Informasjonssikkerhetsansvarlig

Publisert
Trondheim
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
319782
Arbeidssted
Trondheim
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Trond Inge Halten
Telefonnummer
+4791625377
E-post
trond.inge.halten@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vi trenger deg som har lidenskap for informasjonssikkerhet

Du får være med på å sikre norske domenenavn. Det norske toppdomenet er en del av den grunnleggende infrastrukturen for internett i Norge, og uten oss stopper internett. Vi tar samfunnsansvar ved å sørge for at det norske toppdomenet drives pålitelig og robust, og styres på en åpen og demokratisk måte. Og her kommer du inn i bildet! Vi er ca. 20 medarbeidere i Norid i Trondheim, men søker nå etter flere folk - blant annet en informasjonssikkerhetsansvarlig.

Vi har et godt arbeidsmiljø, og vektlegger kompetansedeling og teknologientusiasme. I denne stillingen får du jobbe med informasjonssikkerhet for viktig nasjonal infrastruktur. I tillegg får du også jobbe med nasjonale og internasjonale relasjoner og nettverk innenfor sikkerhetsområdet. Vi sitter i nye og lyse lokaler i Teknobyen, og her kan alle jobbe uforstyrret på sitt eget kontor. Vi kan tilby fleksible arbeidsordninger og god balanse mellom jobb og fritid.

I Norid har vi stor entusiasme for den teknologien vi jobber med. Vi ser etter deg som har noen års erfaring med informasjonssikkerhet, og som har erfaring med styringssystem basert på ISO27001. Erfaring med compliance-arbeid og risiko- og sårbarhetsvurderinger er også spennende for oss.

For denne stillingen må du kunne sikkerhetsklareres.


Lyst til å bli litt bedre kjent med hvordan det er å jobbe hos oss? Ta gjerne en titt her: https://info.dfind.no/norid

Høres dette spennende ut? Da hører vi veldig gjerne fra deg! Ved spørsmål kontakt gjerne vår rekrutteringsrådgivere i Dfind, Trond Inge Halten mobil 91625377, e-post trond.inge.halten@dfind.no eller Laura Cecilie Lydiksen mobil 47788336 eller e-post laura.cecilie.lydiksen@dfind.no

Om arbeidsgiver

Norid AS driver registeret for norske domenenavn. Alle domenenavn direkte under .no er registrert hos oss. Vi behandler søknader om abonnement på domenenavn og sørger for at regelverket er i takt med behovene i samfunnet. I tillegg sørger vi for teknisk drift og utvikling av tjenesten. Vi tar også på oss andre nasjonale oppgaver som har naturlig sammenheng med kjerneoppgavene.