HR Business Partner

Publisert
Hunndalen
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
352156
Arbeidssted
Hunndalen
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ann-Kristin Thømt
Telefonnummer
+4795774641
E-post
ann-kristin.thomt@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vi ønsker en trygg og forretningsorientert HR-forretningspartner til et internasjonalt produksjonsselskap

Vi søker deg som ønsker å spille en nøkkelrolle i utviklingen av Dovista Norge. Du får ansvar for å profesjonalisere og systematisere vår medarbeiderreise i tråd med konsernets overordnede strategi. Du får et spennende og utfordrende ansvar for å påvirke HR-arbeidet hos oss i samarbeid med teamet og bli en større del av Dovista.

Som People and Culture Business Partner er du ansvarlig for hele HR-arbeidet i Norge sammen med to andre kollegaer. Du har teamlederrollen med daglig og faglig oppfølging av P&C-teamet i Norge. Du blir også en del av Region Nord sammen med 14 andre P&C- og payrollpartnere, hvor vi deler suksesshistorier og beste praksis for å lykkes. 

Region Nord er en av tre P&C regioner (Nord, Sentral og Øst) som samarbeider på tvers i arbeidet med å utvikle blant annet den operative modellen for P&C, prosesser, policier og “ways of work”. Derfor får du mulighet til å jobbe med dine kollegaer fra andre regioner, i tillegg til det sentrale P&C-teamet som består av business partnere, prosjektledere, spesialister og ledere. Du rapporterer til regiondirektør for People & Culture, Elin Persson, og deltar i den lokale ledelsen i Norge.

I hverdagen vil du blant annet:

  • Støtte og coache ledere i blant annet HR-relaterte saker og medarbeiderutvikling
  • Sikre og følge opp prosesser for onboarding, employer branding, rekruttering, kompetanseutvikling etc.
  • Gjennomføre og følge opp P&C-aktiviteter i det regionale årshjulet; eksempelvis People Review, medarbeidersamtale og -undersøkelse
  • Samarbeide med ekspertgrupper og regional og sentral P&C-organisasjon for å drive ulike initiativer
  • Drive kontinuerlig forbedringsarbeid for P&C-området for Norge


Vi tror du vil lykkes i rollen hvis du motiveres av endringsledelse, trives med å jobbe tett med virksomheten og utviser forståelse for virksomhetens behov. Vi tror du vil gjøre en reell forskjell for managere og medarbeidere ved å være løsningsorientert og ha en hands-on tilnærming. Vi ser for oss at du har relevant universitetsutdanning innen HR, organisasjonspsykologi eller lignende og minst 4 års erfaring innen HR. Videre må du ha god kjennskap til relevante lovverk, herunder arbeidsmiljøloven. For å lykkes i rollen og som en proaktiv lederstøtte, ser vi også at du er pålitelig og har gode kommunikasjons- og relasjonsevne. Du må ha gode kunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. 

Ellers tror vi at den rette kandidaten trives med å ta eierskap til prosessene, og ønsker å være med på en reise i et etablert selskap i utvikling. Stillingen er lokalisert på Dovista Norges hovedkontor i Gjøvik med andre engasjerte kollegaer.

Har du spørsmål til stillingen? Ta gjerne kontakt med Ingrid Østli (ingrid.ostli@dfind.no, +47 980 36 214) eller Ann-Kristin Thømt (ann-kristin.thomt@dfind.no, +47 957 74 641) i Dfind AS.

Om arbeidsgiver

DOVISTA Group består av flere ledende selskaper og merker som er aktive i det europeiske vindus- og dørmarkedet. Konsernet består av totalt 13 merkevarer og over 6.700 ansatte. Hovedmarkedene er i Danmark, Norge, Sverige, Storbritannia, Irland, Tyskland, Sveits, Slovakia og Polen.I Norge eier vi Natre Vinduer AS med over 75 års erfaring, den største leverandøren av vinduer til byggevarehandelen med nærmere 400 ansatte og 2 fabrikker i Norge. NATRE Vinduer AS leverer kvalitetsvinduer som distribueres gjennom byggevarehus. Med to fabrikker strategisk plassert rundt om i landet, kan selskapet levere kortreiste vinduer fra nord til sør.DOVISTA AS eies av VKR Holding, som eier selskaper innen takvinduer, fasadevinduer og solvarme energi i mer enn 40 land.