IT-arkitekt

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
313495
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Anniken Grorud Moore
Telefonnummer
+4748999366
E-post
anniken.moore@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Ønsker du å bidra til å rigge REMA 1000 sitt IT-økosystem for fremtiden?

Dagligvarehandelen i Norge og Norden har endret seg betydelig de siste årene og flere handleturer foregår i dag gjennom et digitalt grensesnitt. Har du noen gang tenkt over hvor mye teknologi som understøtter din handletur? Vi som jobber i REMA 1000 i Norge sikrer at kjøpmannen og butikkansatte har digitale løsninger for å gi kunden en best mulig opplevelse. Vi vil ha det morsomt og lønnsomt, vi snakker med hverandre, ikke om hverandre og vi tenker positivt og offensivt. Dette er noen av våre verdier i REMA 1000. Hos oss får dyktige mennesker mulighet til å vokse, utvikle seg og påvirke retningen vi går i.

Som teknisk arkitekt i REMA 1000 vil du være en del av et fagmiljø i avdeling Skyplattform. Her vil du treffe likesinnede teknologer som jobber med offentlige skyløsninger (primært Azure, men også AWS og GCP) og digital arbeidsplass. Til daglig vil du jobbe tett med andre fagmiljøer i tverrfaglige team for å sikre sikker og stabil drift av REMAs ERP-system (GOLD fra Symphony AI). Du vil ha ansvar for infrastruktur og teknisk arkitektur, og ha stor innflytelse og påvirkningskraft på fremtidige veivalg som skal gjøres innenfor ERP-systemet. Løsningen driftes og forvaltes av leverandøren. Vi jobber tett med dem om dette, men også når det gjelder videreutvikling og fremtidsbilde (R&D). Vi trenger deg som kan se hva de teknologiske mulighetene kan gi oss, f.eks. når leverandøren innfører hendelsesbasert arkitektur. Du vil jobbe i et systemlandskap som består av f.eks. Oracle, Talend, AWS og Azure.

Oppgaver tilknyttet rollen:

 • Være vår ERP tech lead i møte med andre team/interessenter og leverandøren
 • Vurdere tekniske implikasjoner (f.eks. innføring av teknisk gjeld) når det fremmes nye forretningsbehov og funksjonelle krav
 • Analysere og optimalisere eksisterende løsningsarkitektur og integrasjonsarkitektur
 • Designe målarkitektur og definere roadmap og tekniske krav
 • Planlegge implementeringsaktiviteter, utarbeide estimater og vurdere risiko

Hvem er du?
I REMA 1000-familien verdsetter vi annerledeshet og er stolte av å være en arbeidsplass som rommer ulike bakgrunner, forutsetninger og kompetanse. Kompleksiteten i denne rollen er stor, og vi tror du vil lykkes best hvis du kan vise til punktene under:

 • Har fullført høyere utdanning innen IT eller erfaring fra IT-bransjen
 • Har erfaring med teknisk arkitektur, løsningsarkitektur og/eller integrasjonsarkitektur
 • Har erfaring med komplekse IT-økosystemer der masterdata er kjernen i samhandlingen mellom applikasjoner
 • Kan jobbe systematisk mot langsiktige mål, og samtidig er pragmatisk nok til å designe midlertidige løsninger og oppnå raske gevinster på vei mot målet
 • Det er en fordel om du har erfaring med ERP, særlig fra handel- og dagligvarebransjen
 • Har gode kommunikasjonsegenskaper og er flytende muntlig og skriftlig på norsk og engelsk
 • Erfaring fra smidig arbeidsmetodikk (produktorientering, Scrum, DevOps) er et pluss
Som person tror vi at du er proaktiv og selvstendig - liker å drive prosjekter fremover og tar eierskap til ditt fagområde. Du er nysgjerrig, spørrende og løsningsorientert samt engasjerer deg sterkt i det tekniske bak ERP-systemer, integrasjoner og applikasjoner. Vi tror på at det ligger et potensiale i alle mennesker, og er vel så opptatt av lærevillighet som erfaring og kompetanse.

I dag har du kanskje en bra lunsjordning, hyggelige kollegaer, stor fleksibilitet og gode betingelser? Det har selvfølgelig vi også. I tillegg har vi bier på taket, egen kino, kaffebar, treningsfasiliteter, museum og Reitan har en egen lystgård i Trondheim hvor vi gjennom REMA-skolen dykker ned i bl.a. verdibasert ledelse. Men viktigst av alt: vi er opptatt av våre ansatte, setter din utvikling i fokus og tilrettelegger for at du lykkes. For oss er ikke mangfold og inkludering buzzwords, men en sentral bærebjelke for et godt og rikt arbeidsmiljø.

Du er velkommen til å kontakte våre rådgivere i Dfind, Anniken Grorud Moore og Linn Falao Welin på e-post anniken.moore@dfind.no og linn.falao.welin@dfind.no.

Om arbeidsgiver

I over 40 år har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer, av god kvalitet til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte. Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker med riktige holdninger og fokus på å jobbe med de rette tingene, har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine kjøpmenn og for bedriften - men også for kundene. REMA 1000 består av over 670 butikker over hele landet, fra Mandal i sør til Honningsvåg i nord. Det er menneskene hos REMA 1000 som utgjør forskjellen, og som er en av de viktigste grunnene til at kunden velger å handle der.