hele verden verden og vil i 2024 ha en forventet omsetning på 1,7 milliard kroner. Norsk Folkehjelp jobber med internasjonalt utviklingsarbeid, humanitær respons, humanitær mine- og eksplosivrydding, førstehjelp og redningstjeneste samt internasjonal solidaritet, anti-rasisme og inkludering. I alle våre aktiviteter og programmer har vi kontinuerlig fokus på å redusere vår klima- og miljøpåvirkning. Vi gjør oppmerksom på at hovedarbeidsspråket på Hovedkontoret i Oslo er norsk.