Global talent specialist

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
229249
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Beathe Knudstad-lopez
Telefonnummer
+4791846815
E-post
beathe.knudstad-lopez@dfind.no
Søknadsfrist
30.09.2021
Søk nå

Liker du å sette deg hårete mål?

Flinke folk må ha gode grunner for å vurdere å bytte jobb. Cutters har kontinuerlig fokus på utvikling, samarbeid og kvalitet, og skårer høyt på både medarbeider- og kundetilfredshet. Vi har nå en nyopprettet fleksibel og selvstendig rolle, hvor du styrer din egen arbeidshverdag. 

Stillingen innebærer en god del reisevirksomhet (50-100 dager per år), først og fremst i hele Skandinavia men også til andre land i Europa. 

Cutters ble etablert i 2015, og har på kort tid etablert seg som den mest besøkte frisørkjeden i Norden. I dag har vi salonger i Norge, Sverige og Finland. Cutters har store ambisjoner for videre ekspansjon. Drop in-konseptet i Cutters bygger på 3 faktorer: effektivitet, kvalitet og pris. 
 

Er du Cutters sin Global Talent Specialist? 


Vi har nå rundt 500 ansatte og 115 frisørsalonger i Norge, Sverige og Finland og utvider stadig. Som følge av ytterligere global vekst ser vi nå etter en Global Talent Specialist i Oslo. Jobber du innen rekruttering eller talentutvikling i dag og er klar for nye utfordringer? 

Global Talent Specialist har hovedansvaret for å sikre bemanning til eksisterende salonger og til nye salonger i Sverige, Finland og Norge. Global Talent Specialist rapporterer direkte til CHRO. 

Mer spesifikt skal Global Talent Specialist gjøre følgende oppgaver:

 • arrangere og planlegge ulike aktiviteter knyttet til employer branding og ulike prosjektgrupper
 • holde seg oppdatert på teknologiske hjelpemidler som kan effektivisere rekrutteringsprosesser samt videreutvikle struktur, systemer og rutiner i samråd med CHRO 
 • holde foredrag for bransjeforeninger/skoler/utdanningsinstitusjoner både i inn-og utland
 • branding av Cutters konseptet i utlandet (innen EU og utenfor EØS) for å tiltrekke de beste frisører til Cutters salongene i Skandinavia 
 • du vil jobbe i team med rekrutteringsansvarlig i Norge, men selv være ansvarlig for hele prosesser fra a-å i bla Sverie og resten av Norden 

Dersom dette virker spennende ser vi etter deg som; 

 • du er en dyktig relasjonsbygger og motivator
 • er selvgående og løsningsorientert 
 • evner å strukturere og prioritere arbeids oppgaver i en hektisk hverdag
 • er resultatorientert og trigges av vekst
 • behersker norsk og engelsk godt
 • digger Cutters og fremtidsrettede retailkonsepter!

Dersom du har bakgrunn fra rekruttering, talentutvikling, konseptsalg eller employer branding er dette relevant. Men det viktigste er at du har solid erfaring fra kommersielle virksomheter og kan vise til gode resultater. Det stilles ikke krav til frisør- eller bransje bakgrunn.

Bli en del av Nordens mest innovative frisørkonsept og søk da vel!


 

Om arbeidsgiver

Cutters er nordens mest innovative og raskest voksende frisørkonsept. Vi er et rent drop-in konsept og tilbyr en effektiv kvalitetsklipp til alle våre nesten 3500 daglige kunder. For Cutters er trivsel og arbeidsglede viktig, og vi ønsker å tilby en forutsigbar og trygg arbeidsplass med høyt tempo. God opplæring i Cutters signaturklippeteknikker, konsept og tech vil bli gitt over fem dager på Cutters Academy i Oslo. Det er gode utviklingsmuligheter for den rette personen i Cutters, da vi har ambisiøse fremtidsplaner i Norge og internasjonalt.