Internship- rekruttering

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
internship
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
312068
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
internship
Sektor
Privat
Kontaktperson
Linn Falao Welin
Telefonnummer
+4740021491
E-post
linn.falaowelin@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

HR + Rekruttering = sant!

Du har kanskje vært i en rekrutteringsprosess som kandidat. Prosessen ser imidlertid ganske annerledes ut fra den andre siden av bordet, og vi ønsker å gi deg muligheten til å oppleve og påvirke den. I Dfind er rekruttering mye mer enn det som møter øyet. Vi håper du vil kombinere din teoretiske kunnskap med vår kommersielle innsikt for å skape et tilpasset praksisopphold for deg!

Det er viktig for oss å bli kjent med deg, dine interesser, kompetanse og hva du ønsker ut av internshipet. I Dfind vil du delta i våre daglige aktiviteter innen rekruttering som kan innebære alt fra å kartlegge kandidatreisen til å analysere hvordan våre kunder jobber med mangfold på arbeidsplassen.

Fortell oss hva du vil se nærmere på også forsøker vi å fasilitere! I tillegg til dette kan du forvente å bli introdusert for kundemøter, jobbanalyser, employer branding-aktiviteter, søk, intervjuer, kandidatvurderinger og mye mer.

Vi kan garantere et inkluderende arbeidsmiljø med kolleger som bryr seg om hverandre. Vi setter pris på folk som liker å dele ideer, tar initiativ og tør å være personlige. Som praksisstudent vil du selvfølgelig være inkludert i alle våre sosiale aktiviteter og behandles som en av oss.

Hvem kan søke?
Vi håper du som bachelorstudent har en sterk interesse for rekruttering og organisasjonsutvikling, og er uredd i møte med nye utfordringer. I våre intervjuer vil vi legge vekt på åpenhet, nysgjerrighet og initiativ.

Vi vil kontakte kandidater fortløpende og intervjue aktuelle kandidater i uke 12. Ta kontakt med rådgiver Ingrid Østli (ingrid.ostli@dfind) .no eller Linn Falao Welin (linn.falaoweli@dfind.no) ved eventuelle spørsmål. Vi ser frem til å høre fra deg!

Om arbeidsgiver

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering og utleie innen engineering, IT, finance og executive.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.Les mer om oss på www.dfind.no