Group Finance Controller

Publisert
Lysaker
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
329354
Arbeidssted
Lysaker
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ingrid Klara Østli
Telefonnummer
+4798036214
E-post
ingrid.ostli@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Internasjonalt produksjonsselskap søker Group Finance Controller

The Quartz Corp (TQC) har utviklet en unik posisjon i flere høyteknologiske verdikjeder innen solenergi-, semiconductor- og optisk fiberindustrien. Begeistringen og ansvaret ved å spille en nøkkelrolle i energiomstillingen motiverer oss hver dag til å være innovative og uredde. Dette driver oss til å nå våre ambisiøse mål.

En av våre viktigste fornybare energikilder – solcellepaneler – avhenger av TQC-kvarts for produksjon. I denne sammenhengen opplever vi stor vekst (salget øker over 115 % fra 2020 til 2022 med fortsatt vekst i horisonten). Dette har ført til igangsettelse av store investeringsprosjekter både i USA og i Norge, der våre hovedproduksjonssteder er.

I sammenheng med vår dynamiske ekspansjon søker vi etter en Group Finance Controller i en nyopprettet stilling ved vårt hovedkontor på Lysaker, Norge. Som Group Finance Controller vil du samarbeide tett med vår Global Finance Manager, og jobbe med månedlig kvalitetssikring av regnskap, ledelsesrapportering og kontinuerlig utvikling og forbedring av finansielle prosesser og rutiner. Rollen passer for en regnskapsteknisk sterk økonom som ønsker å videreutvikle seg i et internasjonalt selskap.

 

Hovedoppgaver og ansvar

  • Månedlig kvalitetssikring av lokale enheters regnskap, balanseavsetmning og cash flow
  • Påse at finansiell rapportering er iht til GAAP og IFRS
  • Bidra til videreutvikling av gode finansielle prosesser og rutiner, samt sikre god dialog og samarbeid med lokale regnskapsavdelinger
  • Bidragsyter i månedlig ledelsesrapportering med tilhørende avviksanalyser
  • Støttespiller i prognose- og budsjettprosessen med ansvaret for konsolidering av budsjett forecast
  • Kontakt med ekstern revisor


Vi ser etter deg med noen års erfaring fra en lignende rolle- gjerne i et internasjonalt selskap. For å lykkes i rollen, tror vi du trives med å jobbe i team, er analytisk og strukturert anlagt, og setter pris på et uformelt arbeidsmiljø. Ellers ser vi etter deg som har:

  • Høyere økonomisk utdannelse
  • 1-3 års relevant erfaring fra økonomi eller revisjon
  • God systemforståelse - gjerne erfaring med Power BI, og god erfaring med excel
  • Gode engelsk- og norskkunnskaper


Hvorfor velge TQC?

Veksten gir behov for at organisasjonen tiltrekker seg talenter for å bygge og definere morgendagens organisasjon. TQC har så langt klart å beholde en kultur hvor ærlighet, ydmykhet og det å være lagspillere kommer til daglig uttrykk. Vi er ambisiøse, men tror at målene vi setter oppnås bedre når vi samtidig har det gøy.

Vil du vite mer? Les her: Home - The Quartz Corp

 

Du vil få en synlig og sentral rolle i et solid, fremtidsrettet og internasjonalt selskap som tar en aktiv rolle i det grønne skiftet. Rollen gir gode utviklingsmuligheter og rett kandidat vil kunne være med å påvirke egen arbeidshverdag. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og lokaler sentralt på Lysaker.

 

For ytterligere informasjon, kontakt Ingrid Østli på tlf. 980 36 214, mail: ingrid.ostli@dfind.no eller Robert Larsen på tlf. 948 78 163, mail: robert.larsen@dfind.no.

Om arbeidsgiver

The Quartz Corp ble etablert i 2011. Vi er et internasjonalt selskap med produksjonssteder i USA og Norge, i tillegg kontorer i Storbritannia og Kina.Våre produkter regnes blant de beste i verden, både på grunn av våre avanserte produksjonsmetoder og at vi har tilgang til verdens reneste kvartsforekomster. Råstoffet fra våre gruver i North Carolina sendes til fabrikken på Drag i Hamarøy kommune for fortsatt prosessering ved vår moderne fabrikk. Her har vi utviklet en rekke høyt spesialiserte, interne teknikker som gir en renhet på 99,999 %. Sluttproduktet brukes av våre kunder i en rekke høyteknologiske applikasjoner som gjør det grønne skiftet mulig. We Engineer Rocks for a Better World.