Growth Marketing Manager

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
298579
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ingvild Vibe
Telefonnummer
+4746878154
E-post
ingvild.vibe@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Er du en resultatorientert Growth Marketing Manager?

Tenk deg at du kan være med på å endre fremtiden, tenk deg at du har en jobb som bidrar daglig med å skape et grønnere samfunn og bidrar til at det blir enklere å velge helelektrisk mobilitet! Hvor kult hadde ikke det vært? Og gjett hva! Det er akkurat det du har muligheten til nå! Vi i Current er på utkikk etter en dyktig og fremoverlent Growth Manager som kan ta del i utviklingen av et dyktig markedsføringsteam med kontor på Frogner.

Du trives med fleksibel arbeidstid, et bredt spekter av arbeidsoppgaver og muligheten til å videreutvikle kompetansen din. Du har et brennende ønske om å analysere hva som kan forbedres. Som Growth Manager i Current vil du blant annet benytte verktøy som Hubsport og Google Tag Manager for optimalisering av nettsiden og føre SQL-konverteringer. Du vil benytte Google, Bing og LinkedIn for å kommunisere verdien av Current og øke salgsmulighetene.

Vi håper du: 

  • Har erfaring med å utarbeide og optimalisere kampanjer (Google Ads, LinkedIn, Facebook)
  • Trives i et dynamisk miljø hvor du vil møte en uforutsigbar hverdag med høy grad av tillit 
  • Har en datadrevet tilnærming, forstår de underliggende driverne for trafikk og presenterer effekten av tiltak 
  • Kommuniserer godt både på norsk og engelsk
  • Er selvstendig, resultatorientert og nysgjerrig
     

Som Growth Manager hos Current vil du også bidra til andre produktmarkedsføringstiltak etter behov, for eksempel utarbeidelse av salgsaktiveringinnhold,bistå med gjennomføringen av markedsplaner og optimalisere landingsside for å treffe nye og eksisterende kunder. Vi håper du er like datadrevet som oss og benytter ulikedatakilder for å identifisere neste steg, samt kjøre A/B-testinger. B2B Saas markedsføring vil også komme godt med! 

Sitter du nå å tenker at denne stilling som kunne passet deg? Vi håper du ønsker å forme din egen rolle i et selskap med store ambisjoner. Ta gjerne kontakt med vår rådgiver fra Dfind, Ingvild Vibe på ingvild.vibe@dfind.no hvis du ønsker å høre mer om oss og rollen. Velkommen til Current!

Om arbeidsgiver

CURRENT - Charging Electric Vehicles with smart technology. That's what we do! We provide enterprise customers with a market-leading charging platform for electric vehicles (EVs) - fully certified solution by the Open Charge Alliance. Our company has been committed to e-mobility and smart energy management since 2013, almost at the same time as electric cars began hitting the streets. Over the years, we have grown to become the largest independent provider of e-mobility platforms in Scandinavia, with over 12 500 stations and 50 000 users spread across 6 countries.