Frontend Guru

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
321512
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Frid Aulund
Telefonnummer
+4793408023
E-post
frid.aulund@dfind.no
Søknadsfrist
Fortløpende
Søk nå

Forvokst "start-up" søker Frontend Guru! Er du med?

Hos Tripletex får du jobbe i et veletablert og solid selskap med skyhøy fagkunnskap - og gründermentalitet! Vi jobber hver eneste dag for å gjøre regnskap gøy! Hos oss skaper vi innovative løsninger og måler oss mot å bli blant de beste på produktutvikling. Veien fra idé til gjennomføring er kort, tempoet høyt og fokuset er på å skape gode resultater. Med vekst øker også behovet etter spesialister - og det er her du vil få en unik mulighet! 

 

Du er kanskje en plass i karrieren din hvor du ønsker å videreutvikle deg, bryne deg på komplekse problemstillinger i et energisk team med fokus på å ta raske beslutninger. Kort forklart: Hvis du vil springe avgårde i arbeidet ditt og ikke bli stoppet av trege prosesser etc. så har du mulighet til dette hos oss!

 

Skrevet i kode, skapt av kultur og drevet av engasjement! 

Hos oss trenger du ikke å velge. Kom som du er. Hos oss får du ukentlig egen innovasjonstid (4t. per uke) og vi arrangerer jevnlig dager som BugHuntDay, Hackathon, samt har Innovation Week og TripleTechZone. Vi deltar også på JavaZone og andre konferanser. Vi er en engasjert gjeng - som setter pris på en god balanse mellom jobb og fritid. Et varmt og inkluderende miljø, mange sosiale events og vi er veldig gode på snacks. 

 

I produkt -og utviklingsavdelingen jobber vi hver eneste dag med å forenkle hverdagen til våre kunder. Vi har et sterkt og erfarent utviklingsmiljø, som du daglig kan sparre med. Vi har fokus på å levere kontinuerlig verdi i produksjon(opptil 28 ganger daglig!), og jobber hver dag med spennende og komplekse oppgaver. Beslutningsmyndigheten ligger hos teamet og vi har en flat organisasjonskultur der du kan få være med å påvirke tekniske veivalg og produktporteføljen vår. Vi tror på å teste, prøve, feile og lære! Enkelte er selvlært, alle er vellært, men ingen vil noensinne bli utlært. 

 

Hvem og hva er Astro? 

Jo! Vårt front-end plattform team, kalt Astro, er ansvarlig for å utvikle vårt front-end rammeverk, design-system med komponenter og patterns. Teamet har en høy grad av autonomi og driv og består av kompetente designere, utviklere og QA. Astro jobber kontinuerlig sammen for å skape den beste opplevelsen for våre kunder - og våre utviklere! Teamet leverer verdi til organisasjonen og jobber tett sammen med våre 14 andre domeneteam - som videre leverer funksjonalitet til brukerne våre. Astro jobber også tett med UX’erne våre og er en viktig del av vår strategi for å forme Tripletex sin visuelle identitet, brukeropplevelse og løfte produktene våre.

 

Liten beskjed fra Magnus(Team Lead/QA Astro):

Vi er et team som elsker å jobbe sammen om å finne gode løsninger, både innad i teamet, men også i samarbeid med ledelsen og andre team i avdelingen. Alle har en sterk stemme og kan påvirke mønstre og funksjonalitet på tvers av hele selskapet! Sitter du inne med gode idéer og løsningsforslag? Hos oss heier vi på nye initiativer og digger å utforske nye ting. Er du vårt nye teammedlem? 

 

Astro 2023?

Vi er allerede godt i gang med 2023 - og vil fortsette videre med å kontinuerlig utvikle og forbedre vårt design-system ATLAS. Vi vil videre jobbe med å støtte domeneteamene våre med kunnskapsdeling gjerne gjennom mobsessions og  diskusjoner. Vi fortsetter å jobbe tett med UX’erne våre for å utvikle brukervennlige og tilgjengelige løsninger for alle. Vi bidrar til Tripletex og avdelingens mål med å fremskynde overgangen til React og videre innføringen av design-systemet vårt. Og det er her du kommer inn og kan virkelig bidra fra dag én! 

 

Hvem er du? 

Du er rå i frontend utvikling, som evner å tre inn i rollen som en “guru” for resten av avdelingen vår. Du har jobbet noen år med React, svart belte i typescript/CSS - og gjerne med en interesse for design og pixel-perfekt UI. 

Du har en sterk driv til å påvirke og motiveres av diskusjoner rundt moderne teknologi: Du motiveres med andre ord av å coache og lære dem rundt deg! Dette kan være et spennende karrierebytte for deg til en trygg arbeidsplass, som har klart å bevare entreprenør-spiriten. Hvis du ønsker deg en arbeidshverdag du elsker, hvor du jobber i et godt etablert team, høyt tempo og stor frihet kun er forbokstaver – ja, da høres jo Tripletex ut som den perfekte arbeidsplassen for deg! Gi oss et lite vink om du vil ta en uformell prat. Håper vi prates! 

Om arbeidsgiver

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem som forenkler arbeidshverdagen til norske bedrifter. Tripletex er født i skyen og med over 85 000 kunder og over 300 000 brukere har vi klart å skape bransjens mest fremtidsrettede økonomisystem. Vi jobber etter verdiene våre: Glede, tillit og driv – enten om dette er i samarbeid med våre kolleger, kunder eller samarbeidspartnere. Vi ønsker å vise at det å jobbe med regnskap er alt annet enn tørt, kort vei fra idé til utførelse og at vi løser komplekse problemstillinger hver dag - og ikke minst har det gøy mens vi gjør det!Helt siden vi var en start-up har vi satset på å være en annerledes bedrift. Nå er vi over 300 kollegaer som jobber sammen mot et felles mål om å gjøre Tripletex til verdens beste løsning og arbeidsplass!