Fullstack utvikler - digitale produkter og tjenester

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
389343
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Linn Falao Welin
Telefonnummer
+4740021491
E-post
linn.falaowelin@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du være med på å utvikle fremtidens digitale produkter og tjenester hos Multiconsult?

Som et ledende norsk ingeniør- og arkitektselskap innen rådgivning og prosjektering har Multiconsult evnen til å påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Dette har vi gjort i over 100 år, og vi fortsetter å innovere måten vi jobber på. Vi tror nå at bransjen står ved et veiskille hvor evnen til å utnytte det digitale mulighetsrommet vil være avgjørende. I forbindelse med at Multiconsult profesjonaliserer utviklingen av tjenester og applikasjoner for både interne og eksterne brukere, søker vi nå en Fullstack utvikler til vårt team.

HVA KAN VI TILBY DEG? 

Som utvikler i Multiconsult får du en unik mulighet til å være med å påvirke utviklingsprosesser og bidra i teknologiske prosjekter som setter standarder i bransjen. Du vil være en del av et dedikert team i avdelingen Innovasjon, Forskning og Utvikling, hvor du arbeider tett sammen med flere andre utviklere i en variert arbeidshverdag. Her vil du bli involvert i både store og små initiativer knyttet til utviklingen av applikasjoner/digitale produkter og tjenester. Vi tilbyr et inspirerende miljø med sterkt fokus på innovasjon og utvikling av fremtidsrettede løsninger. Hos oss får du også skreddersydde karrieremuligheter og et støttende arbeidsmiljø som legger til rette for din profesjonelle utvikling.

Ansvarsområder:

 • Utvikle applikasjoner med utgangspunkt i definert teknologistack .
 • Delta aktivt i planlegging, implementasjon og videreutvikling av applikasjoner og digitale produkter og tjenester.
 • Samarbeide tett med teamet for å sikre kontinuerlig integrasjon og leveranse gjennom GitHub og pipelines.
 • Bidra til optimalisering av eksisterende løsninger samt implementasjon av nye teknologier for å holde løsningene våre innovative og konkurransedyktige.
 • Videreutvikling og eierskap til spesifikke tjenester som vi leverer til Multiconsult sine kunder eller til våre egne rådgivere

Hvem ser vi etter? 

Vi søker en engasjert utvikler med erfaring både innen frontend- og backend-utvikling. Du bør ha en genuin interesse for faget og trives i tverrfaglige team. Vi ser etter kandidater med relevant høyere utdanning innen informasjonsteknologi eller tilsvarende, samt helst 2-4 års erfaring innen fullstack utvikling. Det er viktig med kompetanse og erfaring innen .Net, C#, React, Azure Bicep og designsystemer, samt gjerne erfaring med kontinuerlig integrasjon og leveranse (CI/CD) gjennom GitHub eller tilsvarende verktøy. Interesse og forståelse for AI og Azure plattform vil også være sentralt. .

Det er et krav om at man kan sikkerhetsklareres i denne stillingen. Sett deg gjerne inn i hva det innebærer: https://nsm.no/fagomrader/personellsikkerhet/sikkerhetsklarering/slik-blir-du-sikkerhetsklarert/

 

Personlige egenskaper:

 • Evne til å jobbe effektivt både selvstendig og i team, og trives med å løse komplekse oppgaver over hele stacken.
 • Initiativrik og kreativ, med evnen til å komme med nye ideer og løsningsforslag.
 • Sosialt engasjert og kommunikativ, som trives med å samarbeide på tvers av avdelinger og team.
 • Interesse for å holde deg oppdatert på ny teknologi og metodikk innen digital produkt- og tjenesteutvikling.
 • Evne til å tilpasse deg og bidra til et dynamisk arbeidsmiljø hvor endring og innovasjon er en del av hverdagen.

Hva mer kan Multiconsult tilby deg?

 • Ved å jobbe med teknologi i Multiconsult, vil du være med på å flytte selskapet inn i fremtiden. Dette gjennom at vi til enhver tid setter nye standarder og utnytter mulighetsrommene til å innovere og kontinuerlig utvikle nye produkter, tjenester og forretningsmodeller
 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter.
 • Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling   
 • En god balanse mellom arbeid og fritid, og firmahytter rundt omkring i hele landet  
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram  
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid

Er dette en rolle for deg? Er du nysgjerrig og ønsker mer informasjon om rollen og Multiconsult, vil vi gjerne høre fra deg. Vår samarbeidspartner på denne rekrutteringen er Dfind. Kontakt Frid Aulund eller Linn Falao for mer informasjon eller eventuelle spørsmål.


 

Om arbeidsgiver

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt. I Multiconsult-gruppen inngår selskapene Multiconsult Norge, LINK Arkitektur, Multiconsult Polska, Multiconsult UK og Iterio. Konsernet har kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Polen og Storbritannia, samt tilstedeværelse i Asia og Afrika. Hovedkontoret er plassert i Oslo, Norge.