Frontend-utvikler

Publisert
Svolvær
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
316889
Arbeidssted
Svolvær
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Kristin Hatten
Telefonnummer
+4791334015
E-post
kristin.hatten@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du lage fremtidens programvare for reiselivsnæringen?

Adventure Tech, utvikler banebrytende programvare til reiselivsnæringen. Våre systemer forvalter alt fra å holde orden på kundeoppfølging og bookinger,- til å styre ressurser og tilpasse booking prosessen for salg og pakkereiser.

Vi har blitt svært godt mottatt i det norske markedet, og vi legger nå ut på en internasjonal reise.

 

Adventure Tech er en scale up i markedet og dersom du ikke har hørt om oss, er du tilgitt. Så langt i år har vi ansatt 4 nye Utviklere og enda flere skal vi bli. 

Vi er heleid av DSD konsernet som blant annet står bak Busselskapet Tide, DSD Shipping, DSD Cargo, Zinus og turistselskapet Go Fjords. Med andre ord får du alt dersom du velger å jobbe for oss: Mulighet i et ungt selskap uten backlog OG solide eiere i ryggen. 

 

Ved vårt hovedkontor i Svolvær og vårt kontor i Hamar utvikler vi Bilberry, som er vårt egenutviklede bestillings-, ressurs- og drifts styringssystem. Dette systemet gir reiselivsbedrifter av alle størrelser de verktøyene de trenger for å drive virksomheten sin.

Ved vårt kontor i Bergen utvikles Blend, som er et kraftig verktøy for å pakke sammen overnatting, transport og aktiviteter/opplevelser. 

I løpet av vårparten vil vi være oppe å gå fra London også. Dersom du ønsker stueforandring er det mulig med en dag, uke eller år ved hvilke som helst av våre kontorer.

Vi verner om våre ressurser, så utenom gjesteopptredener på vår våre kontorer rundt om i landet, vil du jobbe inhouse hos oss.

 

Du vil jobbe med vår eksisterende plattform OG få mulighet til å være kreativ å bygge nye innovative løsninger. Vi ønsker hele tiden å utvikle oss, så du bruker gjerne mer tid på Twitter og Github enn på Face og Insta. 

 

Vi tar selvsagt også ansvar for din utvikling og har regelmessige fagdager, kurs og tilrettelegger det vi kan for at du skal kunne holde deg faglig oppdatert. Du vil i hovedsak jobbe i React og Angular, den øvrige stacken vår består blant annet av .NET, Node.js, Postgres, Terraform, Google Cloud, NextJS og Typescript.

 

Vi ser etter deg som ønsker stor grad av involvering og som ønsker å se at det du skaper utgjør en forskjell både for selskapets kunder, men også for millioner av reiselystne over hele verden. Du har gjerne relevant utdannelse på bachelor eller masternivå, men vi ønsker også å snakke med deg som er født utvikler.

Du har noen års erfaring og ser gjerne for deg å vokse enda mer i rollen som utvikler.

 

Denne jobben er perfekt for deg hvis du:

  • Har lyst å jobbe med innovative systemer
  • Liker å jobbe med nye teknologier og rammeverk
  • Liker å jobbe etter smidige metoder
  • Liker frihet til å ta egne avgjørelser i hverdagen, men samtidig være omgitt av et støttende team.
  • Setter pris på kompetansedrevet arbeidsmiljø, med stor vekt på faglig utvikling
  • Ønsker fleksibilitet rundt arbeidstid og sted
  • Ser på teknologi som mer enn bare jobb.


Ta kontakt med Kristin Hatten eller Fredrik Andersen hos vår rekrutteringspartner Dfind, dersom du har spørsmål om stillingen eller ønsker en uforpliktende samtale.

Om arbeidsgiver

Adventure Tech er en del av DSD konsernet.Du blir en del av et team som både erobrer nye markeder og flytter grenser for hva som er gjort innen Travel Tech. Du blir med å bygge et selskap, samtidig som du har tryggheten til en av Norges mest solide industrielle aktører i ryggen. DSD har en lang og suksessfull historie innen innovasjon og selskapsbygging (siden 1855).